Микола Томенко увійшов до Наглядової ради Закарпатського держуніверситету

11
0

він називає себе «системним другом» Закарпаття

Один з лідерів БЮТу, нардеп Микола Томенко увійшов до Наглядової ради Закарпатського державного університету. Про це він повідомив під час прес-конференції в Ужгороді, - повідомив 13 травня ЗІК.

Микола Томенко заявив, що вважає себе «системним другом» Закарпаття, де перебуває вже 4 дні. Томенко привіз із собою 20 журналістів із всеукраїнських видань з надією, що ті висвітлять туристичні особливості Закарпаття.

Політик також привіз понад 1000 дисків із патріотичними піснями для шкіл і клубів.

Студентам ЗакДУ Томенко розповів про свій законопроект щодо посилення ролі студентського самоврядування (зокрема, через введення 15% квоти для студентів і аспірантів при вчених радах університетів).

Томенко пообіцяв інформувати уряд про ситуацією із землею та нерухомістю на Закарпатті. Політик занепокоєний політичними репресіями, що, за його інформацією, тривають в області. Томенко розповів, що закарпатців звільняють із посад за членство у БЮТі.

Щодо політичної ситуації в Україні, Томенко прийшов до висновку, що партія «Єдиний центр» - антипрезидентська, оскільки займається розвалом коаліції, збереження якої сам президент Ющенко визначає пріоритетом.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також