На Берегівщині під кордоном затримали чергових мігрантів, які ледь не позамерзали (ФОТО)

10
1

Троє «мандрівників» під час спроби подолати загороджувальний паркан зрозуміли, що їх помітили прикордонники тому вдалися до втечі.

Однак це їм не вдалося, їх затримали майбутні офіцери-прикордонники. Документів при собі вони не мали. За словами нелегалів один з них є громадянином Сирії, інший – Єгипту, ще один повідомив, що він є вихідцем із Пакистану.

Затриманих доставлено до прикордонного підрозділу. Наразі триває з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

— Зазначимо, що зважаючи на холодні погодні умови іноземці дуже змерзли, а люди, які займаються незаконним переправленням осіб через кордон заради неправомірної вигоди, покинули своїх «підопічних» напризволяще не зважаючи на їх подальшу долю, — прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Коментарі

R
ri0

але й оптимісти в редакції: "... їх затримали майбутні офіцери-прикордонники." Чи це вже відомо, що вони офіцерами 100% стануть, а не сержантом чи прапорщиком на пенсію вийдуть? Хоча, як кажуть поганий той солдат, що генералом стати не хоче;)

Читайте також