Мукачівців труять газом?

11
6

До редакції Мукачево.net надійшов коментар від одного із жителів мікрорайону Росвигово, що у Мукачеві.

 

У своєму листі чоловік зазначає: « уже другий день замість газу із комфорок іде якиїсь газолін. Після використання газової плити доводиться провітрювати квартиру, адже запах такий ніби пролили солярку».

Що це за запах, і чи поодинокі такі випадки, Мукачево.net намагається встановити.

Нагадаємо, у лютому неприємний запах із конфорок відчули й в Ужгороді. Як пояснили у аварійній ПАТ «Закарпатгаз», тоді у місті підвищили кількість речовини, що використовують для надання газу характерного запаху.   

Коментарі

Ч
Читатель

Уважаемый Schuler - ник вам подходит ) незнаю в какой области вы специалист но так называемую "вонючку" (одорант) можно добавлять на любом газо-разприделительном пункте.

S
Shtopor

З цими гоблінами з газового треба шось робити. Гроші в людей крадуть, та ще й потруїти хочуть. Зовсім знахабніли паскуди. За останні три місяці счотчик як дурний крутить. Думаву переходити на електрику.

С
Сергій

Користь керує людьми, люди керують корпораціями, корпорації керують людьми. Теж вчора провітрювали квартиру :)

S
Schuler

Як спеціаліст, знаю що вонючку в газ добавляють в місті добування газу, а не де хто захоче. Так што ПАТ Закарпатгаз опять бреше!

P
plesen

на электрическое отопление нужно переходить, магнит на счетчик и делов то...

9
911

Ребята, это бизнес, разве для вас новость что во время отопительного сезона и праздников каких то, газ мешают с непонятно чем для того чтоб больше "кубиков" у людей нагорало, и в итоге прибыль больше?

Читайте також