На Берегівщині водій Audi збив насмерть велосипедиста (ФОТО)

10
12

Працівники поліції краю розпочали слідство за фактом дорожньо-транспортної пригоди зі смертельним наслідком, внаслідок якої загинув 66-річний пішохід. У справі призначено експертизи для встановлення об’єктивних причин ДТП

31 липня, до поліції Виноградова надійшло повідомлення про аварію з летальним наслідком, що трапилася на відрізку дороги між селами Сасово та Теково Берегівського району.

За викликом оперативно прибули слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття та працівники поліції Виноградова. Оглянувши місце автопригоди вони встановили попередні обставини аварії.

З’ясовано, що 28-річний мешканець села Неветленфолво, керуючи автомобілем «Audi A-8», допустив наїзд на пенсіонера, який рухався у попутному із ним напрямку, і раптово вийшов на проїжджу частину дороги.

Внаслідок отриманих травм 66-річний житель села Сасово загинув на місці ДТП.За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.




Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

8
8

Ну да, винні водії, то шо пішоходи ходять по дорозі.

В
Велосипедист

Більше дідо не буде їздити на веліку на встречку.

А
Адвокат

Велосипедиста шкода, питання жакет з відблискувачем у велосипедиста був одягнений, або одяг був темний. З фото ніч на вулиці. Шкода також водія не візьме адвоката з ауді пересяде на велосипед, думаю мало хто розбиратися буде все повісять на нього. Експертизу проведуть як їм треба , коли виникла небезпека, як мав діяти ....

ДН
До нижнього

І то правда, в Европі тротуари як сама дорога широкі роблять, а тут зовсім нема

ЯМ
яа може

пішоходи кіть не буде тротуара та будуть назустріч транспортуиіти? Поганому танцюристу допоможе досвідчений хірург. Сокотитися треба.

Н
Нижньому

Може просто тратуари і освітлення треба зробити???

Л
Лора

Наверно надо ужесточить водителям пребывание за рулём. Слишком много подобных случаев.

І
Іван

В 28 на квартирі їздить! Нормально, видно ож дуже розумний молодик!

№1

От дтп у нас більше вмирає чим от корони

??
? ? ?

Збив велосипедиста, а загинув 66 річний пішохід. Як це зрозуміти, збив двох???

??
? ? ?

Збив велосипедиста, а загинув 66 річний пішохід. Як це зрозуміти, збив двох???

J
JJ

Очередний контрабандіст збиває людей і відкупляється. Се не новості уже давно.

Читайте також