Минулоріч у ДТП на Закарпатті загинуло 139 людей (ВІДЕО)

6
1

В 2014 році працівники ДАЇ наклали штрафів на суму майже 7 млн. грн. Статистика ДТП в минулому році теж була невтішною. Зросла майже на 20%.

645 дорожньо транспортних пригод з потерпілими,  в яких 139 осіб загинуло, майже 800 постраждалих. 8 дтп з тяжкими наслідками – такою невтішною статистикою закінчився 2014 для ДАІ. Варто додати впорівнняні з 2013 кількість ДТП по всіх пунктах зросла більше як на 16 %.2015 в свою чергу розпочався більш спокійно .

А щодо любителів алкоголю за кермом, то тут тенденція пішла на спад. В минулому році затримано 1642 водіїв за керування в не тверезому вигляді . це на 29 % менше як 2013. В ході зустрічі розповіли й про забезпечення інспекції авто тестерами. Розповіли і про питання євро протоколів. Така система, кажуть керівники інспекції, набагато спрощує роботу як міліціянтів так і життя самих самих водіїв.  Вкотре наголошують  – скористатися послугою можуть учасники пригод,  на дорогах в разі якщо водії мають страхові поліси ,  відсутні травмовані під час аваріях , та й коли є порозуміння самих учасників. На завершення зустрічі не оминули питання реформування в правоохоронних органах.

М-Студіо

Коментарі

КІ
Контроль і штрафи

Сегодняшняя ситуация c дорожной безопасностью сходна с той, которую переживали страны Европы в 80-е годы. Например в Германии в 70-х годах уровень смертности от ДТП был такой же как сегодня в Украине. На 100 тысяч населения в Германии в ДТП погибали 18-20 человек. Сегодня в Голландии, Великобритании, Германии, Франции и т.д. при уровне автомобилизации 700-800 авто на 1000 человек погибает всего 4-5 человек на 100 тыс. населения. Поэтому нам не нужно что-то придумывать свое, стоит лишь внедрять проверенные подходы. 70% смертельных аварий сегодня происходит из-за непристегнутого ремня безопасности.

Читайте також