Минулої ночі в курорті Поляна горів відомий туристичний комплекс. Кажуть, підпал (ФОТО)

12
13

Повідомлення про пожежу рятувальникам надійшло о 02:38 ночі. Вогонь вдалося локалізувати тільки близько 4 ранку і ще за години повністю загасити.

За офіційною інформацією рятувальників загалом вогонь пошкодив покрівлю та перекриття на площі близько 550 кв м. Пожежники додають, що вогонь швидко поширювався через те, що у дерев'яній будівлі знаходились ще й лижний інвентар.

Причину пожежі рятувальники поки не називають, хоча не виключають і підпал. Водночас, як розповіли Mukachevo.net місцеві та близькі власника комплексу, у тому, що це був підпал, у них нема ніяких сумнівів.

Справа у тім, що цей комплекс – сучасний з новим обладнанням, працює тільки взимку, і наразі не працював. Він розташований фактично у лісі під підйомником на горі Медвежа у однойменному урочищі. Тобто ні про які займання через проблеми з проводкою чи опаленням і мови не може бути.

Збитки ж від пожежі – чималі, адже згоріла не тільки будівля, а й сучасне обладнання – як ресторанне, так і лижне, включно із снігоходами.

Дивіться також: Під Мукачевом горів оздоровчий комплекс "Belle Royalle". Усі подробиці пожежі

Коментарі

НН
но нє?

децентралізація ще не почалася, а наслідки вже є...

ProRocK до редакції

Шановні передивіться Ваш словник лайливих слів, чи на вашу в Україні слова : заро6ляти, рах*вати це лайка???

ProRocK до Артуртдо Василя

от тож бо ти тупий...( з подорожчанням доллара стали в 2-2.5 раз багатшими) люди зароблАють у фантиках(грн) а ціни в $ ... ти раху*ш що нормально батькам покидати своїх дітей і валити за бугор... ти пробував прожити на 8000грн(300 баксів Карл!!!)??? а якшо шось купити забажаєш? "Населення скоротилося за рахунок вимирання людей народжених в післявоєнний період " ти розумієш що за роки незалежності пропало українців більше ніж за часи голодомору , другої ВВВ та окупації СРСР разом взятих.... таких як ти лікувати треба ... довго і примусово...

АВ
Артуртдо Василя

Василю, ниже градус, успокойся! "катастрофічне падіння рівня життя?"- прошу тя! то номінальні показники, а реальні? люди в тіні роблять, вже не кажу про тих ко за доллари. Сотні тисяч сімей з подорожчанням доллара стали в 2-2.5 раз багатшими. Виморок? Населення скоротилося за рахунок вимирання людей народжених в післявоєнний період (так званий бум народжуваності). А багато хто емігрував, а неякий там не морок! Ко має голову і руки - не пропаде! Кругом повно вакансій від 4000(епіцентр) до 8000(гроклін карпати) - на робітничі вакансії, не кажучи про адіністративні позиції.

О
Осел

Мало дроб ся успокойить

В
Василь

А це рагулі з ОПГ"Селюки у владі" пустують - можна навіть уваги не звертати!.. Ось коли рагульё підходить до питання серйозно,тоді дааа!.. Результати всім відомі: колосальний виморок населення (за 25 років ОПГ"Селюки у владі" створила умови для тотального виморока 15-18 млн.чол.),варварське розграбування колись індустріальної УРСР,яка входила в десятку найбільш розвинених країн світу,озброєний переворот в центрі Києва з метою захоплення влади у рагулів,щоб влаштувати свої - теж рагульськи -жопи на кормние місця і - як наслідок - "втеча" Криму,війна на Донбасі і катастрофічне падіння рівня життя жителів України,що в свою чергу,кратно збільшило темпи виморока населення. Ось це розмах,ось це рівень!.. А якщо гангстери з все тією ж Рагуль-ОПГ і підпалили кого-небудь... ну бавляться дядечки - будьте поблажливі до них: вони теж люди... б.@.ь...

1
123

незаплатили мукачівським,,,,,,,,,, родичі свалявські пожурилася ,,,,,,,,,,,,, вот такі справи

3
333

кортіла дрогобецького громада)))))))

С
Серж

А чий то комплекс?

(
(

Шкода(

СС
Сергей Сергей

Ого

ДП
до правди

Яка націоналізація, кіть країна проводить політику ПРИВАТИЗАЦІЇ?

П
правда

люди не паліть, то всьо вкрадено від народа і рано чи пізно дійде до НАЦІОНАЛІЗАЦІЇ, ліпше най там, з часом, діти за безцінь відпочивають.

Читайте також