Муніципали Мукачева виписали "наганяй" "АВЕ" за безлад на смітниках (ФОТО)

39
13

Працівники муніципальної поліції Мукачева склали вісім приписів підприємству «АВЕ-Мукачево» для усунення безладу, що коїться поблизу сміттєвих майданчиків.

Так зафіксовано антисанітарійне утримання території контейнерних майданчиків для збору побутового сміття та прилеглої території за адресами бульвар Гойди, 4, біля ЗОШ №13, Окружна, 28, Петефі,8, Першотравнева набережна, Митрополита Володимира 36,28, Росвигівська, 34.

Підприємство має усунути недоліки протягом п’яти днів, - повідомив керівник муніципальної поліції Вячеслав Роман.

Коментарі

А
АЛЕКСАНДР

C МАРТА МЕСЯЦА ПО УЛИЦЕ ОСИПЕНКО (Р-Н РОСВИГОВО) УБРАЛИ КОНТЕЙНЕРНЫЕ ПЛОЩАДКИ КОТОРЫЕ НАХОДИЛИСЬ ПОД КРЫШЕЙ - ЯКОБЫ ДЛЯ РЕМОНТА ,ВМЕСТО НИХ ПОНАСТАВЛЯЛИ ПО ДВОРАМ ПЛАСТМАССОВЫХ БАКОВ В КОТОРЫЕ МУСОР НЕ СЛОЖИШЬ , А ВО ДВОРАХ ДЕТИ МАЛЫЕ ИГРАЮТ И ДЫШАТ ЭТОЙ ВОНЬЮ! ТОЛЬКО ПО ЭТОЙ ПРИЧИНЕ ШТРАФОВАТЬ НУЖНО АВЕ КАЖДЫЙ ДЕНЬ!

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Поліція лучше занималабися своїми прямими обовязками ,про порядок на дорогах.Ато біциглісти їздять по тротуарах то порядок .На моїх очах сопляк розігнався і візочок з дитию вїхав бо обганяв ,добре шо ніхто не пострадав ,тай взагалі то не бачать коло базара безлад з машинами .

ДВ
До Вані

Будівельні матеріали в тому числі вікна двері та навідь дивани та шафи для мешканців багатоквартирних будинків включені до тарифу з вивезення сміття.. так, що перед тим як писати почитай про те що входить в норму накопичення ТПВ і не потрібного тут писати про окремі крнтейнери за додаткову плату.. мешкаці багатоквартирних будинків за це вже заплатили..

5
55

хоть ся обдрочи,но балога й барва то кончені гниди..ти тоже,раз на них робиш

5
55

да да,барва написала протокол на барву,вірю,аякже....модер,ти мене достав,я тя на улиці перестану й єбaлo твоє вонячоє наб"ю

О
Олег

в ЕС мусорные машины ездят на рассвете с 4-х до 6-и,чтоб не мешать людям ,которые спешат на работу! У нас-же в час пик станет мусоровоз посреди дороги -НЕ объедешь!!! европа блин...

В
Ваня

Свиньи ! двери строительный мусор AVE предупреждает не кидать а отдельно машину заказывать а то на ремонт деньги есть а за собой убрать нет денег , люди сами себе срут на голову !!!

Z
zed

lyudu sami kudajut musor hoty-de,potim sulayut vynuvatoho.mayzse znovu putin

Й
Йончи

Все правильно! АВЕ лопатами нич не збирає, як колись ЖЕК, а мусорки без навколишнього мусора не буває.

ДA
До Alan

Это есть мусорка.

AM
Alan Morris

Кто подскажет что это за ниша в башне слева?

В
витал

пару метров в падло пройти и кинуть пакет в бак,а не за баком. пластик тоже трудно" выкинуть в отдельный бак.

1
111

То не аве винувате. То люди нехарні у нас!!!

Читайте також