Мукачівців відрізають від газу

11
10

До редакції Мукачево.net поступив дзвінок від обуреної жительки Мукачева. У її будинку, по вулиці Закарпатська 8 відрізали газ.

За словами мукачівки, вчора о 18:00, жителів багатоповерхівки по вул. Закарпатська 8, залишили без газу. Причиною відключення стало те, що комунальники не змогли перевірити всі квартири на наявність залізних труб, після переходу на автономне опалення.

На даний момент п’ять під’їздів будинку залишаються без газу, коли відновлять газопостачання невідомо.

Коментарі

Б
Б

Люди платять за тех. стан квартири, а газовщики можуть прийти і затвердити його людям через два ,а той і три місяці, а люди мають мерзнути!!!!!Нехай вчасно роблять свою роботу!!!!!!!!!!!

.
...

І яйки теж

+
+

Мудаки, блядь. Най собi голови повiдрiзають!

М
Мукачівець

Частково я розумію газовиків, як наші люди самі встановлюють котли без дозволу - то треба як у армії. До прикладу в нас будинок 74 квартири. 30 квартир має автономку, з них у 4-х є дозволи і монтаж здійснено фахівцями. Вибачте, але я би не хотів жити на "пороховій бочці". Згадайте вибух на Першотравневій 4, і подумайте, що вам важливіше - життя і здоровя чи пожрати? З іншої сторони газовики непрві, бо не мають страждати інші люди, тому ті, хто "шифрується" і мають котли повинні бути притягнуті до відповідальності через суд. Газовики неповною мірою виконують правила. Вони відключили обєкт на якому є несанкціоновані підключення, що потенційно несуть небезпеку для інших. З іншої сторони - власників таких квартир до відповідальності не притягнуто. А тепер питання, як відключити сумнівні квартири в багатоповерхівці? Ніяк... можна вимкнути лише цілий будинок або окремі підїзди/стояки.

МБ
Меш.цього будинку

Марян , треба попереджати не задень до відключення, а хочаб за тиждень, щоб люди (з села та району) із-за яких нас відрізали мали хочаб якусь змогу прочитати, НІХТО ремонт не робить , а якщо і робить то централізовано не треба відключати!!!!! БАРДАК.......

МБ
Меш.цього будинку

Це мало сказано БАРДАК, вони ще й роблять що хотять, як можна відключити всіх від газу, якщо вони є постійними платниками і із за людей які взагалі не мешкають в своїх квартирах....а в мене наприклад маленька дітина, і як я щось підігрію???, мало того ЩЕ небуло електрики та води - а це ПОВНИЙ абсурд, Вони кажуть:-"Шукайте своїх сусідів самі і ми вам підключемо" і це є нормальним? СОБАКИ.... на то є відповідні служби , а не сусіди. Золтан Лендел то є БАРДАК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

L
Ludka

У меня бабушка в этом доме живет. Со вчера едят хлеб и сметану. А те, у кого дети маленькие вообще не представляю, как выкручиваются...

М
Мукачівець

В газовому господарстві Мукачева бардак повний, їх всіх поразганяти треба НЕРОБІВ. а головний інженер взагалі невихований козел, нехай навчиться з людьми говорити, бидло.

Б
Б

Наявність яких труб вони провіряли????Газових.....:)

ЦМ
Цуцей Марян

там хтось ремонт робить, і було попередженно що газ буде виключений в звязку з ремонтними роботами

Читайте також