Музей серед неба в Ужгороді працює навіть під час локдауну (ВІДЕО)

4
8

Скансен відкритий для туристів, тут можна заходити у старі будиночки та розглядати старі експонати.

Як розповідають журналісти Суспільне Закарпаття, з посиланням на співробітника музею Дмитра Магаляса, біля хатинок є розмітка для дотримання дистанції. А в приміщення музею, де відбуваються виставки, заходити зараз не можна.

"Всі виставкові зали повністю закриті, тобто для відвідування людей вони недоступні. Територія працює, але теж є нюанси. До прикладу, одна особа може розміщуватися, скажімо так, на 10-ти квадратних метрах музею. І якщо ви підходите до будь-якого об’єкту нашої експозиції на території музею, то там є табличка із застереженням, що не більше трьох осіб на об’єкт", — каже Дмитро Магаляс.

Більше у сюжеті:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ПР
Підкарпатський Русин

Україна може супротивлятися, ігнорувати реальність - але процес ліквідації смішного фашистського утворення по кличці Ромаріо (він же Пушкін Олександр, Підкарпатський Русин) успішно завершується: 70% його печінки вже потерпає від цирозу, а рівень IQ внаслідок алкоголю скоротився на 95%. Ця трагікомедійна недолюдина сама успішно ліквідовує свій розумовий потенціал, скорочуючи за допомогою настоянки бояришніка чисельність своїх мозкових клітин: наркологи бють на сполох - до кінця 2021 року він відівчиться читати і писати.

Щ
Щирий

Дайте мені межи очі бо я тупе дурло! Ви мене можете бачити тут під кликухами Щирий, бувалий, Ветеренар, Грибівці, баламут. На більше мої дві звивини не здатні.

Щ
Щирий

21.01 напиши щось розумноє по темі статті. А то у тибе тільки уркаганський жаргон. Бери Приклад з комен. 20.05. Той усе від ненависті до ближнього Удавиться

2
20:54

Батерфляй, повернися під шконку!

Ю
Ю

В якому роцi вiдкрили йсе чудо-музей ??? Часом не за часiв ссср? Совети знищували культуру та представникiв самоi разумноi нацыi на планитi Зимля !! Може чехи цей музей побудували, бо iнакше не в’яжися казка про кровавый совок !?

Д
дідо

ото я дурноє руснакоє боло боло штрімфля штріфмля хащу рубавім вшидко розокравім.

Д
дідо

вишиватним тупорилим украм вхід лише з натягнутим на голову презервативом, ай кастрюдьлв майдаунськов жеби норм людий не заражували.

ПО
Пушкін Олександр

Музей-скансен міг бути збудований тільки в рамках європейської цивілізації. Навіть совок - і той щось із інфраструктури залишив в історії. А що за 30 років зробили зальотні кацапорусинські чучела Romario, він же Пушкін Олександр, а також його цімбори Шоні Мандаун та Ыстык - питання риторичне. Непогано було б, якби цих унтерменшів-провокаторів попривязувати до колод і пустити в сплав по Тисі.

Читайте також