На Берегівщині сталася смертельна ДТП. Загинула 22-річна дівчина (ФОТО)

23
10

Сьогодні, 4 листопада о четвертій годині із між містом Берегове та селом Мужієво сталася ДТП у якій загинула дівчина.

Як повідомляють Mukachevo.net правоохоронці, ДТП сталося під ранок. Автомобіль марки Audi A6 під керуванням 22-річної берегівчанки влетів у цегляну стіну автобусної зупинки.

Водій автомобіля загинула на місці. Пасажир автомобіля 20-річний берегівчанин із численними травмами доправлений до Берегівської ЦРЛ.

Попередня версія ДТП – перевищення швидкості і небезпечне входження у поворот.

Справу розслідуватимуть слідчі берегівської поліції. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої. Транспортний засіб доставлено на арешмайданчик відділку поліції. В рамках досудового розслідування поліція встановить всі обставини та причини аварії.

Згодом, Mukachevo.net дізналось, що життю пасажира нічого не загрожує. За даними, які надали правоохоронці, хлопець отримав лише струс мозку та перелом ноги.



Коментарі

С
Співчуття

Залиште її в спокої!Вона нікого не вбила,нікого не скалічила. Вона ПОМЕРЛА її більше нема! Як ви можете засуджувати,якщо не знаєте,що сталося? Може дівчині стало погано,або в неї не спрацювали гальма,чому зразу п'яна? Де ваша совість і співчуття?! Невже ви не розумієте,що це була чиясь дочка,сестра,подруга,колега,яку рідні більше ніколи не побачать! Для близьких це старшна втрата і болюча рана,яка не загоїться ніколи! Ви думаєте,якби вона знала,що станеться,то сіла б за кермо?!Ніхто з нас не знає,що може статися через хвилину,а може перевернутися ціле життя! Усі ми люди і думаємо що з нами не може трапитися нічого страшного і цим ми дуже безпечні. Невже ви,ті хто засуджує,такі ідеальні,і ніколи не помилялися?! Просто є помилки,які ми можемо виправити,а є такі,які вже нажаль не виправиш ніколи! Співчуття і сил близьким! Спочивай з миром,дівчинко,нехай земля тобі буде пухом!

Б
Бездушнний

Погарячкував в попередньому коментарі. Напевно, рідні не винні в цій ситуації. Я не хотів писати нічого родичам загиблої і тим паче судити їх. Можна нести відповідальність за дитину в садочку чи школі, а то вже була доросла людина. Бажаю рідним терпіння пережити цю подію і розуму зрозуміти, що то не їх вина. Можна ножем нарізати хліб, а можна наробити дурниць. Сердито, але щиро співчуваю вашій втраті.

Б
Бездушнний

Практично кожен день кудись їду і жодної поїздки не було, щоб не бачив порушень ПДД. Від дрібних - світлові сигнали (повороти/стопи/аварійки/саморобні фари або "на одній"), паски безпеки, автокрісла, парковки ... і до аварій (в тому числі з летальними наслідками). Я не докулупусь, звик до цього і спокійно відношусь і уступаю. Багато таких як я, але і не мало неадекватних водіїв. Не говорю про бляхи, а взагалі про водіїв. Гіпотетично - вилетить така фіфа на когось і будуть всі землю удобряти. Подушка їй не допомогла, відповідно і зустрічному транспорту не допоможе. до Співчуття, Сись не тот і подібних: Чого їй співчувати? Ви поняття не маєте про що говорите. Як попадете в серйозну аварію по чужій вині - тоді пишіть. Я попав в таку і лежав в комі, тому можу судити. П'яний водій вилетів на зустрічну смугу, а в мене в салоні була дитина і пасажир. Я особисто готовий профінансувати бетонну стіну і ідеальний асфальт до неї. Хай розбиваються всі охочі. Добре, що невинні не постраждали.

СН
Сись не тот

Нажаль але в хворому суспільстві навіть із ангела зроблять чорта Народ мені за вас ганьба

С
Співчуття

Я не розумію у людей таке горе,а Ви тут починаєте вигадувати хто кого б "припичатав". Ніхто в житті не знає коли і як зустріне смерть,це страшно і боляче. І якщо Ви не можете поспівчувати,то краще не коментуйте,бо ніхто у житті не застрахований на жаль від біди і долі своєї не знає. Ви пишите про дитину чи жінку,а не подумали якби не приведи Боже за кермом була ваша близька людина і вам писали так жорстоко про вашу трагедію! Як би тоді було Вам. Майте совість усі ми люди і ніхто не заслуговує на таку страшну біду. Нехай Бог судить,а не Ви! Терпіння і сил родині загиблої!Нехай душа спочине з миром!

ДН
До нижнього ельтруiста

Треба, щоб твою дитину або жiнку « припичатала об стiнку « така дiвчинка за кермом !! Тодi буде цiкаво послухати твою думку ! Цiкаво чи ця гончиця , часом не була п’яною ? Чому мовчать мусора ?!

ДД
До Даповл

Лиш така худоба як ти може так думати! PS.На рахунок нагуляних- якщо хтось і є та то ти!

М
Меланія

Будьте людьми і не пишіть огидні коментарії!!! Страшна трагедія і болюча втрата. Співчуття родині.Нехай земля тобі буде пухом!

Д
Даповл

Невелика втрата ! Сподiваюсь, що не нагуляла собi подiбного дауна !! На одного органiзма стало меньше- природний вiдбiр )) добре, що не забила людей ! !!

С
співчуття

Загибла працювала в Мукачівському суді?

Читайте також