Мирослав Дочинець пояснив, чому слід читати його новий роман

26
0

У новому році закарпатський письменник Мирослав Дочинець презентував нову книгу "Вічник. Сповідь на Перевалі духу". Уривки роману про живу історію нашого краю читачі змогли раніше прочитати у закарпатській пресі і скласти загальне уявлення про нього.

Портал "Мукачево.net" поцікавилися у самого автора, чому ж варто прочитати його новий роман:

- Чому? Ця книга джерело світла, реального потужнього справжнього світла. Вона несе зададоволення, від читання та багато-багато знань. Книга знадобиться на щодень для духовного укріплення. У ній можна знайти відповіді на запитання: чому як живу? як я живу? для чого? коли мені йти? Ця книга про людину глибокої душі і глибокої повчальної долі, яка прожила століття практично - найскладніше, найстрокатіше, найдраматичніше для нашого Закарпатського краю.

За словами Мирослава Дочинця, він намагався писати просто й зрозуміло, щоб кожен зміг знайти відповіді на запитання що що ставить вічність.

Цікава деталь. Роман "Вічник. Сповідь на Перевалі духу" замовило Міністерство оборони для своїх працівників. Як виявилося, засновано конкурс Б. Хмельницького, метою якого є патріотичне і національне виховання і книга у ньому буде, так би мовити навчальним зразком.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також