Минулої доби на Закарпатті горіла квартира і два будинки

7
0

Загинула людина

За минулу добу на території Закарпаття сталося три пожежі, економічні втрати від якої склали 66 тисяч гривень. На пожежах загинула одна людина, ще одна зазнала опікових травм. Вогнем пошкоджено два житлових будинки та квартиру.

Зафіксовано два неправдивих виклики оперативно-рятувальної служби. Під час гасіння пожеж врятовано матеріальних цінностей на 95 тисяч гривень. Третій день складна оперативна обстановка на Ужгородщині, погіршилася вона за минулу добу у Хустському та Свалявському районах. Разом у цих адміністративних стається половина всіх обласних загорань. Найчастіше пожежі стають наслідком коротких замкнень та несправних електромереж, від цієї причини в області стається 42 відсотка всіх загорянь.

З початку року в нашому краї вже сталося 753 пожежі, тільки прямі матеріальні збитки від яких склали 3 мільйони 725 тисяч гривень. На пожежах загинуло 48 людей, ще 33 людини було травмовано. Під час гасіння пожеж врятовано 35 дорослих та 1 дитину. У зв’язку із збільшенням кількості загорянь, випадків травмування людей на пожежах, головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців нашої області бути обачними у поводженні з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також