Митний генерал завітав з подарунками у Великоберезнянську школу-інтернат

5
0

Понад 250 учнів Великоберезнянської школи-інтернат дочекалися свого Св.Миколая, який завітав до них уже традиційно у формі митника. Задоволені дітлахи продемонстрували гостям з Чопської митниці гарно підготовлений святковий концерт з віршами та піснями про доброго Дідуся Миколая.

 

Як розповіли Кароліна та Віктор, учні 5-го класу, вони дуже чекали на Миколая, а особливо – подаруночки. Для цього малеча щовечора молилися до Доброго Дідуся, аби він завітав у навчальний заклад з великим мішком різних подарунків та солодощів.

До речі, це єдиний в нашій області навчальний заклад санаторного профілю, в якому живуть і навчаються діти-сироти та з багатодітних малозабезпечених сімей, які мають серцево-судинні захворювання. За словами директора Великоберезнянської ЗОШ-інтернат Іванни Ромочуської, її підопічні з особливою увагою та вдячністю ставляться до тих, хто не забуває про них в найочікуванніші та бажані родинні передноворічні свята. І - виконує їхні побажання та дарує миті щасливого дитинства – бути почутими.

Після концертної програми до малечі звернувся головний митник Закарпаття – Олександр Похилько, який розповів про доручену справу від Святого Миколая навідати школярів інтернату та подарувати їм музичний центр, солодощі та багато-багато фруктів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також