Мукачівців попереджають про кримінальну відповідальність за неявку до військомату

16
25

Ті, хто ігноруватиме повістки та дзвінки з військового комісаріату, відповідатимуть перед чинним законодавством України.

Про це попереджає мукачівський військовий комісар, підполковник Олександр Мошковський. 

У зв'язку зі складною ситуацією в країні, військомати активно співпрацюють з іншими правоохоронними структурами. За ігнорування повісток військового комісаріату та неявку, ініціали осіб передаватимуться до міліції та прокуратури з усіма подальшими наслідками.

Як відомо, ухилення від призову підпадає під Статтю 336 ККУ "Ухилення від призову за мобілізацією". 

Мукачево.net 

Коментарі

ПБ
Патріот батьківщини Закарпаття

Поки не було Яцинюка з своїм майданом - не було проблем. Такшо тепер саминькі будь-ласка. Оставте Закарпаття у покою.

ПБ
Патріот батьківщини Закарпаття

А якшо правітельство довело ситуацію до гражданської війни, краху економіки то до кримінальної відповідальності потрібно притягувати тих хто відмовляється за них отдавати своє життя?) Якшо вони не достатньо компететні щоб керувати державою то вперед, доспехи в руки і на донбас, і нехай запросять своїх помічників із правого сектору.

ПБ
Патріот батьківщини Закарпаття

З якого це перепугу начали в це все привязувати Закарпатців. Адже за всі ці роки суверенної держави не щитали Закарпатця за повноцінного українця! Хто навчався, служив, працював за межами Закарпаття пам'ятає ці постійні насмішки і приниження Закарпатського народу... До наших людей завжди ставилися неадекватно, з великою неповагою. А тепер просять допомоги? Шукають патріотів? Да, ми патріоти. Тільки ми патріоти свого краю - Закарпаття.

М
мати

вы уж лучше семьями сразу забирайте! чтобы не было ни вдов ни сирот!да и родителей до купы(а то проклянут до седьмого колена!)

П
пенсіонер

ІЗ-ЗА ОДНОГО ДИБІЛА ЯЦИКА-ЗАЙЦЯ СКІЛЬКИ ЛЮДЕЙ ПОЛЯГЛО, БО КАЗАВ, ЩО ДОНБАС- ЦЕ УКРАЇНА, А НА МАЙДАНІ КУЛЮ В ЛОБ ! ДОНБАС-ЦЕ КОЛОНІЯ НАРКОМАНІВ, УГОЛОВНИКІВ І ІНШОЇ ШВАЛІ, НАХРЕН ВІН НАМ БУВ ПОТРІБНИЙ, ТИМ БІЛЬШЕ ДОТАЦІЙНИЙ.

Z
Zoltan

На днях был на Верецком перевале, потом на границе Чоп-Захонь. Ни с одной, ни с другой стороны на МОЮ РОДИНУ не нападают!

Ч
читач

Де є той документ що відповідає війні на україні.У нас ВІЙНА ОГОЛОШЕНА?Правильно народ пише не хай спочатку підут балогівська файта і кінчаЯ дипутатами та призидентами.Проти чого і кого захищаємося від наших братів бо призиденти і подібні їм не можуть розібратися між собою.

.
.

Никуды не пуйду. Я на того прукурора великый ЙУХ поклав, бо докіть не буде двох - трьох Балог, Павла, Івана, сына Віктора - Андрія, у числі Небесної сотні, для мене не існує поняття патріот - ай лиш злодій, що прикрываєся пуд мандатом депутата.

А
Аня

Пусть в первый ряд пи..дует сволоч!! На смерть посылать молодых !!Пусть депутаты со своими сыночками мажорами идут воевать, чтоб их там подстрелили, а не простой бедный народ , обворовали козлы все что можно, довели страну до такого состояния,отдыхают на Карибах и в Маями , а вы лохи типа на войну,убивайтесь...потом герой на кладбище и 3 дня и забудут ...время пиздовать депутатам, генералам и пусть их детей гранатами на части разрывают !! Сволочи и козлы мордастые !

К
Костя

йойой дуже перепудився, стаття, прокуратура ітд...:-)

1
1

В Галичине уже начали сжигать мобилизационные документы. Только закарпатцы идут как овцы. Если все массово не пойдут, всех не переловят.

СУ
сало україні

звітки знаєщ мошонка ко куда буде стріляти якщо силою заставляєщ!

БГ
безсмертні герої-патріоти

Оросвейг, покрасити мост в жовто-блакитний то одно а під кулі то друге і тут патріотизм закінчується. Хтось вибире нари красити в жовто-блакитний як бути вбитим.

ЗЗ
Здесь закон не поможет - тильки майдан!

Необходимо даставлять уклонистов на Майдан - пусть люди решают: вешать таких чи стрелять бо четвертовати! (Патриот!)

Н
народ

Прокурорчики,міліцішти, судді, податківці, митники, державні службовці,разом зі своїми синками, словом всі, що роками розвалювали основи державності, а отже й довели Україну до такого жалюгідного стану - вперед на війну! Покажіть приклад, як любите Україну, в якій ви поставали мільйонерами.А прості люди теж підуть, слідом за вами, можете не сумніватися.

О
Оросвейг

Огов!!! А шо, безсмертні герої-патріоти кончилися? Уже лем через кодекс?

0
007

зА 25 - років ніхрена простому українцю не помогли , а тепер за нього вспомнили - треба захищати державу ЯКУ? та що вас придала , обікрала , нехай пи....ть ті хто тут добре обкрадав неньку Україну . Всі діти мажорів відкуплялись і неслужили , то як їм тепер іти до війська . Напевно уже скоро той час , що бідний народ під дулом яке йому видадуть направить його на наших багатіїв і заставить їх іти зними вмісті .

0
000

най бере свого сина и пиздует на донбас гребаний они корита дилить будут а дети наши умирать нам война не нужна а на счет пуганий думаю скоро и до них очередь дойдет армию пропили а теперь воевать шакали проклятие

М
мукачівець

Видиться мені, що ці щурі з військомату та інших правоохоронних структур самі скоро будуть мати суєту. Великі фраєра погрожувати! Там лем за взятки роблять, а тепер і відповісти час прийшов! Чужих дітей на смерть посилати, а свої що роблять? Воюють? Кить у людей терпець урветься то біда буде.

Й
йоні

найшов чим воєнком в людей страх наганяти,щоб за підер...в життя покладати,краще б нагадав як хабар свій 300 баксів порішав і з ким щоб тих підер...в люструвати

2
234

А сам Мошковський має сина ???

П
Простак

Краще живому у вязниці, ніж герою на цвинтарі.

ДП
Для пенсионер

Вот вот, истину пишете ! Еще бы хотелось увидеть детей депутатов всех рангов в зоне АТО . А то мальчишек убивают патриотов, а мажорчики живут так словно и войны нет.

П
пидтримую

яб непишов за пі.....в воюваті!

П
пенсіонер

А ДЕ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ТИХ ГЕНЕРАЛІВ і ІНШОЇ СВОЛОТИ, ЩО РОЗІКРАЛИ І ДАЛЬШЕ РОЗКРАДАЮТЬ АРМІЮ ? ЗА ТАКИЙ ЗЛОЧИН ТРЕБА ВВЕСТИ СМЕРТНУ КАРУ, ЙДЕ ВІЙНА.

Читайте також