Мирослав Горват: новини про напад ромів на туриста в Ужгороді – це фейк

12
8

Депутат Ужгородської міськради, який представляє ромську громаду міста, простував інформацію, яку поширили низка ЗМІ.

– В інтернеті знову активно поширюється неправдива інформація щодо ужгородських ромів. Маю на увазі «новину» про те, як днями група ромських дітей на Корзо вночі нібито обікрала туриста, – зауважив Мирослав Горват. – Так, діти справді бігали і кричали по вулиці, але ніде не зафіксовано самого факту злочину – ні на відео, ні з боку туриста. Я спілкувався з батьком цих дітей і самими дітьми, вони сказали, що не приставали ні до кого, не плювалися, не обкрадали! Прикро, що знову штучно роздувається тема «які погані роми», яку з радістю тиражують наші ЗМІ, а в коментарях лунають заклики до погромів та фізичного насилля! #РомиЗакарпаття

Депутат також додав кілька фотокопій новин з сайтів, які поширили "фейк".

Коментарі

R
Radvanka

A ne zatkavyssa paskudnyj cyganysko? Vze ostocortiv. Zbyraj totu ciganotu i pakujte domu v Indiu. Tam sa integrujte, bo tu nemajete so robyty.

І
Ігнац

Горват замість того щоб думав як інтегровати своїх соплемінників в нормальне суспільство( освіта робота) спростовує то що є насправді і кожен знає як ведуть себе циганота ....ЛЮДЯМ надоїсть і буде біда...про це треба Горвату думати а не про те чи плювали чи неплювали.

А
Абсурд!

На відео чітко видно як вони "не приставали ні до кого, не плювалися, не обкрадали". Горват бреше як і ті циганчата всупереч відеодоказам! Треба даколи свої очі замащені помити! Цигани оборзіли - пристають бандою до жінок або до слабших! До теми - де пропали націоналісти аля Карпатська Січ? Чи вони тільки жінок можуть краскою поливати? До редакції - чому відео не опублікуєте? Боїтеся втратити електорат?

З
Золотко

Докіть циганота буде мати задарь гроші, порядка - не буде. Построіти завод по переробки сміття тай- там най роблять. Ото шаряться базаром та гуманитарков, сберкаса - другий дом ім.

1
1234

Циганчата там книжки чітали??? А турист сам до них чіплявся??? Що плюються - на відео є. Та "нібито" неправдива інформація відображає типову ситуацію - саме так вони і поводяться.

Ч
Чистильщик

Най сись "захисник" вечером втихаря пройдеся по вул. Франка у Мукачеві ..... кіть лишиться живий , здоровий і неограблений.

V
vvv

"Шановний" Горват, ти б краще не відмазував своїх соплемінників, а зосередив зусилля на те, щоб хоч якимось чином ту циганську орду, яка гасає по Ужгороду, загнати в рамки нормального співіснування. Перед ними дійсно вже спокою немає. Вони бачать безкарність і зовсім знахабніли.

У
Ужгородець

Запалити табор як у Львові тай порядок буде ....

Читайте також