Мукачівців просять допомогти на лікування хлопчика із ДЦП, від якого відмовився батько (ФОТО)

11
13

Лікування йде маленькому Девіду на користь, залишилось не багато, але молодій мамі потрібна фінансова допомога для продовження лікування.

"Справа в тому, що моi синочки: Девід та Данiiлом – з’явилися на світ завчасно, в результаті кесаревого розтину в 6,5-місячний термін з вагою 1100гр, через тривале кисневе голодування. Лікарі практично не давали шансів на життя хлопчикiв...1,5 мiс реанiмацii...З часом Даніiл почав розвиватися і міцнішати, а Девiд - важко пристосовувався до життя: легенi погано працювали, часто переставав дихати, був дуже слабенький,постiйно був пiд наглядом,у віці 1 року він важив всього 4 кг, лiкарi казали, що дитина буде " як овоч" так як мозок був значно уражений. В 1,5 Девiду поставили дiагноз - ДЦП спастичний тетраперез із затримкою статекінетичного розвитку...Тато хлопчикiв покинув,сказавши,що такi дiти  йому не потрiбнi", - пише мама у проханні до закарпатців. 

"Я почала шукати необхідне лікування для Девіда - це Мiжнародна клiнiка вiдновного лiкування iм.Козявкiна, що в Трускавцi. Перший раз туди потрапили, коли Девiду було 3,5 рочкiв i побачили,що дане лiкування йому дiйсно допомагає: вiн почав мiцнiшати, почали вiдновлюватися втраченi рефлекси...На даний час Девiду 8 рочкiв.За цей перiод вiн пройшов 11 курсiв лiкування в клiнiцi, досягнув великих результатiв: тепер він може перевертатися, повзати, сидіти, вставати біля опори,ходити з пiдтримкою за ручки,може невелику вiдстань пройти,тримаючись за одну ручку,став активний,веселий,добрий,дуже любить гратися машинками і тракторами, і мріє одного дня стати водієм", - пише мама. 

"Лікарі дають хороші прогнози і кажуть, що Девід зможе самостійно ходити, але для цього потрібно i далi проходити курси реабілітації в клiнiцi 3 рази в  рік, щоб не втратити позитивної динаміки одужання. Курс лIкування дуже дорого коштує - 8000грн на лiкування + 3000грн на проживання пiд час лiкування!!! На наступний курс лiкування ми записанi 13червня", - розповіла мама Девіда. 

Мама представила всі потрібні документи і просить допомогти.

Карта ПриватБанка: 5168 7553 3210 1001, Крошка Iнна Володимирiвна. Призначення: на лікування Девіда. 

Коментарі

МД
Мама Девiда

Добре,я не буду писати,хто висилаэ грошi...Просто хочу вiд усього серця i душi подякувати ВСIМ НЕБАЙДУЖИМ ЛЮДЯМ за допомогу!!! За цi днi дуже багато хто вiдкликнувся та допомiг!!! Я навiть i не сподiвалася...у мене просто сльози радостi та подяки були...Дякую,дорогесенькi,за Ваше добро!!! Нехай завжди з вами та вашими рiдними буде Господь,нехай завжди Вiн вас охороняэ i допомагаэ в усьому!Нехай кожного благословить Господь!

П
Петро

Не пишіть хто висилає гроші добрі справи не треба афішувати я сам вишлю гроші но не хочу щоб тут боло написана моя фамілія Дякую

МД
Мама Девiда

Дякуэмо,Вам,дорогi нашi чарiвники!!! З Вашою допомогою ми рухаэмося вперед!!! Дякуэмо за пiдтримку та небайдужiсть до наших проблем!За цi днi були такi поступлення: Лукач Павло 200грн, Малярчик Яна 200грн, Горзей Василь 100грн, Мельничук Р.В 98грн, через термiнал м.Тячiв 98грн, Мондик Ксенiя 100грн, Скиба М.В 198грн, Гаврилова Нiна 50грн, Маняк Данiелла 300грн, Зихор Э.В 200грн, Буштин Крiстiна 60грн, Кузубов Iван 100грн,через банкомат м.Мукачево(вул.Закарпатська) 100грн. В мене не вистачаэ слiв,щоб виразити вдячнiсть всiм!Нехай всiх Вас благословить Бог,нехай завжди охороняэ!!! Щастя,здоров"я та всього найкращого!!!

МД
Мама Девiда

Ось номер 0968506482

M
Mike

Напишить номер телефона Матери Девида, щоб вислати гроши через Western Union.

M
Mike

Можете написати номер телефона Матери Девида, щоб переказати гроши через Western Union. Дякую.

M
Mike

Do adminy !!! Mozete nadrukuwatu nomer telefona Materi? Chobu pereslatu groschi cherez Westsrn Union!

МД
Мама Девiда

Дуже вдячна всiм,хто перерахував грошi на лiкування синочка: Чепа Мар"ян 20грн, Русин Руслан 20грн, Мещеряков Андрiй 300грн, Богович В.В 100грн, Тафар Крiстiна 200грн, Олексик Роман 200грн, через термiнал( Берегово) 48грн, Довжанин Михайло 100грн, Гарбаж Наталiя 500грн, Мотильчак О.М. 198грн Дуже вдячна тим,хто поширив нашу iнформацiю в соц.мережах!!! Божих благословiнь Вам!!!

МД
Мама Девiда

Дорогi друзi!Я мама Девiда-Iнна.Дуже вдячна редакцii,що розмiстили мою прозьбу!Дуже вдячна всiм люям,якi вiдкликнулися,якi перейнялися нашою бiдою,якi допомогли!!!Знаэте,в мене серце просто розриваэться вiд того,що рiдна людина- батько вiдмовився вiд дiток,ще в реанiмацii поставив менi умову: йому не потрiбнi недоношенi,слабенькi дiтки,сказав,щоб я давала згоду на вiдключення дiтей вiд аппаратiв,що пiдтримують життя дiтей або менi прийдеться ставити самiй на ноги дiтей,вiн нас покинув...Але,свiт не без добрих людей: в цьому я переконалася!!! Рiднi покидаюь,зраджують,втiкають,приносять бiль - а чужi ДОПОМАГАЮТЬ.ПIДТРИМУЮТЬ!!! Ще раз,вiд усього серця та душi,вдячна,вам,дорогенькi,за допомогу,за пiдтримку!!!Нехай Боженька Вас благословить,вiддячить в 10 раз бiльше,мiцного здоров"я,щастя,радостi,нехай Вашi бажання,мрii виконуються!!!

ТТ
Тетяна Тіток

Я вірю, у мене така сама історія, теж батько відмовився, синочку 4,5 рочки... також лікуємося в Трускавці. Ціна за лікування дійсно така, і на проживання навіть більше треба, і розумію одиноку маму, бо це не малі сумми! Щиро бажаю Девіду одужання! Ми також записані на курс з 13 червня.зустрінемось)

О
Ольга

Не буду писати про цю ситуацію. Обовязково перерахую суму, яку зможу. Але говорив мені один чоловік, який працював у фірмі, яка кожний день їздить по магазинам і виставляє коробки для допомоги дітям. Кожний день він ранком розвозив, а вечером забирав. І кожний день були різні коробки з різним фотографіями дітей. Чомусь у таке не вірю..., але це моя думка.

С
Суд

Такого Тата посадити в тюрму!

R
rem

Ми живемо в країні з первісно-общинним укладом: в усьому світі страхова медицина забезпечує повністю і протягом всього життя підтримку таких людей. В Україні люди мусять іти і просити милостиню. Це все в Україні робиться навмисне: тут хотять залишити декілька мілійонів для обслуги підприємств олігархів - а решта - нехай повбивається в АТО, повимирає при цій медицині, тобто, звільнить територію.

Читайте також