Мукачівців запрошують на літературно-мистецькі читання “Віч-на-віч з Шевченком”

5
0

З нагоди 201-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка та з метою вшанування пам'яті Великого Кобзаря, 15 березня 2015 року у м.Мукачево відбудуться літературно-мистецькі читання “Віч-на-віч з Шевченком”.

Захід відбудеться у форматі вільного мікрофону. Початок о 13:00, на площі Тараса Шевченка, поблизу пам'ятника поету.

«Вже понад півтора століття для усього світу ім'я Великого Кобзаря ототожнюється з самою Україною. В кожному слові Кобзаря живе могутня Україна. І разом з її буттям триває й Шевченкове, вбираючи в себе дні, озиваючись до болю та думок Українського Народу. Від того, чи знайдеться в нашій душі місце для Тараса Шевченка, залежить ким ми є, і ким ми будемо. На мою думку, варто прийти до Шевченка, а через нього - до самого себе», – зазначив Денис Соболь, перший заступник голови Закарпатської обласної організації Єдиного Центру, один із організаторів заходу.

А також додав:

«Запрошуємо усіх бажаючих прийти в неділю, 15 березня, о 13:00, на площу Тараса Шевченка в Мукачеві, і взяти участь в акції, вшанувавши пам'ять Великого українця».

Акція “Віч-на-віч з Шевченком" організовується вже другий рік поспіль за ініціативи громадських активістів, місцевої влади та активного сприяння Єдиного Центру.

Вшанувати пам'ять Шевченка, прочитавши улюблену поезію, виявили бажання представники студентської та учнівської молоді, громадських організацій, творчих колективів, мешканці міста.

Учасники заходу отримають пам’ятні подарунки від Єдиного Центру.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також