На Балі за розбійний напад затримали екс-слідчого із Закарпаття (ФОТО)

16
17

На острові Балі в Індонезії затримано закарпатця, колишнього міліціонера, якого внутрішня безпека Нацполіції України не пропустила до своїх лав.

Наразі колишній міліціонер з України перебуває у в’язниці Балі, очікуючи вироку суду. За місцевим законодавством йому загрожує щонайменше 15 років позбавлення волі.

Колишній слідчий закарпатської міліції, викритий на вчиненні злочину, безуспішно спробував пройти конкурсний відбір до поліції у 2017 році.

Через два роки він знову був затриманим вже іноземними правоохоронцями за вчинення тяжкого злочину.

У березні 2015 року працівники внутрішньої безпеки МВС України викрили окремих співробітників слідчого підрозділу Хустського міськвідділу УВМВС у Закарпатській області на причетності до протиправних дій.

Справа в тому, що хустські слідчі, працюючи над розслідуванням справи, не визнали речовими доказами автомобілі та реєстраційні документи, які були з явними ознаками підроблення та заміненими номерними знаками кузова. Також правоохоронці видали ці автомобілі особам, які не є власниками.

За матеріалами внутрішньої безпеки МВС Хустською міжрайонною прокуратурою було розпочато кримінальне провадження за ст.365 (Перевищення влади або службових повноважень), яке згодом перекваліфікували на ст.367 (Службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Підозру у скоєнні злочину оголосили слідчому, майору міліції, а згодом обвинувальний акт скерували до суду. Ухвалою Хустського міськрайонного суду на підставі ст. 45 (У зв’язку з дійовим каяттям) КК України чоловіка звільнили від кримінальної відповідальності.

Відтак екс-слідчий з юридичною освітою змовившись з двома громадянами Російської Федерації опинився на острові Балі.

Співробітники місцевої поліції піймали його зі спільниками на вчиненні розбійного нападу на крамницю. Звідти, погрожуючи зброєю, поцупили 900 мільйонів індонезійських рупій. При затриманні один зі злочинців намагався чинити опір, тож поліції довелося стріляти на ураження.

Коментарі

Р
Рома

ВБ-шники хотіли самі затримати Роберта на Балі, но їм "командіровку" не підписали от і не полетіли(((Відношення внутрішньої безпеки до звільнення Роберта з міліції у 2013 році і до теперішнього його затримання на Балі таке саме, як і відношення начальника поліції острову Балі до призначення начальника УВБ в Закарпадської області... Справа завішена на Роберта у 2015 році НУЛЬОВА, йому інкримінували знищення речового доказу, який до цих пір на місці і ніхто його не знищував... Але це нікого не цікавить....Ввідношення ВБ до цієї справи теж не має... Хто не вірить дайте інформаційні запити і переконайтесь... Щодо Роберта то, це нормальна людина і більшість з тих хто зараз поливає його брудом, ще 6 років назад хизувались дружбою з ним... Побачу я ваші морди, коли він через два місяці повернеться додому.. Хто не знає всієї ситуації не породжуйте пліток.... До нетямущих і темних людей: Роберт винен лише у тому, що не в той час і не в тій квартирі спав "під шафе" і його "прийняли" за компанію.

Х
Хьюстон

має проблеми бувший слідчий Хьюстонського рв умвс Роберт Хаупт

900 мільйонів індонезійських рупій.

900 мільйонів індонезійських рупій.

М
Мукачеве

Крута новина..Екс міліціонер... Яка різниця, ким він був.Головне ким він став.А став він курвою в іноземній тюрмі.. Молодець!

0
05,26

Який же ти ПРАВДОБРЕХ неймовірно робочий.Мабуть не спав цілу ніч,думав як проезерватив правильно написати.

ДР
до редакції

навіщо ця таємничість з ім'ям? -народ хоче знати своїх героїв

В
Вася

Най е Бали статья

М
Месний

Провдоруб правий Напишіть ко кілько бере за кришування апараток з діючих ментів, ко які мотори і хати покупляв за ці гроші,ко як кришує наркоту, ліс як кришують, вот давайте мало такі розслідування.

ПД
пітьо до редакції

напиши правду про гниду балогу і його отприска наркомана!

ПД
Правдоруб до редакції

В 100 раз кажу, пишите всіляку hУЙНЮ, але не те що потрібно!!! КОГО ЦІКАВИТЬ цей Gандон??? НІКОГО!!! Мені особисто наSSRatи на ці факти!!! Пішіть про НАШИХ ДІЮЧИХ в судах, прокуратурі, поліції, СБУ - хабарниках та корупціонерах!!!

М
Мукачівець

Якщо він зараз вже екс-слідчий то він просто громадянин України , яких закордоном мільйони . Відповідно він один з тих мільйонів які між собою нічим не відрізняються. Для чого цей пафос: «екс-слідчий» ? Щоб побільше читали ваш сайт?

Ы
Ыстык

Ваня правий но всеривно крамниця и выручка яка

В
Ваня

Не міліонів а 65000$

Ы
Ыстык

Во люди живут у крамници вируска 65 миллионов доларив

ПМ
Продажний мент

Товкан та судова система гавно правосуддя нема вопще

Т
Товкан

Мого сина тоже имили на разбойови та я но укупив у харькови типир у словакии ся учить красти а я за нюхи гроши беру тай готово най продавуть

7
777

Інформація про ништо!!!!! Якогось имили , якогось не пропустили до поліції, якогось имили на Балі !! вы можете давати нормальну інфу !!!!!!! Після такого шлейфу "подвигів" фамілію героя не мож назвати???!!!!!! Чи в інтересах слідства на острові Балі не мож називати хероїв??!!!! Короче ваш сайт став отстойний !!!!!

Читайте також