Минулого року під час пожеж на Берегівщині загинуло 3 людей

8
0

26 січня відбулася нарада-семінар для сільських, селищних голів та секретарів виконкомів місцевих рад Берегівського району, яку провели голова районної державної адміністрації Ігор Свищо та голова районної ради Андрій Бігарі.На першій в цьому році зустрічі з сільськими головами йшлося, зокрема, про підсумки затвердження місцевих бюджетів на 2012 рік.

 

Загальний бюджет Берегівського району склав 143 млн. 137 тис. грн. Як зауважила начальник фінансового управління Берегівської РДА Олена Ваш не всі сільради подали до фінуправління свої звіти за 2011 рік (наразі лише чотири з них).

Серед інших питань розглядалися - терміни подання податкової декларації та орендної плати за землю, про вимоги законодавства України щодо захисту персональних даних, про розробку місцевих програм розвитку фізичної культури і спорту на 2012 - 2016 роки.

Про забезпечення пожежної та техногенної безпеки на території району виступив  начальник відділу держтехногенбезпеки в Берегівському районі Василь Брила. Виступаючий повідомив, що в області минулого року значно зросла кількість пожеж – 1140 (проти 802). Найбільші з них – у селі Богдан на Рахівщині, де згоріла будівля школи та в Мукачеві, де від вогню суттєво постраждав міський ринок. На Берегівщині також значно частіше реєстрували пожежі – 83 випадки, в яких загинуло 3 людини. Найбільше нещасних випадків сталося у Мужієві (7) та Мочолі (6). В першу чергу стаються пожежі у житловому секторі – через необережне поводження з вогнем або через несправні або саморобні електроприлади. Нині відбувається поточна перевірка бюджетних установ на території сільських рад на наявність протипожежного обладнання.

Розглядалися також інші питання, керівництво району дало вичерпні відповіді.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також