На автобусній зупинці в Празі знайшли сумку з коштовностями та великою сумою готівки (ФОТО)

40
0

Очевидці зателефонували на екстрену лінію та повідомили, що на одній із зупинок громадського транспорту в районі Дейвіце стоїть літній чоловік із трьома великими сумками, і виглядає так ніби загубився.

Утім на момент приїзду правоохоронців на зупинці вже нікого не було. Утім на наступній зупинці вони виявили спортивну сумку, що самотньо лежала просто на тротуарі. Всередині сумки були коштовності та велика сума грошей, повідомила прес-служба поліції Праги.

«Список вмісту сумки був довгим та цікавим... Готівка в кронах і євро склала майже 600 тисяч крон. Також всередині були ювелірні прикраси, ліки від болю у суглобах, годинник, дрібна електроніка, словники, шкіряні гаманці та пластикова лампа. Серед речей поліцейські виявили копію посвідчення особи», - розповіли в прес-службі.

Поліцейські розпочали пошуки – обдзвонили колег за місцем прописки чоловіка, дізнались телефони його родичів і врешті-решт вийшли на нього самого. Пенсіонер розповів, що на зупинці йому раптово стало погано і його відвезли до лікарні машиною швидкої допомоги, а одну з сумок у метушні забули.

Завдяки небайдужим очевидцям та поліцейським сумка з усіма цінностями вже наступного дня повернулася до законного власника.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також