На "Берег Фест" приїхала дружина Орбана та перекрили дорогу до Дідова (ФОТО)

5
15

Сьогодні, 22 вересня, у селі Яноші розпочався традиційний фестиваль "Берег Фест".

Стартонув він з Благодійного півмарафону, який розпочався на стадіоні імені Дьордя Борно у Яношах. Тут вже готові намети всіх сіл Берегівщини, де киплять бограч та боб-гуляш, відбувається ярмарок за участі виноробів Закарпаття.

— До уваги водіїв, гостей та жителів району! У зв’язку із проведенням Благодійного півмарафону, 22 вересня, з 9.00. по 15.00. к.ч. буде перекрито транспортний рух на автодорозі Яноші – Дийда (Дідово), - попереджає Берегівська районна адміністрація.

Старт для забігу дала в тому числі й дружина прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана Аніко Леваї.

Урочисте відкриття фестивалю заплановане на 13.30 за к.ч. Відбудеться концертна програма, змагання з греко-римської боротьби, а о 21.00 - концерт угорського гурту REPUBLIC.

Більше про програму "Берег Фесту" за посиланням

<img data-cke-saved-src="/Content/Uploads/IIIRomeoIII/5ba609261e94e.jpg" src="/Content/Uploads/IIIRomeoIII/5ba609261e94e.jpg" "="">

Коментарі

КК
комі кадзе

гет окупантох Подкарпатя, у себе дома будете розказовати

ДВ
до всіх

Кому не подообається Закарпаття, нехай пиз...є за перевал. В нашому краї завжди був мир і дружба між сусідніми державами, поки його не заполонили псевдопатріоти. Спочатку такі горлотани нехай наведуть лад у своїй родині, а потім повчають інших. Їхні діти уже давним-давно отримали громадянство інших країн, у тому числі й Угорщини. Хіба ж вони цього не знали? Суки й подонки, а не люди.

Д1
До 12345

Не тобі малфо указовати де кому жити

1
12345

Треба саджати за державну зраду. Мадяри у Будапешт жити! Тут Украина!

БГ
Бундаш гивдий

Вже подумав шо дружина Орбана перекрила дорогу з вимогою ремонту, а то оказуєся бов маратон.

Р
русин

Ба што ся так бісите, придурки. За то ош простий нарід отримав громадянство сусідньої Угорщини? А яка же у цьому причина, Ви не задумалися? Майже за то што при керівниках-баригах зажилисьме по-новому. Уздихали би всі до рана,і хто давав масні обіцянки, а типирь положили на народ великий хрен. Свинота, а не правителі держави. Радуйтеся ош мадяри помагавуть, бо українські чиновники лем обкрадавуть бідний нарід. Уже й Чкхія намірена давати громадянство тим особам, близькі родичі яких (батьки, матері, діди і бабусі) у свій час проживали в колишній Чехословаччині. Почекайте, майдануті, што буде тоді, бо Закарпаття колись теж було у складі Чехословакії. Товди і завиєте,як голодні вовки. Мені ся здає што воняча жидота хоче розвалити Україну і знищити українську націю, послє чого заселити її жидоманами.

F
faza220u

яким боком Яноші має відношення до "БерегФест" (ісе быв фестиваль дружбы у Берегові ) докіть мадяри не перетягли фестиваль у конченое село!!!! Чого не зробили собі яношіфест???? де ся діли міста побратими Моздок, Требішов ??? Ісі вариші побратими села Яноші????

Р
Рутенія

Но та я казав,ош в єдному блювоти нетрібні досягли вершин,то в прозивані.Бо ви і їже з тобою,по вашому, непотріб.Непотріб,який здатен лише руйнувати і отравляти жизнь людям,народам,державам!В чому тобіся спорити!?Твоє і вашоє призваніє гей паради!

Р
Рутенія

Правдорубе,при Волошинови у Хустському кварталі три дні була Карпатська Україна,но не як не Русь.Прозиватися,то єдно,што ви знаєте досконало.Ваша “національна гордість” краще б вимила вам обкакані шаровари.Уже ціла область стоїть і стояла з протянутою рукою перед мадярами.Забувісь гемодіаліз,вакцини,дороги,дитбудинки....А ваша майданна шалава,откритки принесла на відкриття дитбудинку,що мадяри побудували.Не ганьбишся говорити про гордість,якщо довелисьте державу до рівня афроплемен!

П
Правдоруб

ДО "рутениї та вонячого "бограча" таких пісв, гей ви ще й Карпатської Русі за часів Августина Волошина прозивали "МАДЯРОНАМИ" - заподанцями мадярськими холуями яким наsraTи на свою національну гордість, скоро вообще забудете шо такоє робити станете з протягнутов руков пуд консльство мадярськоє аби вам метали жебракам подаяніє.

Р
Рутенія

До 16:19. Правду маєш!Бограч,Україна не дрімле нервовим сном,а збісилася!Так над людьми ся іздівати,в центрі Європи і в 21 віці,то біснуватість.Та чому не йдете на майдан?Чорти гойкалисьте ош ви за ліпшоє життя.Та се ліпшоє життя,гута би вас побила.І ви ще смієте писки одкривати?

ДБ
До бограча

Ты што великий окраиниць? Иди за перевал обысьме тя не виділи шуга нигда....прийшли туй у 45-у...фрас бы вас узяв

В
Виталий

Политика политикой, а Берегфест - это мероприятия направленное на сближение нас и наших соседей (Украины и Венгрии), а деньги полученные на полумарафоне (который проводиться уже много лет) будут направленные на помощь семья Закарпатья. Разве это плохо? Однозначно Орбан и ко *удаки, но не надо пытаться вносить раздор в отношение простых украинцев и венгров. Это я комментаторам...

Б
Бограч

Якого вітру скажіть будь-ласка дружина премєр-міністра сусідньої країни дає старт марафону в нашій країні. Цими діями Будапешт знов підтверджує свою недружелюбність по відношеню до Української держави. Чи це мукачево нет провокує? Нервовим сном дрімає Україна. І як її поставиш на коліна Не розбудивши копняком під бік, Під Тузлу, Севастополь, під Язик. Або нехай спала б собі - Підніме віки і тоді На кого ображатися Росії ( УгорЩині) За шило в нирках І струну на шиї?

S
Seva

Цинізму будапештських політиканів немає меж. Москаль, шукай де будеш тікати з України після виборів.

Читайте також