Муніципали Мукачева знову полювали на водіїв-"оленів" (ВІДЕО)

22
9

За півтори години встигли оформити 3 постанови і штрафи на загальну суму 765 гривень.

Щодня муніципальна поліція оформлює щонайменше 10 постанов. Горе водіям загрожує штраф у розмірі від 250 до 510 гривень. Через припарковані посеред дороги автівки утворюються затори і виникають незручності не лише для інших машин, а й для пішоходів та водіїв міських автобусів. Останні просто не можуть протиснутись на вузьких дорогах.

Натомість водії жаліються, що у місті немає де паркуватись.

Більше дивіться у сюжеті Телеканалу Sirius:


Коментарі

K
kritik

От коли приходить зима, випадає купа снігу, то, чомусь міська влада в цій ситуації опиняється в опі. У нас для туристів в центрі кладуть качок, гусей, скрині желізні. на це мілліоні кошти є. Але закупити маленькі тракторці для чищення снігу, то в міста вдруг грошей нема. Якщо в місті такий срач зі снігом, то туристам просто стає не цікаве місто, а особливо качки, гуси. Вони більше не приїзжають взимку. Сидять в горах на курортах і в Мукачево не рипаються. Друге, люди питають, а чому муніципали не штрафують міськвладу чи комунальні служби? Ну подумайте логічно: муніципали на балансі міськвлади "ММКП". Прибиральні служби теж на балансі "ММКП". Ну подумайте, як влада буде сама себе штрафувати? Ну це просто нонсенс....)

М2
Мукачивець 2

До Анастасии Фанты. Поставь машину на стоянке и пройдись пешком по центру города. Не обязательно каждых 50-100метров зад везти на машине.

1
123

До речі, парковка позаду ратуші не чищена взагалі була, там могли заіхати і припаркуватися лише джипи. І то буксували деякі. Хоч платити за паркування потрібно. Тепер там напевно каша і вода до колін.

Н
Ннн

М-да. Підскажіть хто може мерію штрафувати за бездіяльність? Кохан уже в муніципалах? Опять за взятки копнули З поліції?

В
Водій

Та ну,як нема де паркуватись? Парковка Щодня,парковка за Ратушою(заїзд з Валенберга) Вам мало!? Там завжди є місто!,просто для чого платити за парковку і пройтись трохи пішочком,простіше поставити машину на тротуар або просто так шоб проїхати не можна! О л е н і! Парковки не дорогі! Плюс в Щодня на машину нич не падає і нико тобі її не царапне! А не знаєте правильно де паркуватись,ходіть пішком або купіть велосипед!

3
321

А де були муніципали коли городом проїхати було неможливо від снігу?

С
Саша

Одно боке ставлення . Штраф треба виписувати мерии за кочугури, сніг можно прибирати в ночі коли город спить а не звалювати на водіїв.

В
Вибори

Армия чиновника в народи нелюди

П
Правдоруб

Коли вже ця недолуга влада (мерія) яка не відповідає своєму призначенню займеться питанням БЛАГОУСТРОЮ міста. Місто НЕ ЧИШЕННЕ від снігу, проїхати не можливо. Достаменно відомо, що техніка чистила тільки вулиці де знаходяться домоволодіння впливових осіб (бізнесменів, чиновників, ментів). Центр міста вулиці Воз'єднання, Миру, Маргітича, Духновича, Ілони Зріні - ЗОВСІМ НЕ ЧИЩЕННІ!!! Скільки можна брехати про "спецтехніку" які НІБИ "чистить" вулиці міста???? Коли вже ця брехня припиниться а ВИ ЗАЙМЕТЕСЯ СВОЇМИ ОБОВ'ЯЗКАМИ????

Читайте також