Миротворець розповів, звідки у нього списки закарпатців з угорськими паспортами

23
18

У редакції скандального сайту запевняють, що ці списки вони вкрали у російських спецслужб в 2015 році.

– У нас вся база данных Венгрии по паспортам есть. Сложность состояла в том, чтобы выбрать из нее граждан Украины и прогнать через список украинских чиновников на Закарпатье. Но мы с этим справились, разработав методику и соответствующие фильтры, – повідомила редакція сайту «Миротворець» у четвер, 11 жовтня. – Базу эту мы стырили у российских спецслужб еще в 2015 году. Как оказалось, они очень активно работают по Венгрии. У нас даже есть все основания предположить, что если министра иностранных дел Венгрии Петера Сийярто пропустить через “Полиграф”, то окажется, что он был завербован российскими спецслужбами. Мы редко ошибаемся, но это проблемы венгров. Мы в их внутренние дела не вмешиваемся, но уже следим, чтобы и в наши дела не лезли. К сожалению, паспорта Венгрии, выданные гражданам Украины, после 2015 года в ней отсутствуют, но мы работаем над этим. А еще работаем над тем, чтобы выявить всех чиновников, обладающих венгерскими паспортами по всей Украине. Для этого сейчас тихо формируем единый список депутатов местных советов, который планируем прогнать через венгерскую базу паспортов. В этом процессе есть и подводные камни, связанные с тем, что необходимо делать правильные переводы ФИО и их транслитерацию. Предполагаем, что некоторые счастливчики проскользнут. Но мы работаем и над этим.

Нагадаємо, що Миротворець оприлюднив спершу 300, а тоді загалом 500 прізвищ громадян України, які мають угорські паспорти. Деякі особи зі списку вже написали заяви на звільнення з посад.

Коментарі

W
Wasya

Ідіть ся та потопіть кончені у.. бки з миротворця. Що ми зробите за паспорт? Ото вас педриків жаба давить? Коль вспливе ко то такий хакер. Біта ай барвінкош тя чекають.

P
pfr

Мішо, знаєш ти гуно, у мацкалю захист доста посеренюй, бо як голандці і англійці накопали всьо досконально по літаку МН17, по грушниках "Петрову і Боширову"? А кіть побзирати Інформнапалм? Спротив.інфо? Там повно хатнутого у мацкалів по їхніх солдатах у Сирії і на Донбасови. Так што такий ти есбеушник як я іспанський льотчик

МС
Мішо СБУшнік

У маттириної діри украли они списписки таи в списках є люди котрі дістали паспорти в 16-17 -18 році легше си пуцку одкусити через великой черево чим у мацкальох шось украсти то вам не Украіна де самі своі склади палять...

P
pfr

до pfr, я знаву, бо я туй чесно жию, і сих загорівших "мадярів" кождий день вижу а вадь копати канали, у трамвайови лізти людьом у жеби а вадь п’яних з матюками і на границях особенно, коли вони свої «итлевели» пхавуть словакам у окно, а нашим свої українські паспорти і маленько гроши туди, оби не кивали і лишньоє не звідали. До Мадярщини з боку ЄС уже давуть санкції, і не лем через мігрантів із Азії, а і за то што паспорти роздавут кому попало і дерибанят гроші з ЄС. Орбан із Сіяртом всяде триндять про загрозу нелегальних мігранту, а самі ліплят полулегальних мігранту із наших, румунів і сербів, ош ті пак по цілів ЄС їздят. Який до фраса націоналізм із нацизмом у простого руснака? Дустали сьте ня, гортісти, бо гурших шовіністів із фашистами, цим мадяри, нігде у Європі ниє.

ДP
До PRF

Де ви таку дурницю викопали за ЕС!Мадярщина в Ес іграє не більшу роль як Україна,ви уже подуріли з своїм націоналізмом скоро перейдете в нацистів ! никому ваше закарпаття не потрібне навіть Україні!

P
pfr

У ЄС і так уже недовольні, ош Мадярщина роздає наліво і направо почти кому попало паспорта, а пак тоті люди ся занимавут контрабандов, нелегальнов міграційов, удмиванням гроши ко май шустрий. У шенгенському соглашению сякого ниє і нико про сякоє і подумати майже не міг, ош кось громадянство давати буде за файні очі, ош кось уміє три слова по мадярськи зв"язати і уже мадяр. Тож у ЄС уже си чухавут, што з Мадярами учинити. Што кіби Франція, Португалія, Іспанія роздавала паспорти в ушитких своїх колоніях у Африці....

О
Олексій

Сайт Миротворець порушує вітчизняне та міжнародне законодавство, тому згадування його в інших ЗМІ це по суті сприяння незаконним діям

ДС
До Стрийка

Нє Стрийку, не іген. Ушиткі тоті 500 люди уже громадяни ЄС, а там є закон про персональні дані GDPR. А миротворці їх розголошують без дозволу. Так шо можуть начинати бігльовати по 20 млн євро на каждого із тих 500-т. Мені 1% за ідею.

S
Strijko

Найся не приказуву, ай бо то не секрет великий...У кожній країни коли людина подае папіри на громадянство фурт мае чекати на якиїсь ответ,ци ай ци ні.А як чекати ,мусить дись ся звідати ци позирати на якомусь сайті у міністерстві, де кождий квартал,ци два рази на рік виходять ВЕДОМОСТИ(наподобіе). Там сухтуе бути список з призвищами и ко вуткі(країна), та пишеся ош сёму лингарёві дати громадянство, а кому нет,най щи чекать(тож дополнітеЛьное фінанс). А пудписуе тото головний у країни. Мож по ушитким країнам списки поуписувати,то NO PROBLEM. ИГЕН ???

ТШ
Тому што не мадяр

І слимакам мукачійови,докійови!Забий свою владу туда де юй місто і вам заперевальним гноям!А вам якоє діло до нас!?

Д
Док

100%,не мадяр правий

М
мукач

а не мадяр правду каже

МП
Мадярський понос в коментарях

Не бздіть - ви уже не громадяни цієї країни- всі діла України тепер хай вас не є**тт

НМ
не мадяр

Думаву ош сесь "Мудотворець" сам робит на Росію та так і дустав списки, А тим самим провбує настроїти закарпатцю проти влади, Укусітся за г,,,,,ю!

J
joska

ДУРНИЙ БУДЕ ТОТ КО З МАДЯРСЬКИМ ПАСПОРТОМ ПІДЕ ГОЛОСУВАТИ В ЗАКАРПАТТІ!

P
poroh

а міз не знайшли! Кипр и Іспанія руліт!

ДН
До нижньої марги

Циц ішаку- тебе ніхто туй твоєї думки не питає- якшо хочеш посрати в коментарях вали на нюсван.

С
Сріберный

Обична БРИХНЯ уд " миротворця " ! Зламали коди и залізли в базу мадярського консульства , або кось бов проплачений та здав коди ....

Читайте також