МЗС: На кордоні з Україною поменшало російських військ

6
3

Таку інформацію оприлюднив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс.

"Фіксується певне зменшення концентрації цих військ, але ми не можемо сказати, що на сьогодні загроза нашій безпеці повністю знята", - заявив він.

Сьогодні зберігається неприродна концентрація збройних сил РФ на українських кордонах, однак інформація, яка надходить, про російські війська на кордоні не є повною, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Зараз сказати про якусь конкретну картину того, що відбувається біля наших кордонів, не можна, тому що на деяких ділянках війська відводяться, десь вони перегруповуються", - додав директор департаменту інформаційної політики МЗС України.

Коментарі

З
Закарпатец

Хохол снимает со стены хаты ружье и куда-то собирается. - Ты куда, Петро, собравси? - спрашивает его жена. - Та пиду трохи москалей постреляю. - А ну, как они тебя? - А мени та за что?

З
Закарпатец

Вуйку Стефане, вуйку Стефане! Що то ви робите?! Навіщо ви берізку рубаєте? Така струнка, молоденька, так око зеленими листочками милувала, а ви її геть! — Ой, сусіде, й не кажіть, в самого серце кров'ю обливається, але мушу те зробити - прийдуть москалі, побачать берізку і скажуть: «Вот ісконно русскій пєйзаж!»

Х
ххх

А ЇХ ТАМ І НЕ БОЛО НИГДЕ А ІЩИ ЇХ ТАМ ЯК МОЖЕ БОТИ МЕНШЕ!!!ВИ ШО ДУРАКІВ РОБИТЕ ТАКОЙ З СЕБЕ

Читайте також