Мукачівцю спалили червону Audi A4 прямо під будинком (ФОТО)

10
13

Audi A4 належить 21-річному місцевому мешканцю, який проживає на вул. П.Набережна.

Автомобіль був припаркований біля будинку за місцем проживання власника. Вогнем  знищено моторний відсік та салон іномарки.

Для з’ясування причини загорання автомобіля призначено ряд пожежно-технічних експертиз, пише Відділ комунікації ГУНП в Закарпатській області. 

Розглядається також версія підпалу. Триває досудове розслідування.

Коментарі

ДМ
До Маші

"Аудішку", "дітвак" Ти взагалі з якого села вилізла? Особисто людину знаєш, щоб таке говорити?

М
Маша

Не розумію, чому видалили мій коммент? Повторюся, кілька разів бачила біля 9-го дому червону аудішку, за кермом був дітвак, який все залітав у двір і з двору як навіжений! Якщо це той самий персонаж, не здивуюся, якщо десь когось підрізав на машині.

Н
Неважно

Хто пише погані коментарі вас просто жаба давить Цього чоловіка я знаю , він добрий , працює, для Мукачева нічого незробив поганого. Він проста людина які і всі ви . Поставте себе на його місце приємно було вам якщоб вам підпалили машину? Ні ! Цей чоловік на неї сам заробляв. Гроші зараз не легко заробляються. Отже свої коментарі при собі держіть ! І лупницю не пишіть якщо незнпєте!!!!

A
Apsha

Ніколи не розумів і напевно не зрозумію "людей" які обсуждають чужі гроші. Чого написав у лапках? А тому що людьми тяжко таких назвати. Як пирій якийсь проростаєте щоб десь нагадити в ніхера не робили. Як заробити такі гроші у 21 рік? Легко! Треба мати мозги і бажання! Породили на когось,років з 16,а потім,як права получиш-іти єба*или. По ночам на границю у дньом по клієнтам. Докі ви коментарщики срані сидите от бездєлія кось гроші заробляє. А потом зависливі вопроси "откуда машина?" І такі же отвєти " полюбому контрабанда в т.д." та якщо хтось такий розумний і знає на чому бабки колотять,та якого х*я сам тим не занімаєся, а коменти сере!?!?! А тому що лінь! Комент легше написати і обосрати щось,чим заробити!!! Так і будете гавном по жизні, живіть із цим

Б
Баламут

Мене як і багатьох Дуже дратує, що по варошу їздять нормальні тачки. По Мукачеву мають їздити цурбаки або машини рангом ниже.Цурбак хоть і ледва їде,але око радує багатьом.Такий народ у нас.

ДМ
До мукачівця

Ні,не Юрки.

М
Мукачівець

То не "голубця" Юрка машина?

P
poli

жаба то страшноє діло

Ф
френд

деколи они самовозгораються.............

3
321

Хто сволоч? Ви так всі словами розкидаєтесь конкретизуйте

I
Ivano

Заработать на такую машину очень легко - либо богатые родители, либо знакомства и связи. А далее вариантов много: контрабанда, наркотики, криминал, уклонение от уплаты налогов. Если деньги нелегальные - открывают ПП и кафе, чтобы их легализировать. Есть и законные пути - открыл ЧП и далее купил-продал с наценкой 200-300%. Государству всего 300 грн в месяц + пенсионный фонд.

Х
Хтось

До мукачево. Він нічого поганого ніколи не робив. До 123. Завідуй молча. Треба крутитися,і тоді заробиш! Якщо би ти хотів-ти би заробив! А так сидиш у батьків на шиї і клянчиш від них гроші.

М
Мукачево

А шо учинив недоброго???

Читайте також