"Минай" поступився сербському "Раду" у товариській грі на зборах

3
0

В цей четвер «минайці» зіграли з командою елітного дивізіону Сербії – «Радом».

Початок гри був за суперником, але з часом закарпатська команда зуміла перебрати м’яча до себе. У цій грі «минайці» грали обидва тайми в 4 захисники, з насиченим центром та тріо атакуючих.

Звісно, темп "минайців" був невисокий, проте футболісти виконували тренерські установи – високо пресингували, грали в дотик, виходили з-під пресингу суперника у короткий пас. Єдине, що не виходило – комбінації в атаці: суперник в захисті випереджав наші дії й вміло виносив м’яча якомога далі.

А ось у нападі в сербів виходило краще. В середині першого тайму на правому фланзі не догледіли форварда суперника і той завдав вдалий удар, який Попович парирувати не зумів – 0:1.

В другому таймі наша команда вийшла повністю в іншому складі. І це трохи додало нам агресії в атаці. Першу половину другої 45-ти хвилинки ми провели, тиснучи на чужі ворота. Проте не вистачало не тільки останнього фінального удару, а й останнього асисту чи то виводу гравця на удар.

Натомість серби знову були ефективнішими в атаці – навіс з флангу та удар головою і точно у площину воріт, які вже захищав Каніболоцький.

За рахунку 0:2 наші не перестали атакувати, але «Рад» був досить міцний в обороні. Проте одна атака виявилася результативною – за 3 хвилини до кінця першого тайму.

Матіч розпочав атаку довгим пасом, Шеммі на фланзі отримав вільний простір і перевів атаку у штрафну, а Угочукву намагався розвернутися і пробити, але йому завадили – пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Антон Шиндер – 1:2.

На жаль, сил і часу не вистачило аби зрівняти. Перший спаринг у Туреччині ми програємо.

«Минай» (1 тайм): Попович, Книш, Карась, Чушенко, Кополовець, Петрусенко, Сніжко, Шпак (Панчишин), Кожанов, Мілевський, Ахмедзаде

«Минай»: (2 тайм): Каніболоцький, Шеммі, Матіч, Малепе, Саків, Хахльов, Ткачук, Панчишин (Пиняшко), Нурієв, Угечукву, Шиндер


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також