"Миротворець" почав діяльність на Закарпатті: у списку 3 дипломатів та 5 громадян Угорщини (ФОТО)

23
19

Центр "Миротворець" повідомив, що 19 вересня 2018 року відкрив свою філію в Закарпатській області

"У перший день роботи офісу були проведені ряд зустрічей з представниками громадських організацій регіону, ветеранами війни за Незалежність України проти російського агресора, волонтерами Центру", - повідомив сайт "Миротворець".Повідомляється, що в ході проведення зустрічей "були визначені категорії представників місцевих органів влади та управління, інформація про наявність подвійного громадянства у яких становить особливий інтерес не тільки для Центру, а, у першу чергу, для правоохоронних органів України".Зокрема йдеться про відеосюжет, де зафіксовано прийняття присяги та угорського громадянства в консульстві Угорщини в Берегові.

На думку "Миротворця", це "є підривною діяльністю проти основ української державності, умисним створенням передумов і умов для сепаратистських настроїв і розпалюванням міжнаціональної ворожнечі в регіоні".

Отже, було "за допомогою місцевих жителів" було встановлено, що організаторами і учасниками видачі паспортів Угорщини в даному відеосюжеті є співробітники угорського консульства в Берегові, а саме: Ваш Дьордь (Vass Gyorgy), Гайгато Томаш (Hajgato Tamas) та Калмар Терезія Дьєнді.

Також "Миротверець" опублікував першу "п'ятірку" порушників Конституції і Закону України "Про громдянство" на Закарпатті. Мова йде про громадян, в яких підтверджені дані про наявність в них громадянства Угорщини. Мова йде насамперед про діючих чи колишніх депутатів різних рівнів.

Серед них:

  • - Фовріш Йосип Йосипович (депутат райради від ДПУУ, екс-помічник надепа Бушко І.І., Виноградівський район, с. Чорний Потік)
  • - Браун Адальберт Олександрович (депутат райради від ДПУУ, Берегівський район, с. Гать)
  • - Гал Степан Болтазарович (депутат райради від КМКС, Виноградівський район, радник фонду «Про Агрікультура Карпатіка», с. Вербовець)
  • - Балог Оскар Оскарович (екс-заступник міського голови, КМКС, м. Чоп)
  • - Беркі Кароль Іштванович (екс-депутат райради від КМКС, Берегівський район, с. Вари).

Центр «Миротворець» — неурядова організація, що займається дослідженням ознак злочинів проти основ національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку. Створений навесні 2014 року групою науковців та фахівців з питань дослідження згаданих злочинів як таких, що становлять істотну загрозу українській державі та суспільству.

Центр працює в партнерстві з СБУ, Генштабом ЗСУ, МВС України, Державною прикордонною Службою та Державною пенітенціарною Службою.

Коментарі

А
Анонiм

Холмс , цей сайт працює вже давно, після публікації особистих данних Бузини на ньому,його вбили,цей сайт також засуджували і так звані "західні партнери", і що? їх курує депутат ВР. До речі, в ВР також є депутати з подвійним громадянством, але вони "правильні" і своїх не чіпають

А
Анонiм

Тільки в європейській державі може діяти сайт, який без рішення судів, доказової бази (за часту навіть фотошоп не соромляться приклеїти) рівня хутора, на якому публікуються з усіма порушеннями закону особисті дані і персональна інформація, цей сайт давно вже все хто тільки міг розкритикували.При цьому ці люди ще й намагаються це ставити в 1 ряд з сепаратизмом, дуже по європейськи, і курирування народними депутатами це теж дуже по європейськи

Я
я

“Миротворець” почав діяти!Вот коли у нас почнуть діяти заводи,фабрики,інститути...тоді Україна стане державув і “утлевел” не треба боде никому!Айбо до злодію і упоротих то не доходіть!

П
педагог

у 1910 році імперська Японія, користуючис тодішньою сприятливою для неї геополітичною ситуацією, захопила Корею і оголосила її своєю довічною територією.На "ловлю счастья и чинов" туда напереселялося тисячі японців , які вважали себе "господарями" на цій землі.Та не так сталося, як гадалося. Задув вітер змін, і в 1945 році "господарі" змушені були залишити нажите трудами праведними на чужій землі, майно і налегке повернутися к єпоной матері, до неньки-Жопен. Не забувайте уроків історії

І
Іштван

" Миротворець " підкажу адрес де шукати паспорти шилиякі(різних країн) ВР КМ -небудете встигати записовати а сенсація яка.....а жебраків лишіться вони виживають як можуть якщо Україна нецінить УКРаїнських людей то ці люди ідуть туди де їх цінять дають роботу гідну зарплату -так завжди було. І нетреба робити з Закарпатців сепаратистів-ми просто хочемо гідно жити.

Х
Холмс

Яку конкретно статтю Кримінального кодексу чи Кодексу про адміністративні правопорушення порушено цими громадянами України? Яким судом їх визнано винними у вчиненні злочину чи адміністративного правопорушення? В Миротворці чули про презумпцію невинності? На підставі чого без дозволу цих громадян України оприлюднено на всю країну їх персональні дані? Чи надавали вони дозвіл на обробку, зберігання персональних даних цій дивній структурі? Відповідно до ЗУ Про громадянство громадяни України, які мають громадянство іншої країни у правовідносинах з Україною розглядаються виключно, як громадяни України. Якщо дані громадяни є держслужбовцями і в законний спосіб доведено наявність у них громадянства іншої країни, вони повинні бути звільнені з держслужби. Такої санкції, як внесення до списку незрозумілої організації законодавство України не передбачає. P.S. Щодо сенсаційного відео. Зробіть переклад голосової доріжки і зрівняйте з текстом перекладу на українську мову, який зроблено у відео.

С
Сріберньій

свастон 88 : є промаскальським провокатором , задача котрого ищи бильше масла в огинь пудливати , не маскалю ? А то што " Миротворець " упоров херню , фактично наїхавши на простих людей , так наслідки сього наїзду скоро ся проявлять , Мадяри йсе так нилишать , можуть нашим чиновникам заблоковати вїзд у Європу , тай много щи другого...

ОБ
Олег, Берегово

Головне, що Медведчука "Миротворець" небезпечним ворогом не вважає. Як зізнався сам "Миротворець", Медведчук їм допомагає. Залишається поцікавитись, в чому саме і на чий Мир працює цей сайт

М
Мікулаш

Спочатку внесіть у свій "список" жителів Львівщини, які мають ПОЛЬСЬКЕ громадянство, потім депутатів ВР і членів КМ які мають громадянство Ізраїлю.

V
vvv

Не там "Миротворець" проводить свою діяльність. На Донбас нехай їдуть. А тут навпаки, не мир зберігають, а розпалюють ворожнечу.

С
свастон88

К "Русину"\"Сріберного"\"Страшно аж жуть..." не нравиться жить в Украине ? и не нравиться функционал " Миротоворця" ( по которому мы в Харкове ни одного сепаратора уже отмудохали. тогда валите в свою Гейропу долбиться там в попку и пахайте аки раби на гейропейцев потомучто видетили " у нихххх лучше чем здесь в Украіні " всем \о 88

A
Andron

Шовто за фірма?

Х
ХХХ

Браун А.О.вже давно не є депутатом райради

N
Nelson

Браун теж екс депутат

ДС
До сріберного

Тягнеш люди на гітлерсайтен!?

Р
Русин

Забийте свуй миротворець у гузицю

С
Сріберный

Прості люди на фотках НЕ тичуться у владу *( дале по тексту )..

С
Сріберньій

Репресії ??? Ми йсе уже проходили ! На фотках прості люди , котрі нич пиллого Укпрайині ни учинили ! Исі люди нич уд держави ни требовали , дороги ни блоковали . Тихо дустали паспорти мадярські , и тихо пишли на роботу .... И несуть валюту у державу , што туй пиллого ???? исе прості люди , они тичуться у владу , и ни нашто ни претендувуть ! ИСЕ упозирать ги РЕПРЕСІЇ !

СА
страшно аж жуть

І што дале буде?

Читайте також