"Ми діти твої Україно!": У Мукачеві влаштували патріотичний концерт з піснями, танцями та показом мод (ФОТО)

9
5

Днями, в ЗОШ № 1 міста Мукачева, вчитель центру позашкільної освіти Марія Муравйова, організувала концерт «Ми діти твої Україно!».

В рамках концерту проводилася виставка дитячих робіт, яку виконували вихованці закладу на позашкільних заняттях, серед них були і народні обереги, ляльки-мотанки, українські віночки та багато іншого.

На концерті прозвучало багато українських пісень, та віршів. Завершили концерт танцем-постановкою «Ой у гаю, при Дунаю» та виступом хору "Відгомін" утворений з двох громадських організацій: Всеукраїнської організації "Союзу Українок " та Всеукраїнської організації Просвіта" ім. Т. Г. Шевченка.

Родзинкою виступу став показ мод, в якому моделі презентували наряди з використаних матеріалів.

Всі гості мали можливість скуштувати справжній український коровай, шматок української традиції

Коментарі

В
Виктория

Критиковать очень легко. Может вы(авторы предыдущих коментариев) расскажете как лично вы участвуете в воспитании детей? Как вы прививаете детям ценности? И какие ценности? И что лично вы делаете для развития детей? И если не такие мероприятия, школьные концерты, репетиции, кружки , то что дети будут вспоминать потом? Ничего....потому что рассказывать как все детство просидел за планшетом - неинтересно... От меня лично - огромная благодарность Марии Петровне за ее участие в жизни МОЕГО ребенка!

*
*****

Пушкінець,твоє місце не тут,а за Уралом...Не вказуй господарям,що їм робити в їхній хаті.

П
Пушкинец

Оставьте в покое школу со своим "патриотизмом" и украинизацией.

В
Варошові

Цілком згоден! особліво "Відгомін"...Це таке совкове створення просто нафталином тхне! Хочуть показати, що вони прихільники Бандери, патриоти України, але іх виступи дуже схожі на сценарії радянського часу. А тепер ще і діточок в це втягують. Мені, як батькові, було дуже соромно на цьому концерті - показуха як в радянськи часи.

В
Варош

Тухлий совок по-українськи

Читайте також