Мужіївський золоторудник львівський суд вирішив не віддавати приватникам

10
6

Завдяки вжитим прокуратурою Закарпаття заходам не допущено використання незаконно переданих приватній структурі на безоплатній основі, корисних копалин Мужіївського золоторудника та майна підприємства, засновником якого є Міністерство економічного розвитку і торгівлі України.

Львівський апеляційний господарський суд погодився з принциповою позицією прокуратури Закарпатської області, що представляла інтереси держави в особі Міністерства екології та природних ресурсів України, Державної служби геології та надр України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України в особі ЗАТ «Державна акціонерна компанія «Українські поліметали», та скасував незаконне рішення господарського суду Закарпатської області у справі за позовом приватного акціонерного товариства до ТОВ «Закарпатполіметали» про зобов’язання вчинити певні дії.

Йдеться про рішення Господарського суду Закарпатської області від 17 вересня 2013 року, яким безоплатно передано частину корисних копалин Мужіївського родовища, які містять дорогоцінні метали (в тому числі золото), товариству з обмеженою відповідальністю «Карпатська рудна компанія», оминувши при цьому встановлений законом порядок.

Торік Вищий господарський суд України, скасувавши незаконну постанову Львівського апеляційного господарського суду, задовольнив касаційну скаргу прокуратури та повернув справу для розгляду до Львівського апеляційного господарського суду, інформує Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області. 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

LM та Пішто Дезідерійовичу

подейкують, що в Трибушанах на Рахівщині золоторудник чи карєр теж як і Мужієвський-власність Захарченка, колишнього міністра МВС банди Януковича, кажуть що уМужієв видобувають золото, якого нема в природі.

L
LM

Відомими є факти, що золоторудники є рентабельними, якщо з однієї тони породи видобувають від 5 грам золота і вище. Також відомими є факти, що на Мужіївському золоторуднику видобувається до 3 грам золота з тонни породи, а це є збитковим. Виснвок: золоторудник мабуть запрацював для відмивання чиїхось зверху коштів. (а ще відомо, що до кілограма золота на складі в них зїли миші поміж прочим)

М
МДУ

в нашем университете работает бывший директор мужиевского золоторудника Гоблик В.В, он уже пенсионер "ученый" широкого масштаба-от простого комсомольского работника, физика--члна кпсс,с образованием высшей партийной школы,"заслуженного економиста" Украины,неизменного карьериста-афериста, проходимца, награжденного Москалем наградой за "особые заслуги" перед родиной и за "развитие Закарпатья"(кощунство),"ученого" проректора в Мукачевском университете,куда его пристроили за эти "заслуги" собратья по политике,штоб еще у корыта подоить госказну при пенсии 10 тыс.грн, зараплате проректора около 12 тыс,плюс внутреннее совместительство стар.преподавателя на кафедре,выпускает "научные" издания, откаты, плюс со стороны решает дела "стратегические",да всего и не перечислить, сколько одна мразь может успевать решать в рабочее время на государственную зарплату.

ПД
Пішто Дезідерійович

варто зайнятися й золоторудником Сауляк в Діловому. Теж буде сюжет цікавий. Майже детективний.

1
123

Цікаво за яку користь ми тут можемо говорити, хтось знову проплатив хто сам хоче заробити на цьому золоторуднику. А редактори для початку могли би обяснити ситуацію (звичайно якщо самі щось розбираються в цьому, а не публікують те що їм висилають зверху), що все видобуте золото лишається в країні і поповнює золотовалютний резерв країни, а Україна у свою чергу платить по за неї по ринковій ціні. Як підсумок, можна сказати що тут знову стоїть один із закарпатських кланів який просто працює по звичному для нас принципу "сам не гам і другому не дам", а тим часом бідні шахтарі і інші працівники галузі сидять вдома без роботи. До редакції: якщо ви так піклуєтесь про майбутнє золоторудника і настільки бентежить вас його доля то підготуйте нормальний матеріал де пропишете всі за і проти, а не статтю де 3/4 всього матеріалу займають назви судів і компаній і жодної нормальної фрази.

Читайте також