На базарах Мукачева вже продають місцеву полуницю (ФОТО)

81
19

Смачні ягоди заповнюють місцеві прилавки

Ціни на полуницю коливаються від 50 до 100 гривень. Маленьку можна купити за 50-60 гривень за кілограм. Велика, відбірна полуниця коштує 80-100 гривень за кілограм.



Продавці кажуть, що ягоди натуральні без хімікатів, вирощені на полях та в теплицях нашого краю.

Минулого року, не дивлячись на рясні дощі та неврожай, полуниця коштувала майже удвічі дешевше.

Коментарі

С
Справедливий

Єдиний результативний спосіб ЗМЕНШЕННЯ високої ціни на полуницю - якийсь час НЕ КУПУВАТИ ЇЇ . Не довго .....декілька днів . Спекулянти (так названі підприємці-перекупники) бояться цього "ходу" і розуміють наслідки . Але біда в іншому . Завжди знайдуться декілька таких покупців , котрим "не в терпЬЙОж".

C
cecslrf

До Слави українець ,ти так вихваляєшся шо ти Львівський там тоже багато польских слів ,Львівяни не говорять чисто українською та буде тобі відомо! Далі Закарпатя все життя живуть мирно ,ніяких конфліктівт,то багато національний край,тут живуть і Чехи ,Мадяри ,Румуни ,рускі тоже іт.д ,звичайно шо запозичено багато тих слів..Не даром називають Закарпатський край Срібною землею.А як ти їдеш за кордон ,ти дуже розумієш мову ,там треба хочаб на уровні ,говорити знати.І цигани ,живуть вони всюди є,і в Румунії живуть і в Венгрії живуть іт.д .всі мають право жити на жемлі,їх ніхто не чіпає і вони тоже ,ви привикли свої права качати всюди пхати свій ніс!

М
Майдаун

перебачте ня люди за то што я блювота схроновська,свиня подзаборна і тупа нинашто неваловшна п'янь.все што я берую робити то лем ходити по гідові ці зеленому базарови і клянчити у турішту гроші на паленку і інтернет оби пак туйка пяним сидіти і іх гуном поливати.

СУ
Слава Українець

Коли ми декілька років тому приїхали на Закарпаття, зовсім не розуміли мови, на якій спілкується населення. Деякі українські слова проскакували. На базарі купили полуницю і за ніч усіх пронесло, місцеві казали не купувати на базарі, бо вона підсипана. У Львові газети циган називають закарпатцями і навпаки. Не розумію гніву майдауна. Я на цьому сайті починаю вивчати закарпатьску мову для вільного спілкування з циганами, серед них багато достойних людей. Майдану, якщо підсипаєш хімію під полуницю, то мої попередні побажання тобі.

М
Майдаун

16:45,блювото схроновська,ти “полюницю” лем панови польському на полях збераш. галіцайськоє бидло вічно вонякам было і є.Лем Закарпаття годовало отих гнид,починавучи із ягод,черешинь,пак капуста,редиска,парадічки.....А бандершня вушлива приходила на базар та вічно ричала ош їм дорого. галіцайщина,ниякого відношення до України не мала і немає,то біда України! Каждий порядний чилядник,коли встрітить галичанина має му пльонути в писок і копаша дасти!

РУ
Роман Ужгород

У нас в заполярье в Ханты-Пердюйске клубника не растет, да и зачем она нужна, когда есть ягель, щи и боярышник.

П
пітьо

полуниця 100,огірки,помідори 35,яблука 40! підримуйме вітчизняних виробників які неможуть нажертися. яблука в 2 раз дороже як бананани! чого вже не показують "бідних" зарічан як тепер деруть в 3 дорога? які платять налоги,cуки?

СУ
Слава Українець

Найсмачніша полуниця у мами на городі. Декілька раз купував закарпатську полуницю у Львові - вода пахне, полуниця ні. Пакосникі, які за гроші сипите хімію, щоб ви до скону не чули запаху їжі. У Львові що закарпатець що циган одне й те сам.

Б
Батько

До "cecsIrf" Найбiльше тут лаешся ти ! Видно правда не любиться ?

C
cecslrf

Я не розумію нашо так лаяти та всякі пожеланія бажати!Багато хто так робить на гіді купують оптом ,а тут стоять і продають ,вас ніхто не заставляє брати на зеленому так і другі продукти беруть ,не вкрали жеш ,а за місце заплатити ,шось і собі лишити.При нинішньому житті кожен виживає як може,шо за злоба в таких людей .А наша влада вас устраює ,лайте їм !

Г
Громадянин

Най твої родичi купують !

П
Пітприємец

Розплата ??? За што ??? Люди купили товар за свои деньги і продают как хотят ето их деньги Нелюбиться некупуй !!!!!

Ж
Жэ

Пускай гниёт за такие цены у продавцов

І
Ірина

Вікторія зелений ринок більшість перекупщики.Я купляла ще минулого тижня на гіді по 80.І бачила тих які потім перепродавали на зеленому ринку.Це бізнес по мукачівськи.Там нижче вірно написали прийде розплата.

РУ
Роман Ужгород

В Ужгороде у нас еще не смотрел цены на клубнику,надо будет сходить на "пьяный базар" глянуть цены.Хотя тоже согласен со всеми кто писал,сейчас эта клубника вырощенная на химии,лучше подождать когда вырастет натуральная ягода без нитратов и дешевле

ТС
Тот самий

Менше їште тих хімічний ягод бо напишуть що од коронавіруса

П
пiньо

а бариги по магазинах продають у двічі дороже.куплять за 60-70 а продають 130-140 тай мудрує каже бери таксі іди на базар на єдно ти уйде.Бог ти заплатить лим мало почекай сам небудеш знати як і чому.

В
Вікторія

Вчора була на зеленому ринку, купляла полуницю..мала від 100, а велика від 130 -150 грн..і ціни по 50-80 грн, я не бачила!

П
персик

Хто хоч раз у своему життi вирощував полуницю, той з одного погляду на цi фотки зрозумiе, що навiть тара, в якiй лежать ягоди мае менше хiмiкатiв.

Читайте також