На базі ЗОШ №13 в Мукачеві створять "школу повного дня". Це буде "пілот"

5
6

Про це повідомив міський голова Андрій Балога на зустрічі з колективами, батьківськими комітетами шкіл естетичного виховання міста, які прийшли до питання змін у сфері освіти міста.

Якщо проект буде вдалим, то він буде мультиплікований на все місто, інформують в Мукачівській міськраді.

Також на зустрічі було досягнуто згоди, що за участі експертів, викладачів, науковців, депутатського корпусу буде розроблено концепцію розвитку закладів естетичного виховання міста.

Далі пряма мова міського голови.

Коментарі

М
Марія

Шановний Андрій Вікторович! Син хотів подати заяву та відповідні документи на оголошений конкурс в управлінні освіти. Заходив у зазначений у оголошенні каб.43, телефонував на номер - 2-14-17 - ніхто не відповідає. Куди подавати молодим людям документи??????

Л
Леся

Молодцi !

ДМ
До Миколи

Ні, ви не зрозуміли. Мається на увазі, що на території школи будуть відкриті безкоштовні гуртки і секції для учнів цієї школи, і діти за власним бажанням можуть їх відвідувати після уроків. Тобто мета - локалізувати ці речі на території, що є дуже зручно, бо не потрібно водити дитину в центр чи в інший кінець міста. Я думаю, це непогана ідея, бо значна частина дітей не займається ніде, бо батьки не мають можливості відвести. Тому просто сидять на групі до 5 години, поки мама з роботи не прийде.

М
микола

чесно -кажучи діти вже зайняті багатьома секціями в них розпланований графік дня компанія з якою все сплановано впершу чергу команда а зараз вони сидітимуть до 6 годин повертатимуться приблизно о 7 -7,30 а коли робити домашнє завдання вчити вірші писати твори готуватись до контрольних робіт це примусово ви робите аа зробіть щоб діти хто хоче сидів до 6 вечора в школі а інші мають вже свої сплановані справи дехто не має вільного дня для відпочинку прийшов з школи на додаткові або тренування вони вже склали все для свого комфорту та вільного часу

О
Олег

Кожного тижня щось нове і цікаве. Молодці, бо за дітками наше майбутнє

П
Павло

Хоть шось робиться файного у нашому місті, добре шо нам повезло с таким мером, представте шо би Чубірко зробив, а я вам скажу - Нич!

Читайте також