Мукачівцю, якого патрульні довго валяли на траві, дали 3 роки умовно

11
18

Такий вирок виніс вчора Мукачівський міськрайонний суд.

Як розповідаюбть патрульні, за опір представникові влади під час виконання ним службових обов’язків (ч.2 ст.342 ККУ) та умисне заподіяння побоїв правоохоронцеві (ст. 345 ККУ) – чоловіка засудили на 3 роки.

Його звільнили від відбування призначеного покарання, але лише за умови, що упродовж 2-х років він періодично з’являтиметься для реєстрації до уповноваженого органу, повідомлятиме про зміну місця проживання та роботи.

Крім того, умовно чоловік відбуватиме термін лише, якщо упродовж 2-х років знову не порушить закон. Вже через 30 днів з моменту прийняття вирок набуде законної сили, а доти засуджений перебуватиме під домашнім арештом.

Нагадаємо,  27 серпня мукачівські патрульні отримали анонімний виклик, про те, що водій у стані алкогольного сп’яніння рухається вулицею Сорочою у напрямку вулиці Матросова.

У ході бесіди з чоловіком він почав агресивно поводитися, штовхати патрульних та чіплятися за їх форму. 

Відео з затриманням підозрюваного напідпитку стало справжнім інтернет-вірусом.

Коментарі

Ж
Жебрак

Бога тыыы а за душов нуч не маву

П
Питання

А поліцай як вийшов із цього позора?

U
Unnamed

Поліцейські виконували свої обовязки. Могли шокером заспокоїти і 3 роки умовно. А не церемонія відкриття ловлі на ***. Кому не подобається - якби вас, або ваших дітей, батьків переїхало таке *** пяне? Дуже би ви його захищали? Кожного дня знаходится такий фатів. А у нормальних людей потім проблеми. Нехай задумається про свою поведінку. А буде шось мяукати - най бикує там, де му місто.

1
123!!!!!!!

Добре, лали 3 условняка, аби не бухав, А сцука, судді Амаровичу який пянючий насмерть збив людину?!! Скота призначили головою суду В Перечинй і де справедливість? Нема і не буде, пока скоиів суддів, чиновників, депутатів і іншу мразь, яка мішає нормально жити, не начнуть тупо гасити на вулицях. Потом через мажорів і їх безнаказаність аємо трупи як В Харькові!!!!

О
О

А где кино,как он пьяный ехал,и его остановили и выняли с точила,кино было от начала "базара",и вроде патрульный первый на него полез,так можно каждого возле пива хапнуть,дайте Нам видео,как его ушатанного с машины попросили,Мы посмотрим-где правда

ДЧ
до читач!!

А 2 роки умовно, за "ненавмисне" вбивсто батька ,тоди як назвати правильно??!!! https://www.youtube.com/watch?v=Lfd_JqJI25A&t=11s подивиться,дуже цикаво!!! Про шо мош дальше говорити вообще.....се торба

Ч
читач

Вулиці замітати на три роки за пяну їзду, тоді і невиних людей менше калічити будуть.

Ч
червАВАКОВ

Система ламай меня полностью,

Й
Йовжи

Цей алкаш щодня пиво хлепче біля кольца в росвигові. На виправні роботи його лінтюха

М
Мало

Трабало по повній жеби инші писок не откривали і руки не розпускали.

М
Мопс

Кому-то ничего а другому судимость:/ наверное данный агрессор оказался бедняком...

Ч
Читач

За опір представникам поліції 3 роки умовно і все? Це повний провал реформи.

К
Кабан

За шо його посадили тих полицаив тупих угнати до сто чортив учора единого пуд радов отдубасили файно полицая и сих так треба ублюдкив наркоманив

В
Воловець

Надо было трёшку общего режима уроду, чтоб другим не повадно было так себя вести.

О
О

Классно от Армии откосил...

ДC
До C

Шо заслужив, то i получив. А то ви, героi, привикли борзiти, коли видите, що чоловiк при виконаннi i достойно вiдповiсти вам не може - посадова не дозволяе. "Та 15 суток отсижу, чи там 20 гривню штрафа уплачу та й усьо- хаха". Вот такi ви усi, героi крутелики, а коли проблеми - та ревете, як баби. Могли не пожалiти, а реальний срок дати. То було би лучшим уроком.

В
Внизу

коментує, судячи з усього, той, що сидить під домашнім арештом!

С
С

Максимум шо заслужив 15 суток та штраф якийїсь,анеумовно!

Читайте також