"Минай" поступився "Шахтарю" з рахунком 0:2

21
0

Підопічні Желько Любеновіча не змогли нав'язати чемпіону України боротьби.

“Шахтар” очікувано легко розібрався з “Минаєм”. Фактично гра вже завершилась вже на 30-й хвилині, коли рахунок став 2:0 на користь “гірників”. Для “Шахтаря” ця перемога стала четвертою в весняній частині.

Мабуть, це був один з найбільших нерівних матчів в сезоні 2023/24. “Шахтар” був занадто сильним для “Минаю”, і величезну прогалину в класі не можна було подолати ні хитрим тактичним планом, ні силою виняткових обставин. 36:5 по ударам (в площину – 13:1). “Минай” був приреченим, але команді Любеновича треба було віддати належно – вона не здавалася.

“Шахтар” почав обстрілювати Кемкіна з самого початку гру. Красивий м’яч міг забивати Азаров, але грузинський вінгбек “гірників” влучив в стійку. Пізніше, вже в кінці тайму, в каркас воріт “Минаю” влучив і Конопля.

До слова, саме завдяки Коноплі “Шахтар” забив свій перший гол в матчі. Корнійчук у своєму штрафному наступив на ногу фланговому захиснику “Шахтаря”, Володимир Новохатній подивився повтор епізоду і вказав на 11 метрів. Пенальті точно виконав Судаков.

Проходить шість хвилин, і гра була зроблена. Кевін отримав м’яч після помилки Вакули і зробив пас під удар Сікану – точний удар в кут 2:0.

Все, що в матчі було далі мало атмосферу тренування з підвищеною відповідальністю. “Шахтар” грався з суперником, і дозволив “Минаю” навіть просто дві-три атаки, які завершились ударами. Але команда Пушича впевнено контролювала темп і характер матчу. “Шахтар” нікуди не поспішав і впевнено довів гру до її логічного завершення. “Минай” трохи перебудувався тактично, все частіше опинявся на половині поля суперника, проте забити бодай один гол не вдалося.

“Шахтар” після двох матчів, в яких він пропускав по два голи, подарував кліншит Різнику, “Минай” знову програє з рахунком 2:0. Все ж, втриматися в еліті буде дуже важко.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також