Минай посипався і пропустив у другому таймі 3 голи

7
7

Про це інформує власкор Mukachevo.net який зараз знаходиться на грі.

Нагадаємо, у першому таймі на 21 хвилині матчу Гегедош після пасу Микуляка перекинув голкіпера киян.

І от лише почався другий тайм, як Микола Шапаренко відзначився дублем. Спочатку він забив у ворота на 49 хвилині, а потім на 53. На 58 хвилині матчу гол забив Денис Гармаш. По грі видно, що закарпатці посипалися.

Отже поки що Минай поступається Динамо з рахунком 1-3.

Нагадаємо, Динамо привезло на матч бойовий склад. З перших хвилин проти Минаю вийшли гравці основи: Морозюк, Бурда, Піваріч, Шапапенко. А у запасі лишилися Гармаш та Буяльський.

А от Минай грає без відомого гравця Михайла Кополовця. Трибуни стадіону заповнені, адже квитки розійшлися за пару годин.

Коментарі

ДД
До двоалвыо

Як Минай не грає????? Минай ще рік тому грав на область (1 місто) а тепер поточне 1 місце в другій лізі в турнірці!!! Ти хворий на голову бударе??? Мина стрімко, максимально можливо вриваєся в премєр лігу!!! А шо? ліпше було грати на полі де корови пасуть, де ся такі скоти тупі й беруть як ти?

Д
Двоалвыо

Радiйте , радiцте стадioнови, який побудували ур@ди за махiнацii на митницi. Минай , як не грав, так i не буде грати-провiнцiя !!!

ДB
До betonus

Як нико не грає? вища ліга області проводить свої матчі там, + команди західної зони області, а веснов і літом і міжсезоння приходять на збори команди з вищої ліги україни!!!, з другої ліги, + турніри проводять, кубки. У Поляні кожен рік Динамо Ю 17, 16, 15 проводять турніри з одногодками Шахтаря, Карпат(Львів) інших многих. У Невицькому 6 полів тренувальних!!! Поля ледве встигають відновлюватися(газони). Просто не ходете і не інтересуєтеся закарпатським футболом.

B
betonus

Айно, стадіонів повно, лиш ніхто там не грає. Пам'ятаю роки, коли на мукачівський Авангард половина міста ходила на хороший футбол, а тепер...

Х
Ханигови

Ти хоть відів стадіон Миная? Даже кияни були в шокови як може такий стадіон крутий бути в селі! Супер арена! А в Невицькому, Поляні, Виноградові, Мукачеві, Ужгороді (автомобіліст) - суперстадіони, Типир 48 млн виділили на Авангард.

Х
Ханига

Розвивайте інфраструктуру, будуйте стадіон і все буде чьотко. Через 2 роки у прем"єр-лізі будете.

М
Миша

Абидна

Читайте також