Муніципальна няня: Закарпатцям розповіли про новий вид соціальної допомоги (ВІДЕО)

7
2

Батькам, які укладуть договір з доглядальницею, держава щомісяця виплачуватиме 1626 гривень.

Як зазначили в Управлінні соцзахисту Мукачівської міської ради, няня має бути зареєстрована як підприємець, який надає послуги по догляду за дітьми.

Претендувати на виплати можуть батьки дітей до 3-ох років. Після укладання договору з нянею, батькам потрібно подати документи до соцзахисту протягом 30 днів, а квитанції про оплату роботи доглядальниці потрібно подавати кожного місяця, до 5 числа.

Як розповіла заступниця управління соцзахисту Мукачівського виконкому Людмила Бандурчак, батькам потрібно заповнити заяву, надати банківські реквізити, документи обох батьків, свідоцтво про народження дитини, договір з нянею та документи, які підтверджують реєстрацію няні.

Детальніше про новий вид соціальної допомоги "Муніципальна няня" дивіться у відеосюжеті телеканалу Sirius.


Коментарі

М
мукачево

У Нiмеччинi такi виховательки- нянi вже давно. У приватному будинку такоi виховательки кiлька кiмнат видiлено для дiтей. В основному вихователька в такi приватнi яслi бере максимум п"ять дiточок. Цiна за одну дитинку тисячу евро. Батьки сплачують в залежностi вiд доходу.У моiх знайомих зарплата велика, вони сплачують 500 евро Iншi 500 евро доплатить держава виховательцi. А в кого з батькiв невеликi доходи, то держава оплатить повнiстю виховательцi за дитину.Ця вихователька звiльнена вiд сплати податкiв, кожнi три мiсяцi у виховательки два тижнi вiдпустки. Це справдi дуже вiдповiдальна i важка праця , так вважають у Нiмеччинi.А у нас ще хочуть, щоб така вихователька-няня сплачувала податки! Iдiотизм повний!

Л
Ляшко

і де знайти цю дурепу яка задарма буде утирати гузмцю чужів дітині?????

Читайте також