На Берегівщині відбулася перестрілка. Усі подробиці

13
38

Про це повідомили журналісту Mukachevo.net джерело у правоохоронних органах.

Стрілянина сталася сьогодні зранку у селі Яноші на Головній вулиці.

Наразі стало відомо, що невідомі, які були вдягнуті у чорні костюми та медичні маски пограбувати місцевого жителя.

Так, перед тим як усі йшли на роботу чоловіки під’їхали на автомобілі BMW до жертви. (Автомобіль словацької реєстрації)

В результаті збройного пограбування жертва отримала кульове поранення та була госпіталізована до Берегівської ЦРЛ.

Також відомо, що жертва працює з обміном валют, то ж у нападників була чітка мета отримати великі гроші.

Наразі дізнаємося про деталі.

Mukachevo.net стало відомо, що поранений у стрілянині на Берегівщині знаходиться в реанімації. Лікарі оцінюють його стан як важкий, адже після кульових поранень можливі ускладнення із запальним процесом.

Згодом з'явилось відео з місця де було скоєно злочини




Коментарі

П
памка

Майдауне, йди розказуй про хвайний соціялізм камуністичний, людям, які дітей менших зварили у 33му році, щоби старших нагодувати. мені те з перших вуст відоме. а в авгані 70% загинули українці - все забув? ти мабуть партійний при совєтах був, не робив нічого і зарплату мав, а люде за копійки по коліна в гної бродили. скіко тобі платют за твої восхвалєнія совецкаго імперіалізма?

З
знайомий

Це може статись з кожним.Низький уклін всім медикам за організовану допомогу, та ще одно врятоване життя

ДН
До нижнього барана

Почитай про зриви Та авaрii на АЕС в сша , овечка верховинська! Нагодували вас капiталiшти соломов i мекаете по схронах та хуторах !!

Д0
До 003

Які мінуси,йинні плюси.Чорнобильська як убухнула,у Європі садики закрили из за радіації.А у Києві був парад трудящихся (убманутих).Які там пиристрілки у совицький час,радіації трудящі (убмануті) ни боялися.Чириз 5 років тот рай совицький ся розпав на вилику матиризнину із п"ятьох закодованих букв.

КЧ
Кубік червоний

Треа нормальні тротуари робити

М
Майдаун

ВАську смолавий,18:17, ти блокований природув.Нашто лізеш у космічні для тебе теми? Робиш собі асинізатором,то асинізуй.Нашто туй воняти,доста дома вониш. 003, почитай “Капітал”,там четко і науково описано сутність капіталізму,што для пелени назвали ринком. З сього треба починати,тоди просвітлієш.

С
Свалява

Щось нич не чути за обшуки у Сацика?????

0
003

При соціалізмі були свої мінуси, але порівняно з нинішньою ситуацією, коли править бал соросятинська 5 колона, УРСР - був просто рай. А розмови на тему "командно-планова економіка чи ринок" - це дешевий базар для відволікання. Такі перестрілки та беспредєл в усіх галузях життя при УРСР був просто неможливий.

1
123

до Майдауна: чоловiче, ты што такый злый..жона тобi пуцку ни дае замочити, ош рвеш та мичеш...розслабся..

М
Місцевий

Николи такого не було. І от опять..

П
Піпопови

Сяк і є. А іще й безграмотно. "Стало відомо що невідомі...")) П.с. шкода Ондраша, нормальный чолувiк. Тяжкі часы настають.(

П
Піпо

Дурналістський треш... де всі подробиці??? Хто такий, що хотіли вкрасти? Чи вкрали? Де коментар уповноважених осіб? Сидите сплєтні збираєте і видаєте за новини...

В
Васька

Висновок один. "Майдаун" то є редактор бо таку єресь пише і цензор пропускає. А других всіх блокує

МБ
Мафія безсмертна.

Ковід мафію не бере. Мафія вміє лічити ковід.

О
Олександр

McMurphy31.03.2020 10:51Угадайте куда ведуть сліди розбійників !!!!! ЯК СПІВАЛА ТОТА СПІВАЧКА.... (МЛАДШИЙ ЛЕЙТЕНАНТ МАЛЬЧИК МОЛОДОЙ)

М
Майдаун

Юкало ти тупа боканча. Планова,то не запланувати кілько зрубати бабла.Планова,то проаналізувати,виробити і забезпечити продукцією,послугами,як громадянина, так і державу в цілому. Справедливо розподілити бюджет. А твуй хазяїн,капіталішта лем планує оби поменьше вкласти і побільше вкрасти! Але без советських движку твої капіталішти у космос лем Ілона Маска запущавуть. Вот тобі капіталістична “економіка”.

Ю
ю

а кіть про експлуатацію, то усі експлуатують усіх - жона чоловіка, чоловік жону, батьки діти, діти батьків. Директори робочих, робочі директорів і т.д. Робочому ся не полюбило, зобрав тайстру і пішов. А директор, шо, куда піде? У робочого мільйони вакансій, а у директора пару тисяч, а там конкуренція щи та... Короче, ко ся як зарекомендує так і буде. А дідо експлуатував лем...своїх. Робили много і стали ушиткі людьми. А пак комунішти оддали його майно лузерам. Од яких пак спритні діточки комуніштів скомуниздили і пару раз перепродали. І ушитко ся вертать назад. Щи пару поколінь, і буде як боло - трудящі стануть середнім класом, а сміття ся верне у сміття. Шкода просто часу.

Ю
ю

мушу повторити - у капіталіштів якраз і планова економіка. Тому питання звучить по аналогії, який транспорт ліпший, автомобіль чи мерседес?

ДЮ
До ю

На капiталiштiв робив твiй дiдо, а потiм захотiв сам стати куркульом -експлуататором ! Друга свiтова вiйна показала, яка краща економiка -планова чи капiталiстична !!

J
JJ

Ау, Глагола, де відео перестрілки, ти що, проспав за вікном !

Ю
ю

чоловік правильно написав "при совку бола КОМАНДНА економіка". Планова, то у капіталістів. Они ушитко планувуть. Най одкриву тайну - они називавуть то бізнес-ПЛАН. А при комуняках? Да, перший тиждінь місяця дороблявуть то, шо не доробили за прошлий (матеріалів не боло, комплектуючих. Інколи за якогось сраного шільдіка цілий станок стояв). Пак два тижні нич не мош робити, бо матеріали ся кончили. Пак директор заганяв гонців з корчагами і, о чудо, у кінци місяця завозили то шо треба. Пак заднім числом директор ся договорював у ЖД, би у началі місяця люпили печатки, ош одправили щи того місяця. А так як за два тижі не реально якісно зробити місячну норму, то і ремонтні бригади не спали. А инколи складові деталі зметали у контейнер і слесарів-складальників одправляли умісті з ним до "замовника" де они пак доонаджували тот "товар". От так оно робило. Може, у ВПК малінько бов порядок, а так....

М
Мукачево

Він Блюкови у Мукачево у общак платив.Най тот і глядать нападавших

Л
Лопот

А робив би на Берегкабелі та нико би в нього не стріляв

Х
хакер

stefan напеши що ти Артем Русин.

В1
Вiд 11:26 до майдауна

Це що Ти написав, я i мав на увазi ! Краще за все , коли економiка езамкнутого циклу , щоб не було так , що трамп пернув , а вукраiнцi померли вiд бздьожi i землетрусу !!

ДM
До McMurphy

???

ДС
До Стефана 10:38

Золоті слова...

М
Майдаун

Чорти,10.38 і 11.26, блювоты западинські,мершаки капіталістичні. У єднозвилинну копоню не приходіть домка,ош станки, метал было куда збыти,а выготовлені на заводі верстати не мош было продасти? Не командна,а планова економіка,тоїсть розумна.А ваша ринкова де є? Границі закрили,а оказуєся туй нич не проізводять. І ферми треба было розрушити? Мнясо нікому збывати? Польськое хімічное є куда,а нашрє нікуда. Типирь зимлю продалисьте своїм панам.Будете жебрач шевченкувська з голоду здихати. Ублюдки націстські!

ТК
Твенти Карантино

Как оказалось, главным переносчиком коронавируса является телевизор.

К
камри40

сейчас только начнется, заробитчаны приехали домой, деньги кончились, затягивайте поясы.

ДС
До стефана

Ти дурак ! Не бачу сенсу тобI роз’яснювати чому !

B
bud

каторий валютчик??

6
666

666

M
McMurphy

Угадайте куда ведуть сліди розбійників !!!!!

М
Мукачево

А то шо обмін валюти то незаконно?

ДС
До Стефана

Продаж землі і тепер відбувається, в тебе землю ніхто не забере якщо сам не продаж (звичайно якщо вона є). А на рахунок розкрадання підприємств ,після втрати ринків збуту (їх і не було бо команда економіка) продукцію не було куди продавати бо не конкурентна. І не потрібно у всьому шукати зраду

S
stefan

У 90-ті роки було декілька випадків вбивства і пограбування "валютчиків". Повертаються 90-ті ? Можливо. Тоді розкрали підприємства, тепер взялися за землю.

Ж
Жертва

Жертва словацької реєстрації :)

Читайте також