Мирослав Дочинець про Володимира Зеленського: «Ні, він не клоун»

31 80

Відомий закарпатський письменник та лауреат Шевченківської премії долучився до обговорення кандидатури Володимира Зеленського на пост президента України, що обговорюється в соцмережах останні 3 дні.

Мирослав Дочинець написав наступне, назвавши допис «Час Zе»:

Ні, він не клоун.
Клоуни ті, які привітали й прийняли його політичну гру.
Ні, він не смішний.
Смішні ті, які не сприймають це всерйоз.
Ні, він не наївний.
Наївні ті, які гадають, що йому нічого не світить. Внутрішній ворог України Опоблок розколовся, бо не може висунути реального лідера. Прихований ворог Zе цим елегантно скористався, щоб захопити «святе місце». Електорат же майже той самий. Або той, що ніякий - болото.
Ні, це не фарс.
Це артистичне, планомірне, віроломне перетворення в фарс українських реалій – влади, національних цінностей, визвольної війни, а тепер ще й виборів. Який ще годиться президент «країні-повії» (з його сценок) ?! І взагалі, що це за країна – безглузда територія, губернія, гетто, тупиковий квартал… Режисура працює.
У нього немає програми?
Ні, в нього вона є, але її він не буде озвучувати. Бо там немає української незалежності, української мови, української церкви, української армії, української перемоги.
У нього немає команди?
Ні, вона в нього є – огляньтеся довкола. Він легко й задешево її здобув з аплодуючої і регочучої авдиторії. Своєю грою, на яку нарешті поставлено дуже високі ставки. Ставки високих і далеких Ставок. Психологи кажуть: коли людина сміється, мозок відпочиває. Що ж, грайтеся, голодні втіх. Але не забувайте, що кожна гра рано чи пізно починає грати вами. Грати вас.
У нас був час Кра, був час Ку, був час Ющ, був час Дон. Час По. Невже настав час Ze? Останньої літери в абетці…


А що ви думаєте про кандидата Зеленського? Чекаємо на ваші відгуки в коментарях!

Коментарі

Ч
читач

Може то видумка, що люди виiзджають з Украiни, щоб прогодувати сiм"i, дуже часто з бiлетом в один кiнець. Важко позбутися вiдчуття, що наш народ виживають з власноi землi, бо комусь сподобався життэвий простiр територii пiд назвою Украiна.Може видумка, що економiка Украiни опинилася " в одному мiсцi"?Рiхард Ергарт, котрий був у cкладi групи економiстiв по втiленню в Нiмеччинi плана Маршалла ,пiсля Другоi свiтовоi вiйни, говорив, що " НЕ СУЩЕСТВУЕТ НАСТОЛЬКО СЛОЖНОЙ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ СИТУАЦИИ , ЧТОБЫ РЕШИТЕЛЬНАЯ ВОЛЯ И ЧЕСТНЫЙ ТРУД ВСЕГО НАРОДА НЕ МОГЛИ СПРАВИТЬСЯ С НЕЙ". Iснуюча економiчна ситуацiя створена штучно, як i весь бардак в Украiнi, бо янкелям припала до душi наша земля - Украiна, або " корзина с хлебом"( так називають Украiну).

М
мукачево

Этот жид был известный Янкель.Он уже очутился тут арендатором и корчмарем; прибрал понемногу всех окружных панов и шляхтичей в свои руки, высосал понемногу все деньги и сильно означил свое жидовское присутствие в той стране. На расстоянии трех миль во все стороны не осталось ни одной избы в порядке: все валилось и дряхлело, все пораспивалось, и осталась бедность да лохмотья;как после пожара или чумы, выветрился весь край.И если бы десять лет еще пожил там Янкель, то он, вероятно, выветрил бы и все воеводство.(М.В.Гоголь "Тарас Бульба"). В наш час цей Янкель був би, напевно, олiгархом. Все забуваю, що Фiрташ, Ярославський, Коломойський, Пiнчук, Льовочкiн i т.д. плюс 310 , що у Верховнiй Радi, то усi щирi украiнцi.

Dmytro до мукачево

Дивна добірка книг, які впливають на Ваш світогляд. Вони стоять на різних полицях, що наводить на думку про те, що ви їх або не читали або зрозуміли по-своєму. Я б не радив народу читати такі книги для формування світогляду. Це виключно "выдумки слегка приукрашены былью". Не памятаю чия фраза - "Краще невігластво, ніж неправдиві знання", вона дуже сюди в пору.

D
Dmytro

Люди, перестаньте один одного обзивати. Це соромно і дуже не приємно читати. Ви обоє праві. Хтось більше, а хтось менше. Бувають винаходи випадкові, але більшість звичайно наукові. Невже вам це завадить спілкуватись ввічливо? Мова взагалі про те, що я балабол. До науки це не має відношення, як і до Зеленського. Це чиясь точка зору і в мене немає мети руйнувати Ваш міф. Ви вільні думати як хочете, або в міру можливостей.

Dmytro до до Dmytro 18:31

Дякую! Повністю з Вами солідарний.

Dmytro до до Dmytro 17:32

Дякую гарно! Це не бісер, просто трохи відпочиваю думками. Маю надію, що не задарма - можливо комусь западе в думку.

Dmytro до До нижнього термiнологiста

А кіть буду з вами говорити иппен так гі говорять люди з робочима руками? Може угипаєте же на шось им валовшен? Я люблю і руками поробити, шкода часу немаву. Мош боло нич не писати Вам, айбо щитаву свойим довгом кіть начав та вже доробити. Я ся на 95 квартал не учив і нико ми за то не платить. Люди пишуть обозльонні на вшиток світ і шкода ми їх. Видко же не боти, а проста чилядь. Запуджали їх байками, а они щи парадять і дале несуть. Но, та так ся і появилось у мене желаніє мало внести конструктива у сю бисіду, бо на самом деле туй сірйозний вопрос і многі мотавуть на ус шо читавуть. Так ми великий погар сметани - я не любітель Зеленського! Айбо і поливати чулувіка жовчов коли сяк (на нохоть) никус-нич про нього не знаєш - тоже не по мужськи якось. То жонам (я не сексист, просто їм мало треба лівити) так мош робити. Айбо Вам - газдови пордочному, няньо мав казати ош не бийся у груди кіть не знаєш точно, бо будуть тя хлопці називати балаболом. Ци понялисьте намьок дашо? Миримеся?

М
мукачево

Мирославу Дочинцю респект! Якби ж то наш нарiд спромiгся хоча б Тараса Бульбу прочитати, вже не кажу про "Безобразная герцогиня". Всi нашi бiди вiд невiгластва!

Д2
До 20:55

Не спорьте із ідіотом.Ви не бачите, що то неадекватна людина, але "учений" із трьома класами "образованія"?Там нема кому щось доводити! Ви ж не станете асинізатору(нічого поганого проти професії немаю) товкмачити про закони Кеплера! Основне, щоб такі займалися своєю справою, наприклад вивозом фекалій!

Д2
До 20.29

Та угомонися, тупенький ти спорити з людьми. Спочатку завжди теорія, а потім практика. Вкрай рідко навпаки. ЛІКАРСТВО. Треба розробити формулу ліків, а потім їх випробовувати. На таких як ти.

Ю
Юлій

Президентом України має бути ЛЮДИНА, навіть без вищої освіти, але ЛЮДИНА у повному розумінні цього слова. Порозумійте це.

МН
Марго нижня

Де твоi лiки вiд рака ? Те що зараз використовують та використовували при лiкуванню онкохворих -це як називаеться ?Де не дослiди на практицi ? Чи це Вже готовi лiки ? Чи лiки вже знайденi на твою , Боже упасi “ думку ? Думаеш , що лiкарства не випробовують на людях , перед тим , як ix запустити в маси ? Думаеш , на мишах ix випробовують ? Дай вiдповiдь на Це питання , i не виляй , Ти прокладко пробiрочна!

ДН
До неандертальця 19:40

Є такий вислів:“Не спорь с идиотом,а то он задавит тебя професионализмом”. Що можна говорити з особиною,яка свою діарею головного мозку вишкрябує з помилками і при тому,деручи пельку,ревіщить,що спочатку випробовують,а вже потім відкривають!Краще б ти прокладки на кранах міняв!

НМ
Нижньо марго

Ти дятле , то шо тобi нараховали, придумали в тезнологiчному cвiтi для початку випробовують в реалiях ,Ти бику . Тiж самi лiкарства, зброю, технiку все випроповують на ix придатнiсть, на ix властивостi . Ти пробiрочний вундеркiнд для початку зроби щось або напиши файну формулу !

Д1
До 19:09

Якби ти добре вчився,то знавбись,що “тикали” у первіснообщиному ладі.А наука тикання не терпить.Ті 99.9 ,то ти собі придумав із довідника “Стеля”.Ти роботяга,то і уяви немаєш,що в сучасному світі всі розробки,технології,відкриття,дослідження мають теоритечне обгрунтування,аналітику.А з ломиком методом “тика” можна хіба каналізаційні люки відкривати!На жаль, у нас “умозаключениями” займаються сантехніки,а бетон колотять вчителі,лікарі,інженери!

ДН
До нижнього

Ти можеш придумати все що захочеш , Але те що написав спробуй втiлити в реальному життi! Тому не стрибай з крайностi в крайнiсть. Якби Ти добре вчився , а не тiльки слухав вакарчука картавого i дуже смiшного клоуна зилинського...! То Ти б знав, що на 99.9 винаходiв були вiдкритi випадково, тобто «методом тика «,iншими словами на практицi , а не на паперi ! Папiр витримае любу формулу - правильну/ неправильну, йому пофiг, а ось обективна реальнiсть зробить своi корекцii в кресленнях та формулах...короче, дивись 1+1 !

ДD
До Dmytro

Непогано розкладено,хоча я за те,щоб таблицю множення знати на пам’ять! До ”До нижнього термiнологiста 04.01.2019 17:31”.А ти не маєш змоги представити,що люди роблять і головою,що існує розумова праця.Праця,яка передує роботі руками і яка направляє криві руки!То для тебе початки аналізу!?

ДD
до Dmytro

Молодець ! Але : пошкодуйте бісер, не розкидуйте його задарма...

ДН
До нижнього термiнологiста

Одразу помiтно, що така , як ти персона нiчого не зробила своiми руками . Балаболити можна скiльки хочеш заученими термiнами пiд 95 квартал ...бачиа свiи таких , як ти балаболiв ! Йди вiдсмокчи зеленському. Вiн такий, що за грошi буде виступати перед розводiлом Монтяном , оскiльки, грошi не воняют для зеленського .Людина без принцiпiв, як I його хазяiн коломойський .

Dmytro до До дмитра

Зараз Вас взагалі здивую, тримайтесь, а краще присядьте. Є ще Булева алгебра - це частина Алгебри логіки, окремий предмет, який викладають в вишах. Так ось в Булевій алгебрі є тільки дві операції - кон'юнкція і диз'юнкція. І ніякого віднімання, ділення, степенів, коренів, факторіалів ... Ви не повірите, ця примітивніша алгебра лежить в основі абсолютно всіх цифрових дискретних приладів і ви щодня нею вміло користуєтесь навіть не підозрюючи себе в цьому прикрому злодіянні. Популярно довів Вами Вам, що нема такої необхідності і Ви мене правильно зрозуміли! В випадку президентства калькулятором і таблицями виступають групи людей, відповідальні за певного роду діяльність: секретарі, радники, міністри, депутати, суди ...

Dmytro до До дмитра

На рахунок купленого диплома - так всіх кандидатів можна звинувачувати і нас з Вами. Так само як і безпідствано називати людей дебілами. Як вихований дебіл-математик з двома вищими освітами відповідаю - приклади вирішують в школі на уроках математики. В вишці прикладів не вирішують, натомість є завдання і якраз їх потрібно вирішувати. Формули мені також не доводилось вирішувати, але каюсь - використовував і то тільки для обчислень і нічого інтимного. Дійсно - ви мене правильно зрозуміли - для вирішення завдань вищої математики зовсім не потрібно знати таблицю множення і ділення. Можна просто вміти нею користуватись або навіть калькулятором. Ба більше того - можна взагалі обійтись без множення і ділення базовими операціями. Варто додати, що зазвичай базовими операціями все і обходиться, просто потрібно вміти ними користуватись.

П
Петро

Ну краще Зеленський ніж повтор Порох,Тимошенко, Яценюк і вся та нибрязь. Порохоботи трясуться від його рейтинга... І Тимошенко тоже...

Д(
до (•_•)

Майже тобі ближче очко Ляшка, за то так тя бісить Монро. А що до Ювенала... читай більше, бику (•_•) грецький.

ДД
До дмитра

Кажеш , ож вун клоун мае димлом юриста ? I що з того ? Питання : за скiльки купив клоун цей диплом юриста ? Госпадi, якi ж ви тупi ! Воно ж ходяче брехло ...I сам гумор в 95 кварталi для дурачкiв тупеньких!

ДД
До дмитра

По твоiй “ логiцi “ щоб займатись та вирiшувати приклади/ формули вищоi математики то для цього не потрiбно знати таблицю множення та дiлення! Я правильно зрозумiв твою мысль , дебiле? Купи собi костюм клоуна та гайда на вибори!

Dmytro до Арссар

1. Він дипломований юрист. 2. В Вікіпедії маєте можливість почитати "що Цей скоморох зробив якiсного, корисного". "По-трете" - щоб стати директором заводу не обовязково починати з прибирання його території. Обдарований деб*л щиро бажає Вам не хворіти.

Dmytro до ага:

"Дочинець - геніальний письменник." - можливо, не мав нагоди і бажання знайомитись з його творчістью більш детально. Спрбував читати "Многие лета" років 5 тому. Нажужали з багатьох джерел. Мені не сподобалось - просто про просте. Відразу дав почитати сестрі, відгуків поки не було. І відправив один екземпляр в Москву родичам, бо просили. Їм сподобалось, але роблю ставку на настальгію і сентиментальність. Ні в якому разі не хочу образити Ваш смак. "Один з найвідоміших сучасних українських." - можливо, але уточніть, що ви мали на увазі саме прозаїків. В рейтингу сучасних українських прозаїків він не входить в десятку і навіть 20-ку. Він на 26-му місці в рейтингу українських (не світових) сучасних (тих, які живуть і яких так не багато) прозаїків (не письменників). Щоб остаточно переконати опонента фактом необхідно замінити український на закарпатський. Але рейтингу закарпатських прозаїків немає. Зеленський і є сценаристом. Ваші слова - "Про що можна говорити, якшо ви про це не знаєте?"

(
(•_•)

Ювенал злизав цю фразу вiд Грекiв...Це так , для уточення! Йди та подрочи на монро , а на вечерю з’iж три ложки чорнозему , сатирик хохляцького походження ! Вчи ретельнiше iсторiю, а не тiльки цитати шлюшки монро!

ДМ
до мункача

а ти що серйозно вважаєш,що скоромох може керувати країною,що виведе її з кризи,хіба буде нас смішити своїми тупими шуткамиі і ми "помремо" зі сміху...вся нація.Включай тупаку логіку.Хай і надалі рекламує золото і ган...ни.

M
Munkacs

Слухайте пан ПИСАТЕЛЬ дорчинець!ВИ ШО серйозно? ВІн Зеленський-несерйозна кадидатура,підстава.шоб забрати у др.канд.голоси...

Д(
до (•_•)

1) В Греції не жив римський народ . 2) З Монро порівняти Україну може тільки недолугий (•_•), читати треба уважно 3) а державу тр@хають через таких (•_•)

(
(•_•)

Продовження...по-друге, зрiвняти шлюху Монро з украiною-це правильно, оскiльки монро так, як i вукраiну тр@х@ють всi, aле нiкому вони не потрiбнi! А з такою репутацiею, як у монро краще не в ходити в iсторiю... кому цiкава iсторiя шлюхи ? Таким , як i вона сама ! Знайшов кого цитувати !

(
(•_•)

До нижнього звiзданутого. Кому потрiбна твоя грецька, фiлософська болтовня « нi про що « ? Де твоя Грецiя зараз ?

*
***

«Хлеба и зрелищ ...» (лат. panem et circenses) — выражение из 10-й сатиры древнеримского поэта-сатирика Ювенала, использованное им для описания современных ему устремлений римского народа. Читай: и украинского тоже. «Мне не нужен тот, кто видит во мне только хорошее, мне нужен тот, кто видит во мне и плохое, но при этом, все еще хочет быть со мной!» говорила Мэрилин Монро , которую обвиняли во всех смертных грехах. Однако, вошедшая в историю.

ДА
до Арссар

Маєш нагоду обійняти і поцілувати "визначного лікаря-професіонала" Уляну Супрун , яка "ощасливить" чвоїм візитом Мукачево та Ужгород. Бажаю пройти курс лікування в неї. А наших місцевих ескулапів вже заставили прийти на роботу в білих блузках... Back in the U.S.S.R.

ДН
До нати

Нато, а хто напав на украiну ?! Дай , я спробую вгадати...! Це мабуть бiлочка, яку в свiй час ухопив Дон Кiхот, який воював з мельницями! Мельниця в реалiях украiни-це здоровий глузд ! Своi сiмейнi проблеми вирiшуй сама на кухнi, а не лiзь зi своiми порадами....!

N
Nata

Цікаво написав пан Дочинець. Звичайно, судячи з коментарів не кожен це зрозуміє. Дуже хочеться сподіватися, що переможе людська свідомість. Коли нападають ззовні на країну (в принципі так і в сімї), дуже потрібні всередині єдність і злагодженість. Зараз міняти керівництво по-моєму найгірше, що може бути для подальшої долі країни.

А
Арссар

Ще раз повторяю ...для дебiлiв !!!! Я за ПРОФЕСIОНАЛIЗМ для якого одного брехливого ентузiaзму замало!!! Не треба перекручувати моi слова ... задовбали , клоуни хохляцького, рабського мислиння в вiру доброго пана ! Ще не став президентом , а вже 20 раз збрехав ! Брехню його можна перевiрити легко за допомогою iнета ...що вiн зробив i що вiдповiдае на те чи iнше ...! Якi ж ви лохи , хохли! Жиди вас розводять, як мачат!!

П
Прислухайтесь

Хоть i россiйскою все починаэться з цього : Если мир хочет измениться к лучшему, то все должно начаться с человеческого сознания. Факт э фактом ми всi создаэмо проблему для самих себе.

ДА
До Арссар

Можли що ти правий, но не маленька проблема в тому що на данний час в Украiiнi бiльшiсть лiарiв це: Дипломований ,професiйний хiрург з 25 рiчним стажем це брехливий , добрий ентузiаст накшталт зеленського!

А
Арссар

По-трете, чому одразу в президенти? Починай , як Рейган -з малого , а вже потiм в президенти!! А вам прихильникам цього клоуна, шавки, лiцемiра ...бажаю в майбутньому опинитись на операцiйому лiжку де вам буде робити операцiю не дипломований ,професiйний хiрург з 25 рiчним стажем , а брехливий , добрий ентузiаст накшталт зеленського! Амiнь, деб*ли !!!

А
Аррссар

Кожний повинен займатись своiм фахом...! По-друге, що Цей скоморох зробив якiсного, корисного для суспiльства, для краiни, окрiм свого гумору для даунiв...!?

ВГ
Вацлав Гавел, (1936–2011), ©

*Тот, кто относится к себе слишком серьезно, постоянно подвергает себя риску выглядеть смешным; тот же, кто способен постоянно смеяться над собой, никогда смешным не кажется. *Настоящее мерило человека не в том, как он играет роль, придуманную им для себя, а в том, как он играет роль, назначенную ему судьбой. *Политика не есть искусство возможного; политика – искусство невозможного. *Из дискуссии никто никогда ничему не научился. *Если вы хотите, чтобы ваши пьесы шли на сцене именно такими, как вы их написали, станьте президентом. *Если мир должен измениться к лучшему, то все должно начаться с человеческого сознания, с самой человечности наших современников. *Истина – не просто факт, который вы считаете истинным. Все зависит от контекста, в котором она высказана, кому, почему и как.

Ю
юра

цікаво, а за кого цей Геній-ДО публіцистики ?

А
ага

До Dmytra. Дочинець - геніальний письменник. Один з найвідоміших сучасних українських. Про що можна говорити, якшо ви про це не знаєте. Ще й порівнюєте його із Зеленським, за якого думати привикли сценаристи.

D
Dmytro

Президенту не обов'язково мати супер досвід у міжнародних відносинах, економіці, політиці, корупції, малому/середньому/великому бізнесі, вчителюванню, воюванню, картоплесажанню ... для цього є окремі спеціалісти. Президент не "універстальний солдат", який все має знати. Мало того всі президенти колись вперше ставали президентами і вперше набирались досвіду. Мало того - це звичайні люди з двома руками і ногами. В додаток ще є спеціалісти, які зробили навіть з зека президента. З огляду на вище описане - я поки не бачу серйозних причин чому Зеленський гірший за інших кандидатів. Суб'єктивно - поки всі звинувачення в його сторону безпідставні і не витримують навіть примітивної критики. Подивимось що буде далі.

D
Dmytro

Коломойський. Створив найбільший в Україні банк. Є попит і є задоволена пропозиція. Особисто мені не підходять умови і дуже рідко ним користуюсь. Володіє медіа ресурсами, що також не заборонено законом. Має контракти з "Студія Квартал 95" і купує в них контент. Що в цьому поганого? В усьому цивілізованому світі купують права на трансляцію різного контенту - це принцип роботи даної індустрії. Квартал працює і за це отримуєш гроші. Ви працюєте безкоштовно? 1+1 в свою чергу не купує "кота в мішку" і має право знати що йому продає Квартал. При цьому Квартал розуміє, що продати контент образливого для 1+1 змісту буде важче. Аналогічно Квартал може продавати свій контент іншим каналам. Називати це "куклою, маріонеткою, підстилкою ... " дуже не розумно. Якби в Україні було незалежне соціальне телебачення з власними фінансовими можливостями, то можна було-б продавати контент туди і можливо гумор мав би інакшу форму.

D
Dmytro

Про серіал "Слуга народу" - це кіно і відноситись до нього потрібно як до кіно, а не агітаційного матеріалу. Мені сподобалось, з задоволенням перегляну другу частину. Порівняння і догадки з приводу кіно - це спекуляція на вигадках. На рахунок "клоун, актор, скоморох ..." - Вам особисто доводилось міняти професію? Правда зазвичай дуже позитивний крок і досвід? Я до прикладу був вантажником і підсобником в юності. На рахунок його мови - він спілкується українською, не гірше інших кандидатів. На рахунок церкви - вона взагалі повинна бути окремо від держави. На рахунок війни - історія доводить, що зазвичай війну вигравали дипломати. Потрібно домовлятись і я з цим солідарний. На рахунок поваги в зв'язку з попереднім родом занять - це дуже легко вирішуються.

D
Dmytro

Справа в тому, що Зеленський фізично не прийде до кожного додому покращувати його добробут. Кожен особисто повинен докласти зусиль для того, щоб зміни відбулися. Ключовим моментом всього має бути народ, а не президент. Народ має заповнити крісла в політичній силі і на місцях. Народ має боротись з корупцією. З свого боку президент - слуга народу і має оптимізовувати систему для народу, а не для власного збагачення. І тут знову вступає в силу народ, який має контролювати владу на місцях. Роль президента не така складна як її описують, і допомагає йому команда і виборці (якщо президент до них прислухається). Трохи складніше переслідувати власні інтереси під прикриттям інтересів виборців. Чому я досить однобічно описую цього кандидата? Бо по факту він єдиний поки "не накосячив". Якщо влада не зміниться цього разу, або зміниться і вектор залишиться, то особисто в мене не буде сенсу очікувати чогось іншого в майбутньому і це остаточно розкладе всі крапки над і.

D
Dmytro

З приводу програм розвитку - абсолютно непотрібна маячня, яка є в кожного кандидата і про це ще рано говорити. Далеко не факт, що кандидати писали і знають про що йдеться в їхніх програмах крім ключових моментів. Програму можна купити як дипломну роботу. Публікувати її задовго до самої події абсолютно безглуздо - це як грати в покер і показувати свої карти. Особисто я вважаю, що таку програму має писати народ в залежності від багатьох змінних, а не кандидат на 5 років наперед спираючись на якісь константи коли доллар "скаче" кожного дня. На рахунок імпотентності Зеленського як політика - це тільки думки нічим не підтверджені. Так само, як і його спроможність вивести Україну на наступний рівень. Третій десяток років обличчя української політики незмінне і логічно не змінні деструктивні дії цих облич. Очікувати покращень обираючи теперішню владу рівносильно, що очікувати врожаю картоплі висадивши будяки.

D
Dmytro

В епоху цифри при правильному використанні її можливостей можна значно швидше і якісніше впроваджувати реформи. Базуючись на цифрі можна проводити достовірний і швидкий аналіз роботи системи і її недоліків на кожному етапі. Суб'єктивно, але обгрунтовано вважаю, що в Україні достатньо ресурсів (інтелектуальних та фінансових) для створення такої системи. Думаю неможливо або вкрай не логічно буде створювати її на основі корумпованої влади. Зеленський не панацея, але маю велику надію, що його моральні цінності вищі інших кандидатів. Цього достатньо для того, щоб розпочати зміни. Впевнений, що моральні цінності багатьох українців вище представлених кандидатів.

D
Dmytro

В даний момент єдиною (не основною) проблемою України є корупція. Вона працює як буксир в складній ситуації, але тягне за собою багато проблем. Використання послуг буксира в зумовленій багатьма факторами ситуації є досить доцільним і виправданим. Йти "проти системи" важко, тому в певній мірі більшість все-таки користувались такими послугами. Як результат - система в цілому не працює без буксирів на кожному етапі роботи. Утримання такої кількості додаткової техніки і є основною проблемою. Робота буксирів не закладена в документації, але врахована в вартості, що викликає непорозуміння з боку користувачів системи. На мою думку, завдання конструктивної влади полягає всього-навсього в оптимізації процесів роботи системи. Звучить тривіально, але насправді воно так і є. Багато традиційних процесів системі не потрібні в такому вигляді в якому вони є, а в деяких випадках легалізований буксир може замінити роботу цілої підсистеми.

D
Dmytro

Дочинець хай іде на пенсію. Відсутність мислення зашкалює: "Ні, він не клоун." - клоуна колись бачив? Як можна сплутати клоуна з шоуменом, актором, сценаристом, генеральним продюсером? "Клоуни ті, які привітали й прийняли його політичну гру." Як можна назвати велику группу людей клоунами тільки за те, що вони підтримують якогось кандидата? Далі маразм і читати не хочеться. Я з задоволенням почитаю конструктивну критику, якщо Дочинець навчиться таку висловлювати. Та й взагалі - хто такий Дочинець? Письменник і журналіст? В мене немає жодної його книги і я не читав жодного його журналістського розслідування. Це за більш ніж 40 років його кропіткої праці? У Зеленського кар'єрний досвід в два рази менший і при цьому він досяг значно більших висот.

А
ага

Став ще більше поважати Дочинця. П.С.: навіть в серіалі вони так і не вирішили, як покращити життя в країні. Краще від його призначеня буде тільки коломойському, зеленському і баянистому кварталу.

А
Али-Гор

По-перше - був час Я(ника) , а не Дон. А по-друге - пан Мирослав Дочинець помилився абеткою ...

Г
Гуманітарій

23:07 - він може і говорить по-українськи, але от у Вас з володінням українською мовою серйозні проблеми. "По-українськи" пишеться через дефіс, "на рахунок" - окремо. "Поумнічати", "струєю", "навірно" - узагалі суржик. Раджу користуватися орфографічним словником, наприклад www.slovnyk.ua Не дякуйте.

8
888

До 22.07 Сам ти шут. На якого біса пишеш? Поумнічати хочеш? По українськи він говорить і , прикинь, закінчив школу з поглибленим вивченням англійської мови, хотів поступати на міжнародні відносини. Нарахунок досвіду - людина створила і успішно керує великою медійною компанією. А ти чим керуєш, думаючий, струєю в туалеті? І то навірно так собі.

Д2
До 22:30

В чому в чому,а в бухлі ти профі!Бурячанка притуплює роботу мозгу,якого в тебе і так мало.Невже заперевальна худоба,вивчила поетичну назву нашого Краю!?То вже прогрес!

С
Скептик

Зеленский, Владимир Александрович - смотри Википедию

В
Влад

Це найбільша ху*ня яку я читав в своєму житті

Д2
до 22:16

Ну тебе то точно ніхто не перебухає! На всю Сріберну землю знаменитий синяк!

Д2
До 22:07

А що дав країні досвід ,знання економіки,фінансів пороха!?Бухає і корчить рожі,це про пороха.Чхати народ хотів на укр.мову,яку,до речі,ви так спохабили,що бридко слухати,коли народ у злиднях!Так,що ти туй не заливай!

ДС
до стЬопи

не тупи,а що ти зробив для країни..невже ти вважаєш ,що шут виведе країну із кризи з своїми недолугими фіглями.ти хочеш сказати ,що він має досвід у міжнародних відносинах,економіці,фінансових питаннях.Він знає корчити рожі і бухати,Най для початку вивчить укр.мову ,не говорячи про англійську.Подумай,якщо є чим.

ДП
Дон Педро

Я ЗА ! Час ze должен наступить.

Д“
До “високообразованих” федора і вариша 21:33

Шариш вариш,почни з себе відкидати хрень.По твому факту: Євросоюз є,факт!Порошенко туй до чого?Послі брекзіта може й не бути.Церква має бути Христова.Для себе можеш із порохом зробити і борок телепівську.Двигаєтеся ви од здорового глузду і до жебрачі і злиднів!Ще факти маєш? Федоре,та по твоїй логіці,тоді на якого чорта нам президент,уряд,та і держава загалом.По тобі,то після празників на чехи,заробиме ойро і пофік нам все.А туй найся закляне.Но не забудь,я на тя робити тоже ненамірений.Увидиш што буде!

Ф
Федір

Самі своє життя змінюйте, а не чекайте що хтось "прийде - порядок наведе", і ще торбу грошей вам задарь принесе.

ШВ
Шариш вариш

Давайте відкинеме усяку хрень і скажіть шо зробив для україни Порошенко усі кидають у нього гіном, а по факту: євросоюз є, православна церква Українська є! Двигаємеся од братської росії у Європу

8
888

Да віра, бо вона помирає останньою. А най чудо не зробить, оби хоть мало ліпше було та й то вже добре. А Рейган тут нідочого. Думаю Рейган би ся обкакав кіби став президентом такої країни як наша в цей час.

Д5
До 56

Но...о, ти в нас розумний.То підскажи “дурному” народу за кого віддати свій голос?

5
56

Наш народ такий мудрий, що аж дурний. Віра в чергового месію, казка про слугу народу. Наводять приклад актора Рейгана, якось оминаючи факт, що між акторством і президентством Рейган два десятиліття крутився в політиці.

С
стьопа

А шо ти досяг у своєму житті, "виборець"?

ДВ
До виборця

А вам не противно дивитися на теперішню рожу?Я не є прихильником Зеленського,Юлі,Бойка......нікого!Просто коли ви пишете про Зеленського,підставте вмісто його прізвища будь яке прізвище відомих нам всіх “слуг народу” і отримаєте ідентичний спітч!

А
алекс

а какая разница?У нас 310 депутатов евреи .И Зеля тоже таки да еврей. И шо они могут хорошего сделать для Украины?только продать.А Пороха нужно повесить.

В
виборець

невже можна серйозно сприймати клоуна,бо артист він -ніякий, талант відсутній,вже противно дивитися на ті рожі кварталу,а шутки занадто тупі і неактуальні.ФЕ!ФЕ!ФЕ!

Д8
До 888

Супер,я особисто, погоджуюсь з кожним Вашим словом!Радує,што як нами не грають,але є розумні люди! “Доктор Зю” і ви розумно говорите! Лише я не вірю у вибори.Нам давно вже назначають,видаючи ярлик на князювання.А шоу під назвою “вибори”,то для легімітизації злодіїв!

Б
Бачі

Кандидати в президенти - це відзеркалення населення у дзеркалі. Столітня негативна селекція досягла свого апогею. Боже, допоможи нам пережити пік дебілізації постраяянського люмпену!!!

ДЗ
Доктор Зю

Думаю, Президент Зеленський точно не буде гіршим за Президента Порошенка. А те, що українці не бажають нормальних, порядних, розумних людей, а обирають між шахраями, крадіями та коміками - то вже інша справа.

РД
Роман ДНЕПРОВСКИЙ

поживем-посмотрим...

Д
Дочинцю

Ви лише тепер прозріли,що нами грають!?Для письменника такого рівня достатньо прикро!

У
Уточнинець

Зеленський - припараджений варіант старих південно-східних електоральних симпатій.

Читайте також