МЗС України: українці розраховують на безвізовий режим з ЄС вже після 1 січня 2015 року

9
10

Таку інформацію оприлюднив в.о. міністра закордонних справ України Андрій Дещиця на 7-му Київському безпековому форумі "Безпека на лінії розриву".

Міністра запитали: коли можливе встановлення безвізового режиму з ЄС, на що той відповів: "1 січня 2015 року". 

Як повідомляє УНІАН, голова представництва ЄС в Україні Ян Томбінські утримався від відповіді на це запитання, проте підкреслив, "що все залежить від України".

В свою чергу, міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак погодився з Томбінські й додав, що "це реалістично до кінця цього року".

Коментарі

З
Закарпатец

Спорим на дачу Балоги, что до 2020 года никуда без визы не пустят.

1
1

с Украиной мы никогда в Европе не будем, с Венгрией или самостоятельно быстрее. Ждем закона по референдуму.

Й
йоушко

А ВИ ЩО ДУМАЄТЕ ,ЯКЩО БУДЕ БЕЗВІЗОВИЙ РЕЖЖИМ бедете нараз богаті,не треба буде робити, лем по Європі розїзжати .Забудьте ,тоді лем ся для вас начне нормальне життя,треба буде робити як у Європі, не єден робить ,а пятеро позерають і платню чекають.у Європі нич задарь не дають.Європі ви не нужні, а вам нужна ЄВРОПА!

В
Влад

911 -так и за Польшу , Венгрию говорили не надо истерики а только здравый молодой мозг !

7
777

*друг*а пустять без візи у Чікош.

Г
Ганна

Україна Европі не потрібна і безвізовий не дозволять ніколи

Х
ха

огласите пожалуйста фамилии этих украинцев

Я
я

Безвізовий режим з 2015року а ціни в Україні набагато вищі ніж в Італіі.Так і в Украіні заробити не можна та й за кордон не втечеш бо кому ми такі потрібні.Мабуть і ця влада нахрен піде якшо не придумає нічого для народу.Їм легше бо в них запас і валютний і гривневий можуть і чекати а ми скоро поздихаєм як таракани.

9
911

Как бы не хотелось,но Европе такая Украина не нужна, а довести её до ума это как показала практика "миссия невыполнима"...

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкаев Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi, пiдступнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

Читайте також