Муніципали Мукачева виявили 14 самовільно встановлених кіосків (ФОТО)

7
9

В Мукачеві робоча група з представників управлінь міськвиконкому, працівників муніципальної поліції в ході рейду виявила 14 кіосків, які встановлені в різних частинах міста без дозвільних документів.

Про це повідомив заступник міського голови-начальник управління міського голови Віталій Гільтайчук. Їх власники отримають приписи про демонтаж.

В місті й надалі проводитимуть ретельну інвентаризацію тимчасових споруд – МАФів та кіосків. Наразі в різних мікрорайонах є чимало тимчасових споруд, власники яких не платять податків, є незаконно встановлені споруди, пише Мукачівська міськрада.

Коментарі

Ю
Юлия

Создают видимость работы наши власти?!

Ю
Юлия

Зелёный киоск на втором фото не работает лет 5 как минимум, да и до того работал пару месяцев от силы, там жвачки и мелочь продавали, сто лет назад закрыт. На третьем фото киоск ещё до времён Союза стоит.А вот на первом фото я не уверена, но это вроде, сзади дома №2 по ул. закарпатской, если это он, то работает.

І
інка

ці бізнесмени з мерії просто шукають місце під свій бізнес, розікрали все, в місті не має вже жодного вільного куска землі і практично нич не продавалося через відкритий аукціон, лим всьо своїм. Тому так і живемо.

П
піпаш

це вибіркова знахідка? чи це надавали дозволи їх попередніки Анця іваницька і компанія

П
Правда?

Самовільно. Газди у вароши не було.

Ю
Юлій

Приберіть сигаретні кіоски біля 20-ї школи(центр міста),біля школи номер "3"також є ряд кіосків яким там не місце.

П
Правдоруб

Це все має одеу назву - ФАЛЬСИФІКАЦІЯ справи. Ніхто нічого не виявляє, замилюють очі тим, що знаходять цуря, яке вже розвалюється. А трекба починати з самого центру - від Ратуші й далі по кругу, от ТОДІ і будуть виявлені НЕЗАКОННО ВСТАНОВЛЕНІ за хабарі МАФи.

Н
Надія

кіоск біля кафе "Людмила" стоїть з 1976 р. ще коли була "Союзпечать" а ви кажете тимчасово. Може є якийсь період "тимчасово" це 50 років, або 100 років?

1
123

"В місті й надалі проводитимуть ретельну інвентаризацію тимчасових споруд – МАФів та кіосків" - той кіоск біля ЗКЛа вже сто років там стоїть, а тепер оказується, що він тимчасово встановлений((((((((

Читайте також