Михайло Бугаш подавився на поминках

10
3

шматком м’яса

У минулі вихідні в селі Королево Виноградівського району Закарпатської області поховали 51-річногоМихайла Бугаша. Чоловік удавився шматком м’яса.

— У п’ятницю Михайло ходив на похорон до свого сусіда, — розповідає співробітниця селищної ради Олена Гойте. — Повернувся із цвинтаря й пішов із приятелями на тризну по небіжчикові. Під час поминок чоловік необережно проковтнув великий шматок м’яса, почав задихатися.

Поки з Королевської дільничної лікарні їхала ”швидка”, Бугаша намагалися врятувати — робили штучне дихання і непрямий масаж серця. До шпиталю Михайла Бугаша живим не довезли — чоловік задихнувся.

Останніми місяцями Бугаш ніде не працював, перебував на обліку в районному центрі зайнятості. У Королевому в нього залишилася дружина Марина та 15-річна донька Дарина.

Коментарі

ОП
Оглядач преси

Взагалі, хіба це тактично - оголошувати ім"я людини, яка загинула так трагічно (чи безглуздо) на усю країну? Якби він був відомою персоною, це б хоч якось було зрозуміло. А так -навіщо "прославляти" посмертно людину? Як це читачи його родичам чи друзям?

ОП
Оглядачу преси від оглядачки:)

Шановний, Ви не дуже уважно оглядаєте пресу, або просто зовсім не оглядаєте "Газету по-українськи". У видання просто така фішка - вони на перший план виносять людину (її ім"я і прізвище).

J
javor737

Что вы хотите от украинской прессы...? Еще чуть ближе к желтому бульвару...

Читайте також