МЗС України: сепаратистські угруповування на Сході керуються російськими спецслужбами

14
8

Таку інформацію оприлюднено у офіційній заяві Міністерства закордонних справ України.

"До здійснення провокацій залучені угруповання, які керуються російськими спецслужбами. Агресивні дії, що ставлять під загрозу життя і безпеку українських громадян, активізація сепаратистських сил та участь у протиправних діях громадян Росії свідчать про намір здійснити другий етап окупації України", - йдеться в заяві.

"Підірвати спокій мала й маячня про появу "американських спецназівців" для подолання дій заколотників. Ці спекуляції свідчать про глибоко уражений спецопераціями спосіб мислення російської агентури", - додає МЗС.

"Наш народ не приймає і не прийме ідей сепаратизму та фашизму, які активно поширюють провокатори з російськими спецслужб. Ідея т.зв. "федералізації" України, нав’язувана Москвою, належить до цього ж числа спеціальних розробок", - уточнено в заяві.

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

З
Закарпатец

Сидят два бандеровца на майдане, вдруг на них выезжает бронетранспортер. И поползла по майдану страшная вонь . - Мыкола, чую, что ты усрался з переляху! - Ни! Це не з переляху - це з лютой ненависти!

ЮI
Юлiй iз Мукачево до Мiши

Баран ти безрогий. Ти хоча б розумiеш скiльки таких грузiв ти отримаеш у вiдповiдь. Чи ти тiльки провокувати можеш. Покажи на власному прикладi i буде тобi царство небесне.Може тодi хоть на одного недоумка буде меньше.

Х
ххх

іро успокойся-націоналізм із тя так і пре.на счет ворогів согласний з тобов-треба гнати не лем із нашої землі ай із води сих американців!!!

ВП
Владимир Путин

Ситуация, безусловно, мягко говоря, странная, потому что, как известно, наши партнёры в Европе признают легитимность сегодняшних киевских властей, но ничего не делают для того, чтобы поддержать Украину, ни одного доллара, ни одного евро. Российская Федерация не признаёт легитимность властей в Киеве, но продолжает оказывать экономическую поддержку и субсидирует экономику Украины сотнями миллионов и миллиардами долларов до сих пор. Эта ситуация, конечно, не может продолжаться бесконечно, но ещё раз хочу отметить, что действовать мы должны очень аккуратно, без разрушения того немногого, что ещё осталось.

ІФ
Ірина Фаріон

Я б діяла набагато жорсткіше. Я б їх просто стріляла, перепрошую. Послухайте, ворог панує на нашій землі. Про що ми говоримо? Його потрібно було гнати звідси ще з 1654 року. Тому сьогоднішня реакція абсолютно адекватна. Але заходи повинні бути набагато жорсткішими. Наші люди поклали свої життя. Тому ці істоти, які їздять сюди, заслуговують тільки одного - смерті

М
міша

бажаемо москалям кацапам груз 200 в кождну хату....слава Украіні

ЮI
Юлiй iз Мукачево

Брешите собаки. Це у вас зi страху все мерещиться.Я недавно з Севастополя де прожив певний час i стверджую, що якби до цiеi справи приклала руку така могутня держава як Росiя вiд Украiни уже б давно нiчого не залишилось би. Вся ця метушня потрiбна комусь другому - здогадайтесь з першого разу. А, якщо ви такi тупi, то дзвонiть 0995061005 розтлумачу.

Читайте також