Мукачівців просять впізнати жінку, яка поцупила гаманець в місцевій аптеці (ВІДЕО)

11
14

До редакції Мukachevo.net по допомогу звернулася місцева мешканка у якої вкрали гаманець з грошима.

Випадок трапився сьогодні, об 11:30 дня у мукачівській аптеці на вулиці Габермана. Жінка залишила гаманець під прилавком купуючи ліки. Після чого у аптеку зайшла інша жінка, яка побачила гаманець та вкрала його.

Родичі постраждалої просять впізнати дану особу та повідомити правоохоронцям, або редакції сайту, контакти якої ви знайдете в самому внизу сторінки.

Як все відбувалось дивіться на відео нижче:  

Коментарі

Л
ЛОЛ

Оксана вот давай не будем только сейчас начинать угарную тему про "работу" полиции, окда? ) для твоего склада ума очевидный пример - видео бы тут не стояло если бы работала твоя драгоценная полиция

Д
Дмитро

До всіх гнилих людей (у тому числі та жінка яка ВКРАЛА) шо пишуть нібито це не крадіжка,90% жінок так же вчинять і т.д. Ви шо зовсім? Крадіжкою не вважається лише той випадок коли найдешь гроші у резинці або прикрасу(це до прикладу). А гаманець,у якому валом інформації про людину?Покайтеся чи як...

ДМ
Для мукачево нет

1.Публікацію даної статті вважаю "недолугою" в зв"яку з тим, що жінка на відео гаманець не вкрала, думаю, що 90% жінок зробили те ж саме; 2.Для об"єктивності-зробіть сюжет про гральні заклади в м.Мукачево (з вказанням всіх адрес) і обов"язково отрмайте коментар у мера міста по кожному пунку розповсюдження. Задайте запитання-що зробила муніціпальна поліція (платять високу заробітну плату)- штрафна санкція склада 5 млн. грн., які можуть надходити в бюджет міста.Муніципали займаються "розгоном" "Жебраків", що торгують позаду "Зеленого Ринку" молоком та ін.продуктами-більш стратегічних питань не має в місті; 3.Вкажіть всі адреси надання послуг в сфері грального бізнесу, заходи, які вживає місто-мешканці Мукачева будуть вдячні Прохання: Хай мер Міста прокоментує детально про вжитті заходи та заходи, які планкє вжити щодо кожного закладу розповсюдження гральнго бізнесу та боротьбі з розповсюдження наркотиків. З повагою, щиро вдячний.

W
web

Оксана причем тут технологии Камеры прикрутили обыбЫло

Д
ДоГостя

Это какраз таки воровство, она зашла в помещение и украла вещь, стоявшую в помещении аптеки. Это равносильно как она бы взяла что-то другое, это воровство.

Г
гость

Она не украла,а просто подобрала лежавший под прилавком кошелёк.Нужно внимательно смотреть за своими вещами

С
сергей

про шо ви говорите??? мова иде про крадижку до чого тут цини???????? нихто никого не заставляэ купляти ) аптеки просто продають медикаменти!!! не подобаэться цина ,шукай дешевше або купляй украинське! аптек морееее!чого не пишете про комуналку яку обовязково мусите платити або ижу яку купляэте?бо мабуть дуже дешево да?проблема тильки в ликах ....

ДВ
До власників аптек

Мережа Аптек - це взагалі спекулянти ще ті ... ніхто не контролює ціни на ліки , по цілому місту ціни відрізняються на одні і ті ліки від 20-50 грн.

next до читача

Да, все мы люди! Именно потому драть последнее с людей больных тяжелымм заболеваниями - паскудное дело!!! Я надеюсь многие здесь в курсе фортелей семейки Олега Тягнибока, продававшей в своей аптечной сети противоонкологическое средство "Украин" на основе самого обычного чистотела. Но зато по цене 9-10тыс в величинах 2010 года. Кто-то здесь имеет хоть малейшее представление об участи тех несчастных, готовых на все чтобы выжить? Или мне будут бубнить о правильности ценового аптечного беспредела?? Разумеется забытый в аптеке кошелек брать не стоило!!! Ибо забывший фактически уже столкнулся с аптечными грабителями!!!

Ч
Читач

До next. Доходи аптек можливо і захмарні, але всі ми люди. А що, шановний, Ви хочете сказати, що якщо у Вас щось болить, або застудитись, Ви лікуєтесь народними засобами??? Чи можливо йдете збирати травичку лікарську??? Аптеки ні від кого силоміць гроші не забирають. Всі люди платять в аптеці за покращення власного здоров'я!!!!

N
next

Версия 3 Просто той на видео женщине известно, что доходы аптек просто космические!!! Видит забытый кем-то кошелек, вот она и лишила их еще одной радости.))

О
Оксана

Навкруги повно камер, достатньо загального ракурсу і далі можна відстежити по камерам з інших місць, ggg ви явно недооцінюєте сучасні технологої і роботу поліції.

С
Сергій

Дозволю собі припущення. Судячи з одягу, зачіски та поведінки, клептоманка або з села, або з неблагонадійної сімї, скоріш за все полюбляє хильнути зайвого.

G
ggg

ну як можно впізнати!!! картинка зверху , обличчя взагалі не видно! камери треба ставити напроти покупця! на жаль, така тепер дійсність, свідомо крадуть, а тут так "повезло". Хіба жінку буде мучити совість, і вона поверне гаманець, але скоріш всього навряд чи...вона могла відразу сказати про це аптекарю! Шкода пенсіонерку!

Читайте також