На Берегівщині для бійців АТО знайшли 49 гектарів землі в угорському селі

11
0

Минулого тижня на виконання доручення голови Закарпатської ОДА щодо матеріально – побутового забезпечення військовослужбовців у зоні АТО та надання допомоги сім’ям загиблих у Берегівській РДА відбулася розширена нарада керівників структурних підрозділів.

Як було зазначено, нині вже здійснено кілька кроків на вирішення вищезазначених питань.

А саме організовано надання допомоги Мукачівській 128 бригаді (зимовий одяг, засоби особистої гігієни, продукти харчування); утворена робоча групи щодо взаємодії із військовослужбовцями — учасниками АТО, їх родинами для спільного вирішення проблемних питань та відповідного інформування, тощо.

Окрім цього, управлінням Держземагентства у Берегівському районі Закарпатської області на території Попівської сільської ради підібрані земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства загальною площею близько 49 га для військовослужбовців, які виконують завдання у АТО на сході України.

Попово (Чонкапопі) – село в Берегівському районі, де переважну більшість населення складають угорці. Нині до Попівської сільської ради належить три села – Попово, Мале Попово і Гетен.

Селу був присвячений і сюжет на каналі ICTV, що стосувався саме "мовної проблеми".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також