Musthave для геймерів: огляд популярних комп’ютерних мишок з підтримкою Hot Swap

14
0

Комп'ютерні маніпулятори з підтримкою «гарячої заміни» механічних перемикачів не тільки подовжують термін експлуатації цієї геймерської периферії, але й розширюють можливості використання мишки в різних ігрових сценаріях. Пропонуємо ознайомитися з моделями таких девайсів, що мають попит в українських покупців.

Asus ROG Keris Wireless AimPoint

Геймерський маніпулятор бренду Asus з підтримкою Hot Swap має роздільну здатність 36 000 dpi на дюйм і максимальну швидкість відстежування 650 дюймів на секунду. Мишки мають 3 режими підключення, що забезпечують до 119 годин безперервної гри з увімкненим RGB-підсвічуванням. Основні клавіші виготовлено з якісного зносостійкого РВТ-пластика, а нижня частина корпуса оснащена тефлоновими ніжками. Пристрій комплектується зручним дротом ROG Paracord і антиковзкою стрічкою ROG. З основних переваг моделі — підтримка безпровідної технології ROG SpeedNova, роз’єм Push-Fit Switch Socket II та можливість під’єднання до 3 пристроїв.

На порталі «Магазила» можна порівняти ціни на комп’ютерні мишки з підтримкою Hot Swap. Згідно з даними сайту, вартість Asus ROG Keris Wireless AimPoint в інтернет-магазинах України становить від 2 909 до 4 439 грн.

Asus ROG Chakram

Модель лінійки Charkam X оснащена оптичним датчиком AimPoint з чутливістю 36 000 dpi та частотою опитування 8000 Гц. Під’єднання до 3 пристроїв одночасно здійснюється за допомогою кабелю, через модуль Bluetooth і бездротовим способом у діапазоні 8000 Гц. На корпусі моделі з підтримкою Hot Swap розташовані 7 програмованих кнопок і 4-позиційний аналоговий джойстик. Шарнірний механізм сприяє швидкому спрацьовуванню кнопок пристрою. Переваги девайсу — повна персоналізація, сумісність з аналізатором NVIDIA Reflex і функція DPI On-The-Scroll.

Ціна в інтернеті — від 4 769 грн.

MODECOM Volcano Jager

Бюджетний ігровий маніпулятор бренду MODECOM оснащений шістьма програмованими кнопками та RGB-підсвічуванням з налаштованими ефектами, а також забезпечує підтримку Hot Swap. За швидкодію моделі відповідає оптичний сенсор Pixart PAW-3327, що працює в діапазоні роздільної здатності 1200–12400 dpi. Volcano Jager комплектується 180-сантиметровим дротом, змінними верхніми панелями та перемикачами.

Вартість девайсу в інтернет-магазинах України — від 898 до 2 514 грн.

Примітка. Вказана інформація актуальна станом на лютий 2024 року, використовувалися дані m.ua.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також