Митник на Закарпатті, якого знайшли у власному помешканні мертвим, помер природною смертю

18
6

Про це журналіст Mukachevo.net дізнався від правоохоронців.

Після проведення судової-медичної експертизи було виявлено, що 50-річний чоловік помер природною смертю, а саме від набряку мозку. Попередньо у поліції кваліфікували цю подію за ч. 1 ст. 115 ККУ, а саме як умисне вбивство, адже того вимагала процедура.

Нагадаємо, що нещодавно очільник Закарпатської митниці Віктор Іванус повідомив про смерть 50-річного працівника митниці.

Коментарі

:
::

За патогенезом набряк мозку поділяють на вазогенний, цитотоксичний, інтерстиціальний і фільтраційний. Залежно від етіологічного чинника розрізняють пухлинний, травматичний, післяопераційний, токсичний, запальний, ішемічний та гіпертензивний набряки головного мозку. Земля пухом.

В
Василь

Висновок паталога-"Набряк мозку спровокований думками" Як я буду жити на одну зарплату"

K
kfkfk

набряк мозку -- це що? дуже сильно задумався?... шось не віриться, що митники так померають...

МН
Мигаль не шми

Навирно мав високу температуру, кров перегрів і тромбануло в мозги.Коронавірус не лем легині сушить, іза температури можуть бути інфаркти інсульти проблеми с почками і т.п.Даже пневмонію не всю провіряють тестами.Тому унас більшість людей думае нема коронавірусу.Люди тіпа просто хвороб як раньше умирають. Температуру коронавірусну тяжко загасити, тому може много здорових і молодих подкосити. Я не експерт, просто тиоритично припускаю, як може інколи бути.

Р
рем

передозування наркоти. У 50 років просто так мозги не набрякають.

N
Nick

Набряк мозку - внаслідок захворювання чи якогось процесу, а причина яка?

Читайте також