Муніципальна поліція склала протоколи на мукачівця, який вирішив будуватися на набережній (ФОТО)

10
6

Інспектори Мукачівського міського комунального підприємства «Муніципальна поліція» склали два адмінпротоколи про порушення правил благоустрою згідно статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення на одного з громадян міста.

Навпроти будинку №34, по вулиці Першотравнева набережна інспекторами поліції виявлено вирубку дерев без спеціального дозволу та проекту, чим було порушено норми законодавства.

Водночас інспектори зафіксували, що тут проводилися земляні роботи без відповідного дозволу на виконання земляних робіт.

Протоколи буде розглянуто адмінкомісією.

Нагадаємо, мукачівці повстали проти несанкціонованого будівництва у Черьомушках. Конфлікт між місцевими мешканцями і забудовником стартував одразу після того, як на зеленій зоні почалися підготовчі роботи і вирились траншеї.

Мукачівська міськрада

Коментарі

И
Интересуюсь

Люди просили назвать имя хероя.

Ч
черьомушки

Протоколи це добре, але там серйозні правоохоронні структури мають притягти до відповідальності нахабу, який собі дозволяв грубити ів погрожуати мешканцям сусідніх будинків. Окрім того мають бути скасовані усі дозвільні документи, якщо вони у нього є. І по третеє мають відповісти чиновники які видавали дозволи, державні акти на землі прибережної зони річки та де проходять водопровідні комунікації, що є стратегічними ділянками, де заборонено будувати будьякі будівлі. Після цього мешканці мають мати вільний доступ до набережногї. А винуватця зобовязати відновити землю, де розриті траншеї, посадити зрізані дерева і компенсувати усе що покодив.Це буде уроком для інших!

Д1
До 123

Про які П.І.Б. може йти мова Оголосять лиш в тому випадку, якшо не рішить питання з ментами. Се наші реалії. Всі структури продажні!!!

1
123

Де прізвище, ім"я. Чи його прізвище Мукачівець "Муніципальна поліція склала протоколи на Мукачівця, який вирішив будуватися на набережній (ФОТО)"

,
,

А шо за клоуна вчора в Росвигові на ауді повязали?

Д
Джони

Тепер хай заривають траншей або я іх сам туда закопаю

Читайте також