Митники не дали вивезти через КПП "Лужанку" 100-річну картину (ФОТО)

10
5

Під час виїзду з України, 29-річна уродженка Криму, а нині громадянка Чехії, заїхала на "БМВ" у «зелений коридор» для швидкого перетину та митних формальностей.

Жінка запевняла митників, що повертається з України до Євросоюзу, де перебувала у приватних справах, і не переміщує будь-які товари, що підлягають обов’язковому декларуванню або обмежені до вивезення за кордон.

Інспектори глянули машину і виявили на задньому сидінні джипу серед особистих речей портрет із зображенням жінки із написом на задній частині рамки «1906» невідомого автора.

Старовинний художній витвір із зображенням жінки зі складеними руками на грудях та поглядом, спрямованим вверх, виконаний на полотні фарбами із видимими слідами старовизни, був поміщений в дерев?яну рамку із золотистим різьбленням.

Громадянка Чехії відмовилася пояснювати будь-що за даним фактом виявлення раритетного портрету, на перевезення якого через митний кордон України необхідні відповідні дозвільні документи. Їх у неї при собі, звісно, не було.

Наразі задокументовано порушення митних правил за ознаками ч.3 статті 471 Митного кодексу України, в рамках якого проводитиметься експертиза щодо історико-культурної належності вилученої картини.

До речі, це саме те авто в якому виявили оголеного чоловіка, він ховався у ніші для запасного колеса.

Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
Айно

У жінки явно проглядається поганий смак на мистецтво , чоловіків , авто ....

БН
Біпатридам на замітку

Тьоті 29 років, тобто народилась в АР Крим, Україна. За народженням є громадянкою України. Є Указ Президента України про позбавлення чи втрату нею громадянства України? Якщо не має, тоді для нас вона є не громадянкою Чехії, а громадянкою України.

Л
Лужанка

То якиїсь стид! Погранці і поліцейські стояли та дивилися як та парочка ричить і обнімаєся. Та мадяри би їх уже так змолотили дубінками шо на ноги би стати не могли

ГБ
Глагола більше показав

"Розтягуйте іх, шо ви стоєтє!" - чому команду не виконали? Де пендрики у міліціштів?! Та то не чешка, а колишня кримська кацапка!

1
17

Рама може стояти))))) треба митникови раму,себе зарамує.

Читайте також