Минулоріч на Закарпатті сталося 43 нещасні випадки на роботі

10
0

Минулого року територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Закарпатській області було проведено 25 спеціальних розслідувань причин і обставин нещасних випадків на виробництві.

18 нещасних випадків, згідно з висновками членів комісій, які брали участь у проведенні розслідувань,  визнані безпосередньо пов’язаними з виробництвом. Їх порівняльний аналіз чітко засвідчив, що переважна більшість нещасть сталася з організаційних причин. З метою недопущення в подальшому подібних НП, їхньої профілактики за наслідками кожного із спеціального  розслідувань розроблявся комплекс відповідних заходів; їх виконання знаходиться на постійному контролі. Вживалися й інші заходи, у тому числі й превентивного характеру.

Загалом на території Закарпаття минулого року на виробництві сталися 43 нещасні випадки, під час яких потерпіло 44 особи. На жаль,травми 9 чоловік виявилися несумісними з життям… Найбільш, якщо так можна висловитися, травмонебезпечними виявилися лісове господарство краю та виробництво деревини і виробів з деревини. Під час робіт у лісовій галузі постраждало 7 осіб, з яких троє загинули. Шість чоловік були травмовані у деревообробній промисловості, у т.ч. троє – смертельно…

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також