На Августина Штефана в Мукачеві автобус зіткнувся з Mazda (ФОТОФАКТ)

22
9

ДТП трапилось протягом кілька годин тому,Є на перехресті вулиць Августина Штефана та вулиці Недецеї.

Як розповіли Мukachevo.net патрульні, автобус, повертаючи з Недецеї на вулицю Штефана, створив перешкоду авто Мазда, в результаті чого вони зіткнулися. Ніхто не постраждав.

Автівки отримали механічні пошкодження.

На водія автобуса виписано протокол за 124 статтею КУпАП, порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів

Дивіться також: ДТП на Виноградівщині: Чоловіка затисло у розбитому Toyota

Коментарі

Ч
Читач

Ці корита із туристами вже остогидли! Водії їздять так, як їм хочеться. Бачиш вузьку вулицю - якого х** ти туда їдеш на тракторі? Став на окраїні і топайте пішки! По Зріні як поворот на Берегівську - там на пішохідному часто паркують величезні буси прямо на пішоходному переході. Причому буси на гунгарських номерах і самі "пасажири" кумекають на гунгарській. Цікаво, якби у гунгарії це бидло запаркувалося на пішохідному переходу, на скільки сотень євро попав би водій?

ДС
До сергия

Неспиш жабо завидуешь

С
сергій

не того пописали...

1
123

АВТОБУСАМ УСЕ МАЛО ДОРОГИ

І
Іван

Якого хера автобус винен!! Шось менти не того пописали. Жаль шо так

В
Водило

Водило мазда 105% украинецьь.Ці поваги до других не мають. Ну пропусти,притормози трохи і всі діла. Нєт воно пхається......як настоящий дептат Ради.

П
пко

Августин Омелянович Штефан-народився в с.Порошково.Засновник і директор Торгової Академії в м.Мукачево Мичка Золтан Федорович -народився в м.Мукачево,четверте покоління ,-Народний художник України. Вони наші,закарпатські а чи достойні щоб їхніми іменами називали вулиці ,то це мали рішати жителі м.Мукачево.

М
Мукачівець

Автобус інакше не міг вписатися в поворот через свої розміри. Тому , певно, заходив так широко. А той одноклєточний з лісковим горіхом замість мозку про шо думав коли в щілину пхався? Його можна виправдати хіба у випадку, якщо водій автобуса не ввімкнув правий поворотник. Якщо поворотник був увімкнутий - водій мазди тупо неправий!

Ю
Юркес

Цікаво як він міг створити перешкоду,коли йому треба робити великий радіус,і на фіга мазда туда залізла?

Читайте також