Минулої ночі біля с.Щастя загинуло 11 солдатів 128 ГПБ, яка у мирний час дислокується в Мукачеві

6
48

Про це інформує видання Дзеркало тижня з посиланням на високопосадовця у Міністерстві оборони.

За його даними, у ніч на 18 червня біля селища Щастя сталося зіткнення сил антитерористичної операції з бойовиками. За зведеннями Міністерства оборони, станом на 5 ранку середи сили антитерористичної операції зазнали втрат в Луганській області.

Зокрема, в нічному бою біля селища Щастя загинули 11 військовослужбовців з 128-й гірсько-піхотної бригади (Мукачево) і 80-го аеромобільного полку (Львів).

У 24-му батальйоні територіальної оборони вбиті четверо військовослужбовців.

Крім того, в 128-й гірсько-піхотної бригаді двоє військових отримали поранення, в 80-му аеромобільному полку - троє, в 24-му батальйоні територіальної оборони - четверо.

Доля ще 13 військовослужбовців з частин АТО на момент складання зведення залишалася невідомою.

Встановити, чи усі загиблі з 128 гірсько-піхотної бригади, яка дислокується у мирний час в Мукачеві, закарпатці - поки не вдалося.

Разом з тим, у Мукачево.net, була й інша додаткова інформація з приводу втрат серед закарпатців протягом останніх днів:

Закарпатський солдат переповів, як вони потрапили в засідку на Сході

Вчора на Сході загинуло 3 закарпатців - джерело

Інформація про нових загиблих закарпатців на Сході отримала додаткові підтвердження (ВІДЕО)

Коментарі

R
Radvanka

Ja pysav do "ukrainca".Ale ty meni povic "zakarpatcu" com ja tu ne mozu pysaty.Ja tu doma,a ty?

З
Закарпатец

http://obozrevatel.com/politics/85920-na-bukovine-zhenschinyi- perekryili-trassu-na-rumyiniyu-trebuya-otozvat-voennyih-iz- zonyi-ato.htm ЭТО НЕ ПУТИНСКАЯ ПРОПАГАНДА - ЭТО ГОЛОСА ВАШИХ МАТЕРЕЙ, КОТОРЫЕ НЕ ХОТЯТ ПОТЕРЯТЬ СВОИХ ДЕТЕЙ. ВРЕМЯ ХУНТЫ ПОДХОДИТ К КОНЦУ - ИЛИ ВЫ СМОЖЕТЕ УБИВАТЬ И И СВОИХ МАТЕРЕЙ?

З
Закарпатец

Я ВСЕ ДУМАЮ - ЕСЛИ ТАКИМИ ТЕМПАМИ ГРОБЫ ПОЙДУТ НА ЗАКАРПАТЬЕ, МНОГО ЛИ МОЛОДЫХ ПАРНЕЙ ОСТАНУТСЯ ТУТ ЖИТЬ? И сколько уедут в Россию, Венгрию, Словакию, Польшу и др.

З
Закарпатец

Мои комментарии самые длинные, я - самый умный путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла путин - хуйло, ла-ла-ла-ла-ла-ла

З
Закарпатец

Я видел костры из шин и то, как бежал Хамло И если один крикнет: путин Миллионы ответят: ХУЙЛО

З
Закарпатец

Выйду на улицу Гляну на село Девки гуляют А Путин хуйло

З
Закарпатец

я не закарпатец а парашно-кацапское педрило и путин хуйло

З
Закарпатец

С ТЕХ ПОР КАК УКРОФАШИСТЫ НАЧАЛИ СВОЙ СЦЕНАРИЙ ПРОИЗОШЛИ СТРАШНЫЕ СОБЫТИЯ: 1.РАССТРЕЛ НА МАЙДАНЕ 2.УБИЙСТВА И ТЕРРОР НА ЮГО-ЗАПАДЕ (СЛАВЯНСК,МАРИУПОЛЬ,КРАМАТОРСК,ЛУГАНСК,ОДЕССА и теперь практически во всех населенных пунктах) 3. ЖЕСТОЧАЙШАЯ ЦЕНЗУРА, избиение и убийство инакомыслящих 4. ОЛИГАРХИ ПОДЧИНИЛИ СЕБЕ ВСЕ АРМИЮ,ПАРЛАМЕНТ,ПРАВИТЕЛЬСТВО 5. Захват и арест журналистов, БЕСПАРДОННАЯ ТОТАЛЬНАЯ ЛОЖЬ НА ВСЕХ ТЕЛЕ- И РАДИОКАНАЛАХ 6. ЗАКРЫТИЕ ВСЕХ АЛЬТЕРНАТИВНЫХ КАНАЛОВ 7. ТОТАЛЬНОЕ ВОРОВСТВО И КОРРУПЦИЯ 8. ПРОДАЖА США ГАЗОТРАНСПОРТНОЙ СИСТЕМЫ УКРАИНЫ 9. ПРОДАЖА США ВСЕХ ГАЗОКОНДЕНСАТНЫХ ОБЛАСТЕЙ (СЛАВЯНСК, КРАМАТОРСК И ДР.) 10.ОБНИЩАНИЕ НАРОДА 11. МАССОВЫЙ ИСХОД ЖЕНЩИН И ДЕТЕЙ ЮГО-ВОСТОКА (мужчины остались защищать свой край) РАЗВЕ К ЭТОМУ ВЫ СТРЕМИЛИСЬ? НИЧЕГО ЧТО ОБЕЩАЛИ НЕ ВЫПОЛНЕНО И СИТУАЦИЯ КАТАСТРОФИЧЕСКИ УХУДШАЕТСЯ С КАЖДЫМ ДНЕМ

З
Закарпатец

Radvanka - ТЫ О ЧЕМ? ЭТОТ САЙТ НЕ ДЛЯ ТЕБЯ

R
Radvanka

Sos ty sa pse duze rozkudachtav.Ne rozumijes se vse,ze zdychat chvala Bohu tvoja "procvitajuca".I druhyj raz mirkuj jak ludyj nazyvas,bo na rozdil od tebe ja svoji slova povtoru i na ludach,a tobi tvoji zabju v hertanku.

З
Закарпатец

Сегодня прошла информация о том что все эти территории на Донбассе еще в январе были проданы американским компаниям для добычи сланцевого газа - вот вам и вся правда о террористах. ЗАЧИСТИТЬ ОТ ЛЮДЕЙ И НА "ЧИСТОЙ" ТЕРРИТОРИИ СПОКОЙНО , БЕЗ ПРОТЕСТОВ МЕСТНОГО НАСЕЛЕНИЯ КАЧАТЬ ГАЗ И НАПЛЕВАТЬ НА ЭКОЛОГИЮ (ПОСЛЕ НАС ХОТЬ ПОТОП -НЕ НАША ЖЕ ТЕРРИТОРИЯ )

З
Закарпатец

http://news-ukr.org/proisshestvija/ukrainskie-soldaty-zovut- mamu/8915 -- пленные танкисты - СМОРИТЕ ВНИМАТЕЛЬНО И ДУМАЙТЕ ГОЛОВОЙ А НЕ ЖОПОЙ А ВОТ ЧТО ПО ЭТОМУ ПОВОДУ ГОВОРИТ УКРАИНСКАЯ ПРОПАГАНДА В Луганской области экипаж захваченного боевиками танка подорвал себя, чтобы не сдаваться в плен (ВИДЕО) NR2.ru: http://nr2.com.ua/index.php/content/2092-v-luganskoj-oblasti-ekipazh-zakhvachennogo-boevikami-tanka-podorval-sebya-chtoby-ne-sdavatsya-v-plen-video Бойцы ополчения уничтожили батальон «Айдар», атаковавший Луганск На Украине возбудили уголовное дело против виртуальной «Львовской народной республики» Оригинал статьи: http://russian.rt.com/article/37112#ixzz351HO2VLN

У
Українець

Ну чому та марга срусинська є такою підлою? В Україні лиш Київ, Львів, Дніпропетровськ і Полтава заробляють на себе достатньо, ще й помагають іншим областям. Та чому ці не кричать "нащо нам ся Україна і ті слабі регіони". А лиш голодранці із крайнього Сходу і крайнього Заходу (на щастя - не всі) ніфіга неваловшні, не хочуть робити потужну і процвітаючу Україну, а лиш думають як продатися путіну за дешевий газ і нафту. Ви хоч знаєте, за якою ціною путін продає тот самий газ і нафту для свого населення, всередині росії? Хоча то їхнє народне багатство, і мало би бути для них взагалі безплатно, як у Кувейті, лиш у Кувейті нема путіна.

R
Radvanka

"Ukraincu",ty pse zasranyj.Das vze pokuj Podkarpatskuj Rusi?

В
Вел.Бичків

Я думаю шо Українець, Патріот, Олег Берегово, Місцевий, 111, Ужгородка, інші, за останній місяць зробили набагато більше для захисту і відстоювання проукраїнських інтересів, ніж спеціальні для того служби протягом останніх 4 років! Але і нам всім є ще шо сказати, тож не будьмо байдужі, займаймо активну патріотичну позицію, не мовчімо, і не лиш на цьому сайті, бо козломордій пропаганді лиш того і треба, аби поширити слов"янськ по всій Україні.

З
Закарпатець

В той час, як наші хопці на фронті без хорошої амуніції, а простий народ збирає по 5 грн. на Армію, ДЕПУТАТ ВР ВІД БЕРЕГІВЩИНИ, З ПАРТІЇ РЕГІОНІВ-ІШТВАН ГАЙДОШ-КУПЛЯЄ КОСТЮМИ ДЛЯ СЕБЕ ЗА 68000 ГРН., а ШУФРИЧ П'Є ЧАЙ З АХМЕТОВИМ І КАЧАЄ ГАЗ ТА ПРОДАЄ ПО РОСІЙСЬКИМ ЦІНАМ УКРАЇНЦЯМ-ПОТВОРИ ОБОЄ-ЩОБ ЗЕМЛЯ ПІД НОГАМИ У НИХ ГОРІЛА, ЯК НА ЗАКАРПАТТЯ ПРИЇДУТЬ!!!

У
Українець

Наполегливо прошу шановну редакцію видалити опус якогось Ілліча (як символічно!) про Пудкарпатську сРусь, і більше не розміщувати подібних матеріалів. У наш час активізації зовнішньої агресії, не варто гратись у історичні екскурси, які можуть по-різному трактуватись, а скоріше будуть використані для антиукраїнської істерики - шо ми уже і бачимо. Хто кого коли приєднав, коли були чехи-словаки, перед тим мадяри, перед тим білі хорвати, перед тим - Римська імперія чи Османське ханство, перед тим Україна і після того - Україна. Карпатська Україна була тут від Ужгорода до Хуста, і до Ясіня ще задовго до сталінського лаптя.

ВM
Вебсамер Misantrope

Про це повідомив військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Іван Васильцюн.За його словами, двоє із загиблих уночі – мешканці Ужгорода, один – с. Сімерки, Перечинського району. Також І. Васильцюн додав, що розпоряджень щодо відправлення Закарпатського батальйону у східні регіони України поки немає.

ВM
Вебсамер Misantrope

З достовірних джерел: 3 закапатців, з них 2 ужгородці і житель села Сімер.

У
Українець

Це американські запроданці, вміло замасковані під кадировців рвуться зі сторони росії на руських камазах з руськими номерами з руськими ПЗРК і системами "Град". Шоб ти здох, хуйло путінське!

Ж
Женя

до Тані.До чого тут Путін? Тетянко, проснися.Навіщо Путіну вбивати наших дітей.Це американські запрданці воюють по замовленню амерікосів, а вмирають бідні діти, а не депутатські.

У
Українець

Це шо за здихляк моїм ніком підписується? Шкода, дуже шкода Захисників Вітчизни, які захинули від путінських найманців. І вкотре наголошую - проти терору ефективним буде точковий авіаудар, у наш час не танки і солдати в кірзаках воюють. А мирне населення, каже мені один пан? Мирне має змогу покинути зону АТО, жінок і дітей - сюди, до правосеків, мужчин - у армію. А те поголів"я, яке блокує наших військових, іде перед камазами чеченів і зливає їм інформацію - не мирне населення.

Ж
женя

Путін то може і х..ло,але це точно не ввн відправляв 20 річних хлопців в гарячі точки,відволікають нас путіними,європами,а зло сидитьу нас перед носом

П
Петро

Українець-ти на голову упав,чи Порошенко кликав Пуйла сюди? Чи Сідор із русинани нам біду кличуть на Закарпаття так як Дончани собі накликали,Шкода дуже дітей,най спочивають з миром!

Д
Джузеппе

Справжня війна почнеться коли наших жінок "допечцть" і ті візьмуться за зброю.... тоді буде всі "шишкам" біда

У
Українець

Який ПУТІН ? Ви єбануте стадо баранів, то все ваш Порошенко і ваша влада вбиває ваших дітей! Чи ви сліпі?

З
Знаючий

Проаналізуйте уважно. Президент назвав цей випадок Махновщиною в рядах збройних сил України, що вони самі робили що їм хочеться, без наказів. Хто сумнівається в правдивості цієї інформації, дивіться запис сьогоднішніх новин провідних телеканалів.

Т
таня

Хватить іздіватися над нашими дітьми.Чого молоді хлопці мають умирати молодими.Чого правітельство своїх дітей не посилає.А ми матері,маємо тіряти своїх дітей,дівчата своїх хлопців,а діти своїх батьків за яких то підерів сепаратистів,і Путіна.Нехай уже Путін пойме,шо він наробив,шо де він буде після смерті,скільки смертей на його душі стоїть.А хлопцям погибшим ВІЧНАЯ ПАМЯТЬ(((

С
свій

нехай матері не пускають хлопців,за кого гинути?за шо воювати?

В
вікторія

Шановні батьки і рідні наших хлопців,що служать в гарячих точках!!!Нашим дітям потрібна ротація. Вони вже 4 місяці "подорожують", виснажені, не миті та стомлені. Рідні з інших областей збиралися і добивалися, щоб діти повернулися додому. А ми мовчимо?Давайте збиратися і йти на акцію протесту!!!Кому це не байдуже, пишіть мені : Віктория))) Мукачево, в личку., Вже на сьогоднішній день вбито багато наших дітей. Треба підніматися на їх захист.

З
Закарпатець

Андрій балога в тому списку є? НЕма ... співчуваю... Чого пітрійот Балога не віддасть сина на благо України для залучення в АТО? Чужих дітей легко посилати, правда, Вікторе Івановичу?...

Е
Евгений

Всем землякам-мукачевцам мои соболезнования по поводу гибели военнослужащих 128 горно-стрелковой бригады дислоциованной в Мукачево.Вечная память героям.

М
Мукачівка

Загинуло двоє закарпатців .А команду діяти ніхто не дає , усі бояться . Скільки наших дітей має померти , поки новообраний ппрезидент зрозуміє , що треба діяти рішуче ? всіх пенсіонерів генералів потрібно віддати під суд ! ВІони не навчили наших бійців нічого , окрім фарбувати траву та влаштовувати бенкети для перевіряючих. Обїли всіх і все ! Морди в екран не влізають !І ще брешуть ! Померло багато військовослужбовців , а не 2 , і не 4 , як кажуть у новинах . Багато пропало безвісти . ЧОГО ЧЕКАЮТЬ? ІЩЕ СМЕРТЕЙ ?

О
Оросвейг

На зеркалі мало не так написано... в ночном бою возле поселка Счастье погибли 11 военнослужащих из 128-й горно-пехотной бригады (Мукачево) и 80-го аэромобильного полка (Львов). Хоть то і не дуже мінять ситуацію, айбо з тих 11 не всі Мукачівські, а лем часть. Най спочивають з Богом. Не треба нам тота война.:(

R
Rusin

Вечная память Героям...

О
Оросвейг

А Тимчук пише, шо наші забили сотні 'сепаратистів', а меже нашими - єден ранений, та й то лем кашлять.

Р
Русский

Порошенко утверждал, что с 26 мая - там только контрактники (добровольцы) с зарплатой тысяча гривен в день. А эти погибшие мукачевские добровольцами были?

В
Варошський

А шо там робили "срочники"? Порошенко перед виборами обіцяв, шо воювати будуть лем контрактники із зарплатов по 1000 грн на динь. Шо збрехав?! То вже цілком повний п-ць, дітий отправлявуть на вірну смирть... тим бульше, то не наша война...

С
Селуг

Слава героям защитникам Луганска уничтожающим фашистко-бандеровскую нечисть вторгшуюся на нашу землю. Смерть оккупантам устраивающим геноцид мирного населения.

RV
Rusyn Val

"""... в ночном бою возле поселка Счастье погибли 11 военнослужащих из 128-й горно-пехотной бригады (Мукачево) ...""" Эх земляки,земляки, ... лучше бы вы на европейских стройках деньги для семей зарабатывали. За Пороха и хунту ..... зачем??? Соболезнования родным и близким !

Я
я

Отличная новость. Теперь на улицах родного города стало безопаснее.

Н
Наболіло

Дій жорсткіше президенте!!!! Тебе обрав народ! Ти маєш підтримку! Розжени і пересади весь ГЕНШТАБ, щоб скоти більше не здавали наших патріотів, щоб більше не помирали герої. А потім введи надзвичайний стан і авіацією всіх терористів...

З
ЗАКАРПАТЕЦЬ

В той час як наші хопці на фронті без хорошої амуніції, а простий народ збирає по 5 грн. на Армію, ДЕПУТАТ ВР ВІД БЕРЕГІВЩИНИ, З ПАРТІЇ РЕГІОНІВ-ІШТВАН ГАЙДОШ-КУПЛЯЄ КОСТЮМИ ДЛЯ СЕБЕ ЗА 68000 ГРН.-ПОТВОРА!!!

Б
Берегово

Гойдоша і Ко на передову потрібно відправити!!!! Сука хоч би бронежелети купив на ті кошти. Сам не пійде і всіх "своїх" відкупляє та ще й костюми дорожезні купує.

З
ЗАКАРПАТЕЦЬ

В той час як наші хопці на фронті без хорошої амуніції, ДЕПУТАТ ВР ВІД БЕРЕГІВЩИНИ, З ПАРТІЇ РЕГІОНІВ-ІШТВАН ГАЙДОШ-КУПЛЯЄ КОСТЮМИ ДЛЯ СЕБЕ ЗА 68000 ГРН.-ПОТВОРА!!!

З
ЗАКАРПАТЕЦЬ

В той час як наші хопці на фронті без хорошої амуніції, ДЕПУТАТ ВІД БЕРЕГІВЩИНИ, З ПАРТІЇ РЕГІОНІВ-ІШТВАН ГАЙДОШ-КУПЛЯЄ КОСТЮМИ ДЛЯ СЕБЕЗА 68000 ГРН.-ПОТВОРА!!!

П
Патріот

Кожного дня вмирає набагато більше військовослужбовців, ніж повідомляють у ЗМІ. Втрати української армії величезні, тому хто як не ми повинні допомагати своїм захисникам, якщо держава не може цього забезпечити. Новообраний президент толком нічого не робить, звичайно, хотіти і говорити про мир можна, але це не зрівнюється із тим, коли ТИ ВІДПОВІДАЄШ ЗА МИР І ПОВИНЕН ЙОГО ЗАБЕЗПЕЧИТИ

1
1

Слава героям, загинули як воїни за свою державу. А Росія своїх засланців-засранців навіть по-людськи поховати не дає. — Поймите, это гражданин России, погибший в боевых действиях. А боевых действий наша страна не ведет. Стаття http://www.novayagazeta.ru/inquests/64052.html

Читайте також